mármint a tóra szerint nincs pokol, de azért oda jutunk, ha jól értettem a mondatait. mindent nem tudok tényellenőrizni magam sem.a nemlétező pokolban rohadni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
mármint a tóra szerint nincs pokol, de azért oda jutunk, ha jól értettem a mondatait. mindent nem tudok tényellenőrizni magam sem.a nemlétező pokolban rohadni
Itt egy kicsit máshogy néz ki: https://444.hu/2023/02/09/kicsit-ma...zo-orban-facebookjan-mint-a-hivatalos-kepekenJó testbeszéd.
Végre! Várom a folytatást!!!
.
Nem nagyon érzitek ez a külpol. dolgot. Szerinted meddig lehet szembe menni az autópályán? Mi 10+ éve csináljuk. Olyat fognak ránkb@szni, hogy örülünk, ha az ország egyben marad.És neked mi a problémád itt Orbánnal?Az, hogy nem áll be a talpnyaló szánalmas bandába.Röhejes nézni ahogy egymást sasolják ki tapsol hamarabb,és mekkorát.Nekem akkor égett volna a pofám,ha Orbán beállt volna ebbe az izzadság,húgyszagú társaságba.Meloni meg inkább éljen Rocco Siffredi ajánlatával,és menjen egy castingra.
A most tiltakozóknak a környezetvédelem a fontos?Mesebeli naivság kell ahhoz, hogy valaki most arra gondoljon, a Fidesznek a környezetvédelem volt a fontos.
Félek megkérdezni, hogy ki a franc ez a posta Imre, mert hogy rá nem googlizok, az tuti...
igen, mert nem mindenki Fegyőr és Soros küldött...Ahogy a Gödi lakosok se Soros küldöttek.A most tiltakozóknak a környezetvédelem a fontos?
Én ezeket az embereket nem értem. Tudom fontos a bankszámla és kell kompromisszumot kötni, de így szembeköpni magad. Ez hihetetlen.....Ez a gyöngyösi márton mekkora egy TETŰ!!!!!!!
Én őket megértem. Azokat a régi Jobbikosokat nem értem meg, akik máig támogatják őket...Én ezeket az embereket nem értem. Tudom fontos a bankszámla és kell kompromisszumot kötni, de így szembeköpni magad. Ez hihetetlen.....
Ez a gyöngyösi márton mekkora egy TETŰ!!!!!!!
Én ezeket az embereket nem értem. Tudom fontos a bankszámla és kell kompromisszumot kötni, de így szembeköpni magad. Ez hihetetlen.....
Pont szegény Ady?Aki rajongott Erdélyért? Végig rettegett a világháború alatt hogy a románok elviszik Erdélytha háborút vesztünk ?A blog, amit linkeltem, elég releváns (hadtörténészek, történészek, kortárs naplóírók, stb.). Az irodalom kapcsán talán Te is tudod, de a mai napig a "nyugatosok" a kizárólag tanítottak. Ehhez képest a társadalom nem ilyen volt. Somogyvári Gyula írta, h "Nehéz Ady Párizsáért lelkesedni, mikor égő székely falvakból indulunk rohamra." A dalok, poszterek pont arra voltak hivatottak, h eladják valahogy a háborút. De tudod mit énekeltek a bakák (amúgy népzenei alapon)?! "Kimegyek a doberdói harctérre", meg a "Kárpátokban megfújták a trombitát". Hallgass bele kérlek és megérted miért írtam ezt.
Na, Orbánnak már van kozos fotója Zelenszkival - de nem úgy látszik, mint ha orulne neki :
Bátor tett volt!Na ezert nem megyunk egyrol kettore, az ilyen gyava beszariak miatt. Halustennek reg elhuztam kulfoldre...
Mit vigyorog a puhos zorbán a elenskyvel? Annak örül, hogy összefogossák az ukrik a maradék magyarokat Kárpátaljáról, aztán ágyútölteléknek használják őket az oroszok ellen, vagy hogy fizethetjük a tízmilliárdokat a kaproknak?Mert hogy látszik?
Most hallgattam egy műsort, nagyon tanulságos volt, mert sok a fakenews. Kárpátalján 10% a magyarok aránya , de arányaiban kevesebben vannak a magyarok a kárpátaljai területvédelmiseknél 3-5%. Persze van aki akarata ellenére, ez nem kérdés, De célzott magyar sorozás nincs.Mit vigyorog a puhos zorbán a elenskyvel? Annak örül, hogy összefogossák az ukrik a maradék magyarokat Kárpátaljáról, aztán ágyútölteléknek használják őket az oroszok ellen, vagy hogy fizethetjük a tízmilliárdokat a kaproknak?
Le a rohadt naranccsal!
Képzeljük el, hogy magyar gyárban szerelnék össze a német Párducot az ukránoknak. Aztán menne a telefon. Kisgömböc: Igen Vova, mi nem adunk egy fegyvert a fasiszta ukránoknak. Mi békepártiak vagyunk. Ja igen van egy vegyesvállalatunk és a németek ott gyártanak valami tankot. Mi? Ukránoknak.. Ez akkor sem a mi üzletünk. Hogy ezért nekünk fizet az EU, mert ellátjuk Őket többszáz tankkal. Mi a németeknek gyártunk, Ők adják oda. Kérlek adj továbbra is fütőelemet Paksra és ne vedd el a Lavrov által adott plecsnit a Kakadútól, mert szégyenében öngól rug a fussballban Dzsuzsáknak.. Jól érted, Dzsuzsák,, Nem dzsúdó.. Az a Te sportod.. Én ilyen testtömegindexxel örülök, hogy nem vagyok már tolószékben, de hát tudod a magyar ember dakota mondasokkal is szallonnán él. No érted. A németeknek gyártunk tankot nem az ukránoknak. Daszvidanyja mondom én fonetikusan..Akkor az nem lesz a proto KF-51. Milyen más újdonság van benne? Konkrétan semmi olyan, ami miatt a Németek kiválasztanák. Majd ha valamelyik középhatalom többszázas szériában megrendeli és megvan 1-2 éves tapasztalata az üzemeltetésben, akkor igen. Csak pappenber zsebét tömni egy újabb kipróbálatlan csodáért szokásos pénzkidobás. Gyártsunk Ukrajnának. Akkor lenne exportbevétel, lenne csapatpróba sőt több
Hiszi a piszi amit a demko pofázik.Most hallgattam egy műsort, nagyon tanulságos volt, mert sok a fakenews. Kárpátalján 10% a magyarok aránya , de arányaiban kevesebben vannak a magyarok a kárpátaljai területvédelmiseknél 3-5%. Persze van aki akarata ellenére, ez nem kérdés, De célzott magyar sorozás nincs.
A sokat emlegetett kárpátaljai dandártnál akik Bakhmutnál szivnak, ott 95-97% a nem magyarok aránya.
Érdemes meghallgatni.
Egyébként Orbán feltűnően távolságtartó volt Zselével szemben, akit Brüsszelben egy emberként ünnepeltek.
Annyi bizonyos, hogy a NERes piperkőc közismerten angolszász orientáltságú.Szerinted azokat küldik el akiknek a haza az első nem pedig a nyugat érdeke?
Komolyan kérdezem, mi erről a véleményed?
Mert dudi aktivitása is hiper atlantista lett az elmúlt időszakban, és ez az időszak is gyanúsan egybe esik ezzel a kirúgási hullámmal.
Attól félnek az amcsik, hogyha úgy alakul a helyzet akkor "kiugranánk" ebből a csodás szövetségből?
A csehek meg a szlovákok is adnak fegyvert az ukránoknak, aztán mégiscsak érkezik az a fűtőelem. Meg a gáz!Képzeljük el, hogy magyar gyárban szerelnék össze a német Párducot az ukránoknak. Aztán menne a telefon. Kisgömböc: Igen Vova, mi nem adunk egy fegyvert a fasiszta ukránoknak. Mi békepártiak vagyunk. Ja igen van egy vegyesvállalatunk és a németek ott gyártanak valami tankot. Mi? Ukránoknak.. Ez akkor sem a mi üzletünk. Hogy ezért nekünk fizet az EU, mert ellátjuk Őket többszáz tankkal. Mi a németeknek gyártunk, Ők adják oda. Kérlek adj továbbra is fütőelemet Paksra és ne vedd el a Lavrov által adott plecsnit a Kakadútól, mert szégyenében öngól rug a fussballban Dzsuzsáknak.. Jól érted, Dzsuzsák,, Nem dzsúdó.. Az a Te sportod.. Én ilyen testtömegindexxel örülök, hogy nem vagyok már tolószékben, de hát tudod a magyar ember dakota mondasokkal is szallonnán él. No érted. A németeknek gyártunk tankot nem az ukránoknak. Daszvidanyja mondom én fonetikusan..