Van egyébként hivatalos gonosz aki ellen fegyverkeznünk kellene? Én azt látom, hogy kiürülnek a fegyverraktárak k9rülöttünk és nem megtellnek. Az ukránok ellen hiába ágaskodtunk volna eddig is. Bár, az orosz / ukrán arányokból kiindúlva igenis lehet védekezni egy nagyobb ellenfél ellen is. Az más kérdés, hogy milyen áron. A legjobb védekezés amúgy az elrettentés meg mindíg. És ha ezt nézzűk, akkor bizonyos dolgokban itt sem állunk rosszúl. Tegnap Pamhagennél jöttem haza Ausztriából, és olyan szinten elrettentő volt amit átértem a határon, hogy abban biztos vagyok, hogy nyugati irányból nem kell félnünk senkitől. A rendelt Leok is azért jönnek lassan, mert fél kell készíteni a futóművüket a magyar úthálózatra. Az infrastruktúránk pedig nagyjából már most is álcázva van. Ha ránktámas, idejön, és simán azt látja, hogy itt már mindent leromboltak. Mehet haza.... Full élethű álcázás. De komolyra fordítva a szót. Vagy nacionalista, és hazafi lesz az ország, és akkor kaszával is meg védjük a földünk, vagy nagyon gazdag, és akkor pénzel. Jelen pillanatban egyik sem áll fent! És évtizedes távlatok an sem látni, hogy ez változzon.