Az tuti, de én még ebben se vagyok biztos. És tudod miért? Mert előttem van a lengyel vezetés arca, amikor a S-300 becsapódott a területükön! Megy a duma, megy minden okoskodás, de nem lépnének, mert inkább kiskakaskodnak a FOSukon, mint hogy a FOS többé nem legyen. Ne legyen egy pici sarka a világnak, ahol a FOSuk a No1, ahol még tudják manipulálni a népeket. Érzik, hogy gyengülnek, de nincs a kardcsörtetés mögött semmi. Nem több ez, mint MT alatt a mi nemeseink! Ment a kardcsörtetés, hogy "életünket és vérünket", bla, bla, de maradt Szilézia a poroszoké, és a HB meggyendült, mint a szar. Ugyanezt még 1x eljátszottuk Napoleon alatt, de feltörölték velünk a padlót Győrnél ...Attól tartok ha Kína nekimegy Tajvannak, akkor a világban elszabadul a pokol és eltűnik a józan politika maradéka is.
A mostani világ is ilyen: megy a kardcsörtetés, de azok a polák arcok a S-300 becsapódásának napján!!! Majdnem beleszartak a gatyóba, hogy esetleg tényleg háborúzniuk kell az V. cikkely miatt.
Tajvan kapcsán is ez lesz, és vagy elfogadja Amerika, hogy ennyi volt, vagy össze fog omlani, mint a Római Birodalom nyugati része tette. És ott SE csak a külső támadás miatt, az is belülről rohadt szét. Az USAval is ez fog történni, mellé gci nagy gazdasági összeomlás várható a dollár miatt. Szét fog szakadni. Kisebb tömbökre, pl. Texas-Új Mexikó-Arizona, vagy Washington-Nevada-Utah-Colorado, stb. de szerintem 20 év, és az, hogy United States of America, na az ha marad ez a gazdpol vonal, így egyben nem fog a továbbiakban létezni. Aztán meg lehet majd nézni, hogy mennyire életképes a kaliforniai csivava kutyamosoda és kozmetika GDPben, pl. a texasi olajvállalatokhoz képest!