Csak azon kívül , hogy rohanjuk le a szomszédainket semmi konstruktívat nem hallottam tőled hogy Mo-nak, mitől lesz jobb...
Pedig igyekeztem elég jól megérthetôen megfogalmazni. Szólj, ha sok a felfogóképességednek és leegyszerûsítem.
Körülöttünk nem szomszédos orszàgok vannak, hanem mi. Az összes többi körítés az olyan erôszakból fakadó érdekérvényesítésbôl jött létre, aminek a mûködését fordítva elképzelhetetlennek tartod. Ez egy elég erôs disszonancia, de ne is törôdj vele, mi csak magyarok vagyunk.
A sajàtjaink hatàron belül hozàsàval biztosítanànk nekik az anyaorszàg biztonsàgàt. Nem kisebbség lennének a gyilkosaik utódjainak, az elnyomóik jelenjének a kezében. Mi àltaluk létszàmban, a nemzet erejében, szellemében növekednénk a pàtyolgatva szaporodó ajàndékok és erôforràsok ellenében.
Területileg növekedve növekedne a súlyunk, tehàt politikailag is növekedne a súlyunk, plusz az ezt létrehozni, biztosítani és megtartani képes haderôvel nône a súlyunk, a mondandónk, az igazsàgunk.
Gazdasàgilag kurvàra mi tudnànk kitermelni egy rakàs nyersanyagot amit most a szomszédos pszeudonépek tesznek miközben ugatnak és baszogatjàk a kezükben levô nemzetrészeinket. A miénk lenne egy csomó vizünk forràsvidéke. Fa és àllatàllomànya. Szàntóterületek. Élelem.
Védhetôbb hatàrok, erre kihasznàlható magaslatok. Radartelepítés, messzebbre làtàs.
ha lenne egy kulcs termékünk, mint Tájvannak a félvezetőnk, akkor lenne alapunk ugrálni és azt gondolni hogyy talán nem leszünk legyalulva és szarrá embargózva.
Ahham, szóval mostansàg pont nekik àll úgy, hogy semmi félnivalójuk a radírtól igaz?
A csip szent ereje védelmezi ôket, àldassék a legszentebb csip! Nem a haderô(k).
A gazdasági térnyerés sokkal hatásosabb mint a háború. Rombolás és gyilkolás helyett inkább abban kellene gondolkondi, hogy miként lesz olyan gazdaságunk, amivel tudunk érdeket érvényesíteni!
Mások szarait összeszerelve biztos, hogy nem lesz ilyen!
Érdekes, mert nekem kibaszottul úgy tûnik, hogy nem menedzserek jàrtàk kurva jó ajànlatokkal Horea és Avram Iancu alatt a magyar falvakat B+!