Egyeztet. Erdogannal.
A kormány és a Fidesz-frakció is kezdeményezhetné rendkívüli parlamenti ülés összehívását a svéd NATO-csatlakozás ratifikálására, de még kivárnak. Németh Zsolt, a Külügyi bizottság fideszes elnöke a hvg.hu-nak azt mondta, nem tud ilyen tervről, de Vilniusban ma biztosan egyeztet Orbán Viktor és...
hvg.hu
Önálló, szuverén ország mi vagyunk, akik mástól várják a választ arra hogy mit szavazzon meg a parlamentjük.
Ez olyan mint a tanárbér emelés: nem emelünk mondja a majmok bolygója fejű asszon, mert nem ad Brüsszel. De amúgy is csak a tíz százalékát adná Brüsszel a béremelésnek, mondja a jóllakott óvodás. Akkor kinek higgyek?
A baloldal alkalmatlan a kormányzásra, mert csupa hülye. Az a pár baloldali képviselő az EU-ban megakadályozza hogy kapjunk pénzt, mi háromszor annyian nem tudunk mit tenni. Ah, de hát hülyék is, kevesen is vannak, akkor most mi?
A mi külügyérünk a valaha volt legjobb, hallom meg olvasom itt is, meg azt is hogy nincsen egy szövetségesünk se. Akkor most jó vagy rossz? Ezt én nem értem.
Sosem volt jobb a magyar gazdaság, dehát a családi pótlék 14 éve nem nőtt, a családi adókedvezmény sem változott, csak már kevesebbet ér. Ezt sem értem.
Bah, semmit sem értek én, fel is lépek a megafonra, ez a FOS média mindig megvezet engem, ott meg ott az igazság.