[BIZTPOL] Magyarország

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 342
20 927
113
Én aztán lesz@rom amúgy. Nem én vagyok az irredenta, mindentvissza stb itt a fórumon.
De akkor gondolom Ti sem fogtok ilyesmikkel jönni a jövőben.
De akkor be se kellene vonulgatni Kárpátaljára /mondjuk sztem amúgy se, de vannak itt akik máshogy gondolják/,
hiszen nincs is ott magyar, csak ukrán állampolgárok.

De szerintem azért lehet, hogy kicsit hamar és könnyen ítélkeztek.
Ki mondta,hogy be kell vonulni Kárpátaljára? Meg kell adni azokat a nemzetiségi jogokat,amik mondjuk Európa jó pár országában léteznek,és akkor megszűnik egy probléma.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 336
25 052
113
Te f@szkalap. Szerintem tökéletesen tisztában vagy azzal,hogy azokra értendő,akik a kaprok mellett fognak fegyvert. Nagyjából 150 ezer ott élő magyart sértesz meg a szokásos angol gyökérséggel.
Direkt forgattam ki. Te így meg azokat, akik ott helyben esetleg jobban tudják, hogy mi a jó nekik.
És nem X km-ről dobálózni azzal, hogy magyarok-e avagy nem.

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 432
9 755
113
Erről megoszlanak a vélemények: sok kárpátaljai magyar önként és elszántan harcol az oroszok ellen. Nyilván van aki meg kényszerből van ott, szóval nem ennyire fekete fehér ez...
A sok elszánt és önként harcoló kárpátaljai magyarból, hányat ismersz személyesen?
Csak azért kérdem, mert bár van némi személyes ismeretségi köröm odaát, de egy sincs, aki önkénteskedni szeretne közülük.

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 731
12 259
113
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 342
20 927
113
Direkt forgattam ki. Te így meg azokat, akik ott helyben esetleg jobban tudják, hogy mi a jó nekik.
És nem X km-ről dobálózni azzal, hogy magyarok-e avagy nem.
Természetesen jobban tudják,de amikor elnézi,hogy a magyarságot sanyargatja az ukrán állam,akkor inkább ukránnak érzi magát. Ezt jobb helyeken hazaárulásnak hívják,amire priviben írtam is egy nevet.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 336
25 052
113
Természetesen jobban tudják,de amikor elnézi,hogy a magyarságot sanyargatja az ukrán állam,akkor inkább ukránnak érzi magát. Ezt jobb helyeken hazaárulásnak hívják,amire priviben írtam is egy nevet.
Persze. Egy percig sem mondtam, hogy húde trillili-trallala az ukrán állam. Sőt. Getzik.
De azért ez egy kicsit most -szó szerint- életbevágóbb probléma, amit meg kell oldaniuk.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 761
32 283
113
Persze. Egy percig sem mondtam, hogy húde trillili-trallala az ukrán állam. Sőt. Getzik.
De azért ez egy kicsit most -szó szerint- életbevágóbb probléma, amit meg kell oldaniuk.
Amely probléma nem is létezne, de legalábbis sokkal kisebb lenne, ha nem ilyen gecik.
Nem is értem, h miért nem rakta félre a tálibok geciségét mindenki, amikor a gonosz amcsik megtámadták őket, az sokkal életbevágóbb probléma.. És amúgy meg pláne a határon túli magyarok magyarok, az ukránok érdekei csak az övék után következhetnek számunkra.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 336
25 052
113
Fel sem merült bennem, hogy annak örülnél.
Arra gondoltam, hogy a "vitát" egy pillanatig sem vetted komolyan (még rá is játszottál), ellenben élvezted, hogy a másik fél felhúzza magát
Kevesek egyike, akivel homlok egyenest nem egyezik a véleményünk, de mégis tisztelem és kedvelem.
Nagyon is komolyan vettem. Személy szerint neki ki is fejtettem PM-ben részletesebben.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 336
25 052
113
Amely probléma nem is létezne, de legalábbis sokkal kisebb lenne, ha nem ilyen gecik.
Nem is értem, h miért nem rakta félre a tálibok geciségét mindenki, amikor a gonosz amcsik megtámadták őket, az sokkal életbevágóbb probléma.. És amúgy meg pláne a határon túli magyarok magyarok, az ukránok érdekei csak az övék után következhetnek számunkra.
Hagyjuk már a térben, időben is irreleváns 'példákat'.

Ugyanakkor inkább lehet azt hallani, hogy a k.aljai magyarok inkább vannak az ukránok, és a saját hazájuk
mellett, mint az oroszok mellett, talán ezt respektálni kéne. Ha már ők döntöttek és harcolnak a
-jelenlegi Ukrajna területén levő- szülőföldjükért.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 761
32 283
113
Hagyjuk már a térben, időben is irreleváns 'példákat'.

Ugyanakkor inkább lehet azt hallani, hogy a k.aljai magyarok inkább vannak az ukránok, és a saját hazájuk
mellett, mint az oroszok mellett, talán ezt respektálni kéne. Ha már ők döntöttek és harcolnak a
-jelenlegi Ukrajna területén levő- szülőföldjükért.
Ők döntöttek? Vagy kaptak behívót, és nem dönthettek máshogy? Egyébként az ő álláspontjukat tiszteletben tartom, főleg, ha a saját döntésük volt. Ettől még az ukrán állam nem demokratikus, és ezt nem írhatja felül az, h megtámadták őket. A magyar állam meg pláne nem tekinthet el a határon túli magyarok jogaitól, mert ha egyszer félrenéz, akkor a többi állam is vérszemet kap, és pláne, a kárpátaljai magyarság el is tűnik teljesen. Szóval tisztelettel, leszarom ebből a szempontból az ukránok magasabb rendű problémáját. Ők rázták a pofonfát. És még így is kapnak segítséget, és még többet is kapnának, ha nem lennének gecik. De mondjuk az oroszok is hangyafasznyit konstruktívabbak lennének velük, de legalábbis kevésbé tudnák rájuk sütni a náci jelzőt, ha nem lennének gecik.

Mondok más példát. Érdekelt valakit a migrációs frontország státuszunk, a betűtészta-koalíció sirámaival szemben? "Jó, hát egy kicsit elnyomják a buzikat, de nézd, mi megy Röszkénél! Az fontosabb!"

Mondjuk mi is hülyék vagyunk, a kárpátaljaiakat át kell keresztelni transzkárpátokra, és őrjöngeni, h az ukránok transzfóbok.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 336
25 052
113
Ők döntöttek? Vagy kaptak behívót, és nem dönthettek máshogy? Egyébként az ő álláspontjukat tiszteletben tartom, főleg, ha a saját döntésük volt. Ettől még az ukrán állam nem demokratikus, és ezt nem írhatja felül az, h megtámadták őket. A magyar állam meg pláne nem tekinthet el a határon túli magyarok jogaitól, mert ha egyszer félrenéz, akkor a többi állam is vérszemet kap, és pláne, a kárpátaljai magyarság el is tűnik teljesen. Szóval tisztelettel, leszarom ebből a szempontból az ukránok magasabb rendű problémáját. Ők rázták a pofonfát. És még így is kapnak segítséget, és még többet is kapnának, ha nem lennének gecik. De mondjuk az oroszok is hangyafasznyit konstruktívabbak lennének velük, de legalábbis kevésbé tudnák rájuk sütni a náci jelzőt, ha nem lennének gecik.
Az fel se merült, hogy esetleg Ukrajna támogatásáért lehetne kérni mondjuk sok mindent a kinti
magyar kisebbség részére?
Ehelyett mit sikerült? Belemászni csontig a ruszki seggébe és pofán köpni a kárpátaljai magyarokat is.
Fantasztikusan sikeres, nemzeti külpolitika. Lófaszt.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: megazez and Halfdan

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 761
32 283
113
Az fel se merült, hogy esetleg Ukrajna támogatásáért lehetne kérni mondjuk sok mindent a kinti
Ehelyett mit sikerült? Belemászni csontig a ruszki seggébe és pofán köpni a kárpátaljai magyarokat is.
Te full másik mozit nézel. Ez történt eddig. "A támogatásért cserébe a nyelvtörvény visszavonását kérjük." De a fogyatékos nackók vagy nem fogják fel, vagy azt képzelik, h az ő gazdijaik majd utasítják a mi kormányunkat is, azért ilyen bátrak és beszélnek úgy mindenkivel, mintha a seggükből rángatták volna ki őket. Ld Melnyik megnyilvánulásai, ld Wallace külügyminiszter. Azt hittem, legalább választottjaid külügyminiszterének szavait megfontolod.

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
4 904
14 657
113
"No good deeds remain unpunished"
Rengeteg mindent tettünk értük már 20 év óta...
Beleharapnak abba a kézbe, ami enni ad, és megcsókolják azt a csizmát, amellyel beléjük rúgnak.