Na itt mindjárt buktuk is az egészet, amiről álmodozol, mert a nagybetűs Nemzet, és az összetartás megszűnt létezni.Nem, én elég jól definiáltam, hogy mit tekintek erőnek. A nemzetet, a nemzet által az egyének erejének közös irányba fókuszálásával létrehozható akaratot.
Hogy miért? Mert 2010 után Orbán , és a FIDESZ-KDNP pártszövetség korábbi önmagából teljesen kifordulva gyűlölet és lejárató kampányba kezdett minden másként gondolkodó ellen.
Itt sem hallottunk mást, a sok önmagát hirtelen kereszténynek kikiáltó, anyázó, libsiző, bolsizó, komcsizó... megmondóembertől.
Tanárok, diákok, egészségügyi dolgozók, tudósok, művészek, napelemesek, melegek, vasutasok, ellenzéki szavazók és politikusok, a megélhetésért Nyugatra járók, költözők váltak hirtelen célpontokká, és nagyon hosszú még a sor!
Ehhez a gyűlölködéshez, uszításhoz csatlakoztak igen aktívan a határon túli magyarokból is jópáran, tisztelet a kivételnek!
Ezek nem a Nemzet egysége, hanem a szétesése irányába hatnak.
Pedig lett itt annyi nemzeti mindenünk, meg vármegyénk, meg ispánunk, huszárunk, hogy nem győzzük a fejünket kapkodni!
Kár hogy színészkedés az egész, és közben csak arról szól minden, hogy a hatalom megmaradjon az álszent, álkeresztény, álnemzeti NER lovagjainknál.
Amikor ezt kapjuk a saját vérünktől, mit vársz Európától?
És mit várnátok az EU-n, NATO-n kívülről Oroszországtól, Kínától?
Szerintem te még hiszel is ebben a Nemzet egyesítésben, de naív vagy.
És én is, hogy sokadszor is megpróbállak meggyőzni arról, hogy nem jó az irány, és hogy saját magunkat kormányozzuk a szakadékba.