A miniszterelnök politikai igazgatója (aki egyben a kormány stratégiai tanácsadó testületének az elnöke is) mondta ezt. És nem egyeszszám elsőszemélyben beszélt.A "kormány álláspontja" volt...?! Valóban?...mesélj még kérlek...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A miniszterelnök politikai igazgatója (aki egyben a kormány stratégiai tanácsadó testületének az elnöke is) mondta ezt. És nem egyeszszám elsőszemélyben beszélt.A "kormány álláspontja" volt...?! Valóban?...mesélj még kérlek...
Eleve nem mondott megadást, de az egyszerűség kedvéért fogadjuk el ezt a torzítást. Utána megállt a sztori?? Reagált rá vmit a miniszterelnök?? Igen, pont az ellenkezőjét!A miniszterelnök politikai igazgatója (aki egyben a kormány stratégiai tanácsadó testületének az elnöke is) mondta ezt. És nem egyeszszám elsőszemélyben beszélt.
Tehát NEM "a kormány álláspontja" volt.A miniszterelnök politikai igazgatója (aki egyben a kormány stratégiai tanácsadó testületének az elnöke is) mondta ezt. És nem egyeszszám elsőszemélyben beszélt.
Gondolom ha nem mint magánember, hanem mint tisztviselő nyilatkozik és nem egyesszámban beszél, akkor természetesen a szomszédaira gondol a "mi" alatt.Tehát NEM "a kormány álláspontja" volt.
Az én véleményem szerint az emlitett illetőnek azon gondolotatát sikerült előadnia a lehető legrosszab példával, gondolatmenettel, hogy minden országnak azért tudnia kellene, hogy pontosan kivel is érdemes pengét váltani. Persze mindenki azt lát bele, amit kar...
Szerintem pont ezért vagyunk egy védelmi szövetség része, mert a mi pengénk nem lehet sosem annyira acélos, hogy mindig mindenkit el tudjunk riasztani egyedül. Kormányunk is mindig a szuverenitást Isteníti. (Kivéve ha az oroszok a támadók, mert akkor "Isten hozott benneteket!" )Tehát NEM "a kormány álláspontja" volt.
Az én véleményem szerint az emlitett illetőnek azon gondolotatát sikerült előadnia a lehető legrosszab példával, gondolatmenettel, hogy minden országnak azért tudnia kellene, hogy pontosan kivel is érdemes pengét váltani. Persze mindenki azt lát bele, amit kar...
Ez korrekt….Szerintem pont ezért vagyunk egy védelmi szövetség része, mert a mi pengénk nem lehet sosem annyira acélos, hogy mindig mindenkit el tudjunk riasztani egyedül.
…ez meg mehet a telexes hülyeségek topikba.Kormányunk is mindig a szuverenitást Isteníti. (Kivéve ha az oroszok a támadók, mert akkor "Isten hozott benneteket!" )
Csak egy kérdés: van valami védvonal az ukrán határon, vagy titkos az információ? Bár ha a kormányunk álláspontját nézzük: minek? úgyis megadjuk magunkat.
Azok előtt az ukrán fog jönni,ők kevesebben vannak de többen mint a mi gépesített-lovas "hadseregünk".Ne gyalogoljon át rajtunk az 1,2 milliós orosz haderő?
Bocsànat....Hogyne lenne. Retardaltnak kell ahhoz lenni, hogy ne lassa be valaki, hogy ha egy Ukrajna, 2022 januarjaban mindossze 150 ezer fos szarazfoldi haderovel kepes volt ellenalni addig, amig az lassan felsorozta oket felmillio korulre, cirka 2023 vegere, masfel evig, mikozben az oroszok osszesen egymillio fot mozgattak at masfel ev alatt es meg mindig nincs gyozelem, akkor egy NEM SZOMSZEDOS NATO orszag 200 ezer fovel SIMAN ellenallhat akarmeddig (=ameddig a NATO osszeszedi magat).
2022-ben mikor? Mert az ukrán haderő, ha jól emlékszem 240.000 vagy 280.000 fős békelétszámon volt az invázió megindulásának napján. Igen elkezdték behívni azt a nagyjából 400.000 tartalékost akiket 2014-óta képeztek, de annak az ütemét nem ismerjük. Amit ismerünk az az, hogy kb 2023 végéig 2024 elejéig az oroszok létszámhátrányban voltak és hogy ma nagyjából 1 millió fő körül van a teljes ukrán haderő.Bocsànat....
Ukrajna ~600k-val fogta fel az orosz betörést 22-ben.
( Csak Donbassban volt ~150k àllomàny.)
Harcolò alakulatok létszàmàt nézted be szerintem.
Erről beszélek.2022-ben mikor? Mert az ukrán haderő, ha jól emlékszem 240.000 vagy 280.000 fős békelétszámon volt az invázió megindulásának napján. Igen elkezdték behívni azt a nagyjából 400.000 tartalékost akiket 2014-óta képeztek, de annak az ütemét nem ismerjük. Amit ismerünk az az, hogy kb 2023 végéig 2024 elejéig az oroszok létszámhátrányban voltak és hogy ma nagyjából 1 millió fő körül van a teljes ukrán haderő.
Hivatalosan 150-200 ezer között volt az ukrán hadsereg létszáma még február elején is.Bocsànat....
Ukrajna ~600k-val fogta fel az orosz betörést 22-ben.
( Csak Donbassban volt ~150k àllomàny.)
Harcolò alakulatok létszàmàt nézted be szerintem.
Jézusom!!!!!! 200.00 kisgyermek????Ebből 200.00 a csecsen?
Igen, de nem csak a hadsereg volt ott.Hivatalosan 150-200 ezer között volt az ukrán hadsereg létszáma még február elején is.
Az oroszok 200-210.000 emberéből is jó ha 140.000 volt az aki konkrétan harcolt. Hogy kellett volna ellenük az ukránoknak 280.000 harcololó amikor ők védekeztek?Erről beszélek.
Ott komoly mismàs volt a létszàmmal.
Külföldön mennyi volt? Soha nem tudjuk meg.
2014-től 'em kevés ember volt megforgatva , 8év alatt.
Be is lett hívva gazdagon a nép.
Mert hogy lett volna képes tartani 3000km frontot,Kiev-et,Harkov -ot,Donetsk-et, miközben Mariupol-t ostromoltàk közben... egyidejűleg.
Vagy akkor egy ùjjabb ukràn csodàt làthattunk...
Semmi idő alatt bevonultatnak,meg előre mozognak 1000km-eket...
Csak akkor azt nem értem miért nincsenek még moszkvàban?
LDNR is csuklòztatta őket, majd olyen transzformàciòn estek àt napok alatt, hogy pàros làbbal beleàlltak a ruszkiba.
280k ennyire reàlis.
Ennyi harcolònak kellene lennie minimum. Hol a log, hol a hàtorszàg?
Te miről beszélsz?Az oroszok 200-210.000 emberéből is jó ha 140.000 volt az aki konkrétan harcolt. Hogy kellett volna ellenük az ukránoknak 280.000 harcololó amikor ők védekeztek?
Értem én, hogy nem jön ki neked a matek, mert képtelen vagy elfogadni, hogy bénáztak az oroszok délt kivéve mindenhol, emiatt nem is nagyon kellett olyan túlerő a megálításukhoz amit elképzelsz. Eszed nem eszed az oroszok elkúrtak, nem kicsit hanem nagyon.
Abból amit leírtál ezt hámoztam ki (nem volt 3000km hosszú arcvonal és hasonlón tévedések közül).Te miről beszélsz?
Az volt az alapvetés, hogy az ukrànok 200k "HADSEREG"- el fogadtàk az oroszt.Abból amit leírtál ezt hámoztam ki (nem volt 3000km hosszú arcvonal és hasonlón tévedések közül).