Ok. Sorry.nem tudom kik azok a szerintetek
én ÉN vagyok. minden jó és rossz dolgommal egyetemben
a kérdésre meg igen, nálunk MOST lehet azt mondani, hogy ez a "lejobbkor" jött. figyelem elterelésnek.
Akkor a tuggyukkik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok. Sorry.nem tudom kik azok a szerintetek
én ÉN vagyok. minden jó és rossz dolgommal egyetemben
a kérdésre meg igen, nálunk MOST lehet azt mondani, hogy ez a "lejobbkor" jött. figyelem elterelésnek.
Ezt mondta ő is, csak más szóval...nyugi. oroszokra kenik ezt is
Miről kell a figyelmet elterelni?figyelem elterelésnek
A most folyó fedett tárgyalásokról. Lásd első vh vége.Ezt mondta ő is, csak más szóval...
Miről kell a figyelmet elterelni?
Ez a szöveg nem magyar.
Vagy egy korábbi ilyet fordítottak le, nem elég jól vagy MI kreálmány, ami gyenge magyarból.
Nem tudom. Annakidején a kerületi oktatási bizottság elnöke ilyenkor kikelt magából, hogy mit képzel egy ilyen senkiházi egy ilyen névtelen fenyegetéssel, csak nem fognak úgy ugrálni, ahogy ez kísérli meg ugráltatni őket, és a bizottsági ülésről senki nem vihette ki a fenyegetést, ment a feljelentés a rendőrségnek a levéllel, kapják el. De nem ültek fel annak, hogy egy terrorcselekménnyel fenyegetőzést nagy nyilvánosság előtt habosítsanak. Persze ehhez az kellett, hogy vállalják, ők a felelősek, ha valami mégis történik. Kellett gyomor hozzá....Orbán forródróton van Pintérrel az iskolákat ért fenyegetések miatt
A miniszterelnök arról posztolt, hogy megerÅsÃtik az iskolák biztonsági intézkedéseit.telex.hu
Az ország több iskolájában is bombariadó van fenyegetŠlevelek miatt
Ãrintett több csepeli iskola, de egy hódmezÅvásárhelyi iskolát is kiürÃtettek csütörtökön reggel.telex.hu
Az időzítés is érdekes. Miért pont most? Miért nem egyből másnap amikor el kezdték az Assados hülyeséget tolni. Szerintem semmi köze nincs ennek az események az arabokhoz. Terelés. Zavarkeltés.Vagy szándékosan írták így, tört magyarsággal, kicsit. Ez titkosszolgálati munka, nem hinném hogy arab terroristák műve. Na, találgatni nem fogok, gazdája az elkövetésnek jó eséllyel úgysem lesz.
Olyan, mintha a Borat karakter írta volnaVagy szándékosan írták így, tört magyarsággal, kicsit.
"Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de azért gyorsan közreadok egyet!" Te vagy az, Mérő Vera?Hinnék az összeesküvés elméletekben, akkor azt mondanám, hogy jönnek a választások lassan...
Zárul az olló, tudjuk. Pulay nem akarna 85 nyertes számot mondani?Miért?
Inkább Ficonak meg a BonsaiDuceénak van szüksége a jó kis rettegés fenntartására,
főleg így közelgő választások előtt (amik most véletlenül pont nem annyira egyértelműnek tűnnek)...
Inkább Topali v Shehu."Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de azért gyorsan közreadok egyet!" Te vagy az, Mérő Vera?
Egyébként volt ilyen bombariadó-sorozat az osztrákoknál is, még írtam is a megfelelő topikba, ott végül egy svájci illetőt fogtak el. De azt már nem tudom, h Ali vagy Jürgen a svájci.
Vagy szándékosan írták így, tört magyarsággal, kicsit. Ez titkosszolgálati munka, nem hinném hogy arab terroristák műve. Na, találgatni nem fogok, gazdája az elkövetésnek jó eséllyel úgysem lesz.
Lehet, hogy tiktokzatos szolgálatok munkája, de az is lehet, hogy csak a Kovács Béci nem akart témazárót írni bioszból, mert tegnap tanulás helyett inkább beszívtak a haverokkal, úgyhogy csinált egy protonmail-es fiókot mondjuk hondurasi proxyn keresztül, letöltötte az iskolák elérhetőségének listáját és elküldte a címekre bcc-ben az általa egyszer magyarból arabra googlefordítózott, majd arabról magyarra deepl-ezett szöveget, azt’ ennyi.
Meg egy üveg bambi.
nem kellett sok idő az orosz szálhozEgy teória amit leírtál. A cikkben amit most néztem, egy másik teória. Bár itt arról értekezik a szerző, hogy már feltörtek egy e-mailt és orosz a végpont.
Bréking! Feltörték az e-mailt, amiről a bombafenyegetéseket küldték: ezt találták a postaládában - Pénzcentrum
Feltörték azt az e-mail címet, amelyről csütörtök reggel fenyegető üzenetet küldtek a magyar iskoláknak. Az oda beérkező leveleket bárki elolvashatja. A címet visszafejtő, állítása szerint 15 éves programozó több érdekességet is talált.www.penzcentrum.hu
Egy teória amit leírtál. A cikkben amit most néztem, egy másik teória. Bár itt arról értekezik a szerző, hogy már feltörtek egy e-mailt és orosz a végpont.
Bréking! Feltörték az e-mailt, amiről a bombafenyegetéseket küldték: ezt találták a postaládában - Pénzcentrum
Feltörték azt az e-mail címet, amelyről csütörtök reggel fenyegető üzenetet küldtek a magyar iskoláknak. Az oda beérkező leveleket bárki elolvashatja. A címet visszafejtő, állítása szerint 15 éves programozó több érdekességet is talált.www.penzcentrum.hu
A zárszó a cikkben: "Ugyanakkor azt azért meg kell jegyezni, hogy az orosz érintettséget nem szabad készpénznek venni, hiszen yandexes fiókot bárki létrehozhat - akár pont elterelésként is."nem kellett sok idő az orosz szálhoz
A zárszó a cikkben: "Ugyanakkor azt azért meg kell jegyezni, hogy az orosz érintettséget nem szabad készpénznek venni, hiszen yandexes fiókot bárki létrehozhat - akár pont elterelésként is."
Hát, nem a legjobb volt ezek szerint az opsec-je az illetőnek. Most ez lehet gyanús is, meg nem is.Egy teória amit leírtál. A cikkben amit most néztem, egy másik teória. Bár itt arról értekezik a szerző, hogy már feltörtek egy e-mailt és orosz a végpont.
15 éves programozó?Egy teória amit leírtál. A cikkben amit most néztem, egy másik teória. Bár itt arról értekezik a szerző, hogy már feltörtek egy e-mailt és orosz a végpont.
Nah. Meg is van Béci aEgy teória amit leírtál. A cikkben amit most néztem, egy másik teória. Bár itt arról értekezik a szerző, hogy már feltörtek egy e-mailt és orosz a végpont.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..