[BIZTPOL] Magyarország

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Martin15

Well-Known Member
2021. március 12.
78
519
83
Azért azt megnézném, hogy "szivárogtak be hozzánk". Szerencsére és igen a kormány jóvoltából nekem a szomszédom Rózsika néni nem Ahmat, a gyerek iskolájába meg Marci, Dani, Zalán futkos nem Abdul, Rahmat meg fene tudja...

• Tetszik
Reactions: Loken

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 602
20 443
113
Ez a szöveg nem magyar.

Vagy egy korábbi ilyet fordítottak le, nem elég jól vagy MI kreálmány, ami gyenge magyarból.

Vagy szándékosan írták így, tört magyarsággal, kicsit. Ez titkosszolgálati munka, nem hinném hogy arab terroristák műve. Na, találgatni nem fogok, gazdája az elkövetésnek jó eséllyel úgysem lesz.

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
2 802
4 968
113

Nem tudom. Annakidején a kerületi oktatási bizottság elnöke ilyenkor kikelt magából, hogy mit képzel egy ilyen senkiházi egy ilyen névtelen fenyegetéssel, csak nem fognak úgy ugrálni, ahogy ez kísérli meg ugráltatni őket, és a bizottsági ülésről senki nem vihette ki a fenyegetést, ment a feljelentés a rendőrségnek a levéllel, kapják el. De nem ültek fel annak, hogy egy terrorcselekménnyel fenyegetőzést nagy nyilvánosság előtt habosítsanak. Persze ehhez az kellett, hogy vállalják, ők a felelősek, ha valami mégis történik. Kellett gyomor hozzá....

• Tetszik

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 254
3 686
113
Vagy szándékosan írták így, tört magyarsággal, kicsit. Ez titkosszolgálati munka, nem hinném hogy arab terroristák műve. Na, találgatni nem fogok, gazdája az elkövetésnek jó eséllyel úgysem lesz.
Az időzítés is érdekes. Miért pont most? Miért nem egyből másnap amikor el kezdték az Assados hülyeséget tolni. Szerintem semmi köze nincs ennek az események az arabokhoz. Terelés. Zavarkeltés.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 003
33 529
113
Hinnék az összeesküvés elméletekben, akkor azt mondanám, hogy jönnek a választások lassan... :D
"Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de azért gyorsan közreadok egyet!" Te vagy az, Mérő Vera?
Egyébként volt ilyen bombariadó-sorozat az osztrákoknál is, még írtam is a megfelelő topikba, ott végül egy svájci illetőt fogtak el. De azt már nem tudom, h Ali vagy Jürgen a svájci.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 003
33 529
113
Miért?
Inkább Ficonak meg a BonsaiDuceénak van szüksége a jó kis rettegés fenntartására,
főleg így közelgő választások előtt (amik most véletlenül pont nem annyira egyértelműnek tűnnek)...
Zárul az olló, tudjuk. Pulay nem akarna 85 nyertes számot mondani?
Mikor lesznek még a választások? Addigra kb 23szor felejtik el az emberek.

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 254
3 686
113
"Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de azért gyorsan közreadok egyet!" Te vagy az, Mérő Vera?
Egyébként volt ilyen bombariadó-sorozat az osztrákoknál is, még írtam is a megfelelő topikba, ott végül egy svájci illetőt fogtak el. De azt már nem tudom, h Ali vagy Jürgen a svájci.
Inkább Topali v Shehu.

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 871
6 320
113

Lehet, hogy tiktokzatos szolgálatok munkája, de az is lehet, hogy csak a Kovács Béci nem akart témazárót írni bioszból, mert tegnap tanulás helyett inkább beszívtak a haverokkal, úgyhogy csinált egy protonmail-es fiókot mondjuk hondurasi proxyn keresztül, letöltötte az iskolák elérhetőségének listáját és elküldte a címekre bcc-ben az általa egyszer magyarból arabra googlefordítózott, majd arabról magyarra deepl-ezett szöveget, azt’ ennyi.
Meg egy üveg bambi.

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 602
20 443
113
Lehet, hogy tiktokzatos szolgálatok munkája, de az is lehet, hogy csak a Kovács Béci nem akart témazárót írni bioszból, mert tegnap tanulás helyett inkább beszívtak a haverokkal, úgyhogy csinált egy protonmail-es fiókot mondjuk hondurasi proxyn keresztül, letöltötte az iskolák elérhetőségének listáját és elküldte a címekre bcc-ben az általa egyszer magyarból arabra googlefordítózott, majd arabról magyarra deepl-ezett szöveget, azt’ ennyi.
Meg egy üveg bambi.

Egy teória amit leírtál. A cikkben amit most néztem, egy másik teória. Bár itt arról értekezik a szerző, hogy már feltörtek egy e-mailt és orosz a végpont.

• Hűha

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 175
7 017
113
Egy teória amit leírtál. A cikkben amit most néztem, egy másik teória. Bár itt arról értekezik a szerző, hogy már feltörtek egy e-mailt és orosz a végpont.

nem kellett sok idő az orosz szálhoz :D

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 417
25 210
113

nem kellett sok idő az orosz szálhoz :D
A zárszó a cikkben: "Ugyanakkor azt azért meg kell jegyezni, hogy az orosz érintettséget nem szabad készpénznek venni, hiszen yandexes fiókot bárki létrehozhat - akár pont elterelésként is." ;)

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 602
20 443
113
A zárszó a cikkben: "Ugyanakkor azt azért meg kell jegyezni, hogy az orosz érintettséget nem szabad készpénznek venni, hiszen yandexes fiókot bárki létrehozhat - akár pont elterelésként is." ;)

Persze, ezért nem érdemes nagyon rágódni rajt, mert úgysem derül ki, vagy az átlagember úgysem tudja meg, hogy ki, vagy kik voltak az elkövetők.
Dolgozzanak rajt, akiknek ez a dolga. Keleti térségben elég sok országban volt ilyen, mi sem maradtunk ki most.

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 996
16 646
113

Hát, nem a legjobb volt ezek szerint az opsec-je az illetőnek. Most ez lehet gyanús is, meg nem is.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 003
33 529
113

15 éves programozó?

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 871
6 320
113

Nah. Meg is van Béci a
15 éves reddit felhasználó. :oops: