[BIZTPOL] Magyarország

Csak 1 észrevételem lenne a vitátokhoz. Ha már úgy gondoljátok, hogy ez pusztán az olcsó munkaerőről szól, ugyan miért nem mondjuk az afrikai, dél-amerikai, közel keleti arab országokban épültek ezek a gyárak? Na, ott olcsó lett volna a munkaerő, de amint európában foglalkoztatod Alit, a törvényi szabályozás vonatkozni kezd rájuk. Mondjuk törökországban is mondjuk duplája az átlagkereset, mint nálunk. Értelmetlen. Ha ezeket a gyárakat elviszem peruba, dél afrikába, kenyába, etiópiába, akár szíriába, egyből sok pénzt nyertél a kevesebb bérrel, ráadásul az ottani bérekhez képest kicsit magasabb bérért, még isten is lennél. Értelmetlen ez így.

"Ha már úgy gondoljátok, hogy ez pusztán az olcsó munkaerőről szól, ugyan miért nem mondjuk az afrikai, dél-amerikai, közel keleti arab országokban épültek ezek a gyárak?"

Nem gondolom, hogy ez az olcso munkaerorol szol (marmint a migransok beengedese). Nekem az a gondom, hogy nem latom at, hogy mirol szol, mert mindenhogy ertelmetlen. Ilyenkor az emberi hulyeseg adna magat leginkabb magyarazatkent (lasd a nagy "zoldules" a nemet energiatermelesben mint sikersztori), de barmennyire is idiotanak tartom az emberiseg java reszet, nehez megbaratkoznom azzal, hogy ennyire hulyek legyenek a migransok kapcsan minden szinten.

<blockquote rel="2ndt">@haubagoi:

No offense, de neha az az erzesem, hogy van egy elkepzelesed, megkeresed a legbonyolultabb/legjobban tetszo indoklast hozza, aztan onnan kizarsz minden lehetoseget, ami szoba johet.

Ez teszi olyan kedvessé az elméleteit... :))</blockquote>

Inkább agyrohasztóvá.

"Ez teszi olyan kedvessé az elméleteit... :)) "

Jo, jo, de felnott ember:)))

Biztos?

Amit írtok, az alapján viszont Trump kell, hogy nyerje a választást novemberben, mert Clintonová nem ezt akarja. Érdekes lesz.

Amit írtok, az alapján viszont Trump kell, hogy nyerje a választást novemberben, mert Clintonová nem ezt akarja. Érdekes lesz.

Na, azt hiszem tényleg Trump nyer, ha ez igaz:

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160516-bill-clinton-is-szerepet-kapna-hillary-mellett.html

Az USA Bokros Lajosa?

A brüsszeli boszorkánykonyha kulisszái mögött zajló események, amit ugye a magyar sajtó (sem) igazán tálal valósághűen.
https://www.youtube.com/watch?v=pajPsU_uFY4

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/beperelheti-gyermeket-a-szulo-ha-az-nem-tartja-el-1342377

Alakul, alakul...

Ebben a törvényben azt nem értem, hogyha semmire kellő gyereke van valakinek akkor azt 18 éves kora után kidobhatja az ember!
Ha semmire kellő szülőd van, aki semmiben soha nem támogatott akkor azt meg tartsd el 30+ évig is akár, különben a törvény büntet....<i>(és milyen színvonalon kellene???)</i>
Most így felületesen végig gondolva ez elég kretén törvény...

<blockquote rel="aquarell"><blockquote rel="2ndt">@haubagoi:

No offense, de neha az az erzesem, hogy van egy elkepzelesed, megkeresed a legbonyolultabb/legjobban tetszo indoklast hozza, aztan onnan kizarsz minden lehetoseget, ami szoba johet.

Inkább agyrohasztóvá.

Biztos?</blockquote>

Semmi nem biztos, de nekem felnottnek tunik a stilusa, nyelvezete alapjan.
Nekem - ezt irtam korabban - nincs bajom a meredek feltetelezesekkel, ha megvan a belso logikaja a dolgoknak es nincsenek tulbonyolitva, tuleroltetve. Szerintem hasznosak lehetnek a mas nezopontok olyan teruleteken, ahol nehez kideriteni az igazsagot. Csak neha tultolja a konspiratort, bar szerintem meg ez is belefer, hiszen lehet vitazni/kommentelni:)

Nem is az az igazán kretén rész benne, hanem az amikor nagymami bemegy egy otthonba a tudtod nélkül (hiszen ha nem segíted akkor a kapcsolatot se tartod vele valószínűleg) és az meg fél év múlva felszólít, hogy fizesd ki a havi 120000ft-ot egy ágyért egy 4 fős szobában...

A migránsok keltette zavar a fő cél; talán itt, de lehet másutt volt egy videó 2-3 éve. Egy ex CIA ügynök beszélt arról, hogy cél a közbiztonság legyengítése ezekkel, így minden ember önmaga járul hozzá a teljes körű megfigyeléshez (kamerák) és kontrollhoz (gps-chip a bőr alá, stb). Akkor még nem vettem komolyan...most meg nem találom a filmet :)

A migránsok keltette zavar a fő cél; talán itt, de lehet másutt volt egy videó 2-3 éve. Egy ex CIA ügynök beszélt arról, hogy cél a közbiztonság legyengítése ezekkel, így minden ember önmaga járul hozzá a teljes körű megfigyeléshez (kamerák) és kontrollhoz (gps-chip a bőr alá, stb). Akkor még nem vettem komolyan...most meg nem találom a filmet :)

Ezzel az a gondom, hogy lenyegesen egyszerubben es kevesebb jarulekos karral is el lehet ezt erni. Akkor ugyanis, ha ilyen mennyisegben importalsz be integralhatatlan elemeket, pont ugyanugy tokon szurod magad, mert nincs korlatlan megfigyelesi kapacitas/korlatlan-kijatszhatatlan megfigyelo rendszer.
A gps-chip a bor ala meg messze van innen, mind szandek, mind technologia tekinteteben.

Cheekoszebra ON

Gps-chip-et a gyíkemberek (és Dugin) a védőoltással ültetik belénk! Ez tény!!888?

"Ha már úgy gondoljátok, hogy ez pusztán az olcsó munkaerőről szól, ugyan miért nem mondjuk az afrikai, dél-amerikai, közel keleti arab országokban épültek ezek a gyárak?"

Nem gondolom, hogy ez az olcso munkaerorol szol (marmint a migransok beengedese). Nekem az a gondom, hogy nem latom at, hogy mirol szol, mert mindenhogy ertelmetlen. Ilyenkor az emberi hulyeseg adna magat leginkabb magyarazatkent (lasd a nagy "zoldules" a nemet energiatermelesben mint sikersztori), de barmennyire is idiotanak tartom az emberiseg java reszet, nehez megbaratkoznom azzal, hogy ennyire hulyek legyenek a migransok kapcsan minden szinten.

Én sem gondolom, hogy ez pusztán csak az olcsó munkaerőről szól (bár arról is).

"ugyan miért nem mondjuk az afrikai, dél-amerikai, közel keleti arab országokban épültek ezek a gyárak" - erről az a véleményem, hogy Kína miatt Afrikában nem lennének biztonságban ezek a gyárak, a Közel-Kelet ill. Közép-Ázsia pedig még a mostani állapotokhoz képest is jobban lángokban fog állni (célja a kínai selyemút ellehetetlenítése), ezért inkább a munkaerőt hozzák ide, és Európában épülnek a gyárak

<blockquote rel="aquarell"><blockquote rel="2ndt">@haubagoi:

Inkább agyrohasztóvá.

Biztos?</blockquote>

Légyszives mellőzd a személyeskedést.

<blockquote rel="Eltorro"><blockquote rel="aquarell"><blockquote rel="2ndt">@haubagoi:

Inkább agyrohasztóvá.

Biztos?</blockquote>

Semmi nem biztos, de nekem felnottnek tunik a stilusa, nyelvezete alapjan.
Nekem - ezt irtam korabban - nincs bajom a meredek feltetelezesekkel, ha megvan a belso logikaja a dolgoknak es nincsenek tulbonyolitva, tuleroltetve. Szerintem hasznosak lehetnek a mas nezopontok olyan teruleteken, ahol nehez kideriteni az igazsagot. Csak neha tultolja a konspiratort, bar szerintem meg ez is belefer, hiszen lehet vitazni/kommentelni:)
</blockquote>

Köszönöm 2ndt. Ha valakinek gondja van az elméleteimmel, akkor vitassa meg velem annak gyenge pontjait, és ne olyanokat írjon, hogy nem vagyok felnőtt ember. (Főleg azért ne, mert más sem tud jobb magyarázatot, én legalább erőlködöm :-) )

@haubagoi

Nincs mit, szerintem hasznos az, amit csinalsz meg akkor is, ha nem mindig vagyunk egy hullamhosszon/velemenyen.

Már fenyeget és hazudik.

http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/05/16/bill_clinton_magyarorszag_ugy_dontott_putyin-fele_diktaturat_akar/