Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ők is lenézik a magyarokat. Nem itt alakul ki. Már így jönnek.<blockquote rel="blogen">Ez a lenézés nem függ össze azzal, hogy lépten nyomon összekeverik őket a cigányok mélyebb rétegeivel?
Szerintem egy durva ötlet.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/nincs_tobb_munkaskez_gyorben.236023.html
Még annyit nekem senki nem adott magyar állampolgárságot. Én soha nem mondtam le a magyar nemzethez valü tartozás jogáról. Magyar voltam, annak születtem, és remélem magyarként fogok megdögleni.
Ööö...ez lehet hogy hülyén hangzott...
Ööö...ez lehet hogy hülyén hangzott...
Ez sem jó. Más is kifizetheti a pénzt </blockquote><blockquote rel="karpatalja"><blockquote rel="Veér István">Minden bizonyos életkort betöltött büntetlen előéletű magyar állampolgár szavazhasson, ha a regisztrációs díját befizeti.
Így nem szól bele, aki szarik az egészre, mert úgyis mindegy, ez egy vagyoni és intelligencia szerinti cenzus is, és könnyű szabályozni, nyilvántartani, ellenőrizni. Csak a díj értékének megállapítása a nehéz kérdés.
Mellesleg a határon túliakra fúni a legpondróbb dolgok egyike, és ha nem érted miért, az külön szomorú.
Elég nagy probléma hogy idegenek döntenek a magyarországiak sorsa felől. Inkább hiszek egy magyar roma hűségében Magyarország iránt, hisz ami itt folyik az ő bőrére, az ő családja kárára folyik az ő háza dől romba, mint egy határontúli akárki esetében aki miután beleköpött a Magyarországiak közé hazamehet Romániába vagy Szlovákiába és elterülhet a kanapéján.
Elég nagy probléma hogy idegenek döntenek a magyarországiak sorsa felől. Inkább hiszek egy magyar roma hűségében Magyarország iránt, hisz ami itt folyik az ő bőrére, az ő családja kárára folyik az ő háza dől romba, mint egy határontúli akárki esetében aki miután beleköpött a Magyarországiak közé hazamehet Romániába vagy Szlovákiába és elterülhet a kanapéján.
<blockquote rel="panoz">Elég nagy probléma hogy idegenek döntenek a magyarországiak sorsa felől. Inkább hiszek egy magyar roma hűségében Magyarország iránt, hisz ami itt folyik az ő bőrére, az ő családja kárára folyik az ő háza dől romba, mint egy határontúli akárki esetében aki miután beleköpött a Magyarországiak közé hazamehet Romániába vagy Szlovákiába és elterülhet a kanapéján.
Nem Durinda, hanem Duranda. -már csak, hogy hol lakik az ördög (a részletekben).