http://index.hu/velemeny/2017/03/27/szaz_ev_szorongas_magyar_rezsimek_felzarkozas_orban_krisztian/
"Az EU a magyar történelemben példa nélkülinek számító nagyságrendű összeget, hét év alatt több mint 10 000 milliárd forintnyi támogatást küldött Magyarországra"
Azt a pofátlan büdös majmát ennek az alaknak aki írta!
"támogatás" Ízlelgessétek!
"A hazai tulajdon újraosztásával kezdték: rövid úton elvették és felélték a magánnyugdíj-vagyont, einstandolták a trafikokat, a nyerőgép-üzletet, a reklámfelületeket, a sajtó jelentős részét és megannyi vállalkozást. Ahhoz azonban, hogy széles körben jövedelememelkedést biztosítsanak, megint csak a külföldre volt szükség."
Khm? A különböző térségek vízművei, gázszolgáltatói, stb. milyen kézen is voltak a Fidesz előtt?
Kávé helyett. Annak, aki fel akarja cseszni az agyát a balliberrált-aberrált mesemondókon.
Mondjuk pont kitér az írás a privatizációra, szóval nem értem felháborodásodat.
Az meg hogy támogatás vagy nem támogatás... szoktam én hadakozni külföldi fórumokon ez ellen, lévén nem ilyen egyszerű a képlet, azonban a cikk vizsgált tárgy tekintetében bizony kívülről jövő támogatás.
A cikk értelemszerűen igen rövid - újságcikk, na - és tényleg lehetne szélesíteni az időszakot (mondjuk úgy Istvántól az osztrákokig még hozzá lehetne tenni), de a minta, amire utal, elég erősen megfigyelhető.
Persze, lehet zsigeről felháborodni, de szerintem eléggé felesleges.