Semmit sem kellene visszafizetnünk. Vagy, hirtelen felépítenek nekünk 4 cukorgyárat + az elmúlt 20 év vámját megfizetik mindenre.
Jogos
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmit sem kellene visszafizetnünk. Vagy, hirtelen felépítenek nekünk 4 cukorgyárat + az elmúlt 20 év vámját megfizetik mindenre.
Ne lépik meg mert nem lehet kirakni senkit.Ha ezt meglépik az komoly gazdasági bukás lenne mindkét félnek.
Miért pont 4 cukorgyárat, anno 19 volt, ma csak a kaposvári működik az is osztrák tulajdonban.Semmit sem kellene visszafizetnünk. Vagy, hirtelen felépítenek nekünk 4 cukorgyárat + az elmúlt 20 év vámját megfizetik mindenre.
Van egy valahol Szajol mellett ami most indul. (Exszoci tolvaj kader minimalberert munkasokat keres... Komolyan.)ma csak a kaposvári működik az is osztrák tulajdonban.
A sógorok már hamarosan nem, fognak építeni semmit sem, nem lesznek olyan helyzetben hogy dönteni tudjanak. Az ünnepeik jelentős része valamilyen vallási ünnep jelenleg de ez a muszlimoknak egyre kevésbé tetszik náluk. Szerintem 10 éven belül beiktatnak valami muszlim ünnepet a naptárba, mit tudom én Mohamed mennybe menetelét, vagy ramadán záró napját ilyesmi. Az eredeti osztrákok fogynak, de legalábbis visszaszorulnak, fizikálisan értem. Ha kimész melózni más nincs akit látsz mint bevándorló K-európai , muszlim,török,néger, ex-jugó. Az üzemeik zömében már a kisebb főnökök is nagyrészt törökök, osztrák melóst alig látni. Az utcákon szintén ha végig mész Bécsig tele bevándorlóval. Kb 6 millió osztrák van, 2-3 millió török + egyéb Allah hitű, meg vagy 1-2 millió egyéb ,főleg balkáni ahogy mondják.A sógorok szárnyas kapukat építenek bőszen,nem fognak tudni visszamenni....
A jelenlegi magyar politikai mezőnyben egyedül a Jobbik az, ami nyíltan ellenezte az ország EU csatlakozását. Viszont most a törpeführer van döntési helyzetben.
Nagyon érdekes a Jobbikon látni szépen lassan a Simicska hatást, csak figyelek és ámulok, egyelőre még nem tudom hova rakni őket, s nem látom hogy ez hova fog kifutni végül.Szomoru, hogy a Jobbik ballib pártba megy át. Egész sok dologgal tudtam azonosulni velük. De úgy látom, hogy a jelen kormányon kívül mindegyik párt kinyitná a déli határt, meg benyelne minden kvótát. Rémisztő, vagy inkább elszomorító, hogy a Fidesz maradt a leg kisebb rosszal kecsegtető alternatíva.
Remélem Vona elhúz a francba, mint angoloknál egykor Chamberlain! Legalább olyan dicstelenűl.Nagyon érdekes a Jobbikon látni szépen lassan a Simicska hatást, csak figyelek és ámulok, egyelőre még nem tudom hova rakni őket, s nem látom hogy ez hova fog kifutni végül.
Régen nem mondtam volna ezt, mert bírtam Vonat, de mostanra egyet kell értsek, számomra teljesen hiteltelen lett. Toroczkai jó választás lehetne, igen, csak arra kell vigyázniuk, hogy az ilyen Novák féle önjáró hülyéket, és Zagyva féle sötét barlangi trollokat nem szabad a párt közelébe sem engedni. Ezek nélkül a lépeések nélkül teljesen esélytelenek lesznek, én azt tippelem.Remélem Vona elhúz a francba, mint angoloknál egykor Chamberlain! Legalább olyan dicstelenűl.
Kíváncsi vagyok hogy Toroczkai László mikor fogják ki tenni, mert ő sem cukiskodik.
Remélem Vona elhúz a francba, mint angoloknál egykor Chamberlain! Legalább olyan dicstelenűl.
Kíváncsi vagyok hogy Toroczkai László mikor fogják ki tenni, mert ő sem cukiskodik.
A jelenlegi Jobbik egyáltalán nem ellenzi az EU-t, nyíltan EU barát párt. A tranzakció óta már teljesen világosan ezt képviselik.
Vona kb. OVi junior; sosem birtam a Jobbikot, de az elveik feladasaval ez konkretan rosszabbodott. Az egy dolog, hogy valakivel nem ertek egyet, de a koponyegforgatast a legkevesbe sem birom (nem osszekeverendo a felnotte valassal).
Novák Előd személye érdekes kérdés. Egyrészről Dudai értelmiségi család sarja. HVM Toroczkai, Hubatka és Magvasi Adriánnal Szentkoronarádió, Valamint Novákhoz köthető Kurucinfóval. Annó megteremtették az alternatív magyar médiát felismerték az internet jelentőségét. Budaházy, Tomcat, Gaudí Nagy Tamás stb közösséget építettek. Megjelent a nemzeti subkúltúra.Régen nem mondtam volna ezt, mert bírtam Vonat, de mostanra egyet kell értsek, számomra teljesen hiteltelen lett. Toroczkai jó választás lehetne, igen, csak arra kell vigyázniuk, hogy az ilyen Novák féle önjáró hülyéket, és Zagyva féle sötét barlangi trollokat nem szabad a párt közelébe sem engedni. Ezek nélkül a lépeések nélkül teljesen esélytelenek lesznek, én azt tippelem.
Milyen elveket adtak fel?
Szomoru, hogy a Jobbik ballib pártba megy át. Egész sok dologgal tudtam azonosulni velük. De úgy látom, hogy a jelen kormányon kívül mindegyik párt kinyitná a déli határt, meg benyelne minden kvótát. Rémisztő, vagy inkább elszomorító, hogy a Fidesz maradt a leg kisebb rosszal kecsegtető alternatíva.
Régen nem mondtam volna ezt, mert bírtam Vonat, de mostanra egyet kell értsek, számomra teljesen hiteltelen lett. Toroczkai jó választás lehetne, igen, csak arra kell vigyázniuk, hogy az ilyen Novák féle önjáró hülyéket, és Zagyva féle sötét barlangi trollokat nem szabad a párt közelébe sem engedni. Ezek nélkül a lépeések nélkül teljesen esélytelenek lesznek, én azt tippelem.
Pont elég volt az a pár dolog amikor láttam nyilatkozni Tv-ben, vagy láttam élő kapcsolásban ahogy fizikialag fenyegetett meg másik képviselőt. Kritikán aluli. Attól hogy nem komálom én sem az MSZP-seket, az Országháznak, és a honatya tisztségnek járna annyi, hogy nem mondom azt pláne mikor nálam van a szó joga, ÉS parlamenti közvetítés van, hogy "majd a folyóson megbeszéljük" agresszív stílusban, fenyegető kézcsóva mellett, fröcsögve.Véletlenül van egy kis rálátásom a dologra, és a Jobbik honvédelmi kabinettje 1; jó viszonyt ápol Simicskóval. Mármint a Miniszterrel, hogy egyértelmű legyen. Mind a Jobbik, mind a Fidesz honvédelmi kabinetje kidolgozta a maga határvédelmi hogyishíjjákját, amik igen nagy fedésben vannak egymással, a fő vonal az, hogy a zöldhatárt csak katonák védjék, a rendészet meg maradna a BM-nél. Simicskó csinálná is, de nem hagyják.
Na, innen látszik, hogy lövésed sincs erről a rétegről. Ha volna, akkor nem a Tv-híradóból tájékozódnál Zagyva-ügyileg.
Igen ám de ennek az esetnek volt előzménye. Kedves MSZP képviselő mindenféle személyeskedő sértéseket tett miközben Zagyva György Gyula felszólalt. Ezt a maga fajta nem hagyhatta szó nélkül. Amúgy meg egy józan paraszti ésszel megáldott villanyszerelőről beszélünk aki a HVM egyik vezére volt Toroczkai mellett. Áram lopás elleni harca képviselőként igen gyakorlatias volt. Tabu témát döntögetett. Ő is egy igazi háttér ember egy szervező.Pont elég volt az a pár dolog amikor láttam nyilatkozni Tv-ben, vagy láttam élő kapcsolásban ahogy fizikialag fenyegetett meg másik képviselőt. Kritikán aluli. Attól hogy nem komálom én sem az MSZP-seket, az Országháznak, és a honatya tisztségnek járna annyi, hogy nem mondom azt pláne mikor nálam van a szó joga, ÉS parlamenti közvetítés van, hogy "majd a folyóson megbeszéljük" agresszív stílusban, fenyegető kézcsóva mellett, fröcsögve.