T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha igaz amit az Index ír, akkor közvetlen veszélyben volt/van a kritikus infrastruktúránk és a segítőt feljelentik.
Kulcsfontosságú létesítmény védelmének belső akadályoztatására mond valamit a BTK? Mert itt erről van szó.
http://index.hu/belfold/2017/07/26/...i_etikus_hekker_rendorseg_nni_orizetbe_vetel/
Ez amit linkeltem egy másik mint aki előtte bement a MÁV-hoz és a Szerencsejáték Zrt.-hez.Akkor most mesélek valamit. Az infó első kézből származik olyan személytől aki részben érintett ebben az ügyben és még van szakmai - titkos szolgálati - tapasztalata. A srác kurvára nem etikus hekker. A gyereket már elkapták amiatt mert feltörte a MÁV és a Szerencsejáték rendszerét is. Érdekes módon a gyerek az ominózus figyelmeztető levelet először a BKK ügyfél szolgálati részlegére küldte ahol tömegével jönnek mennek a levelek. Aztán a gyereknek szóltak (vajon ki?), hogy rossz helyre ment az üzenet, majd miután ezt orvosolta és elküldte a megfelelő helyre, húsz percre rá megjelent a cikk az Indexen. Milyen érdekes... Az ember akitől ezt tudom azt mondta, hogy ez egy teszt volt. A teszt lényege, hogy jövőre a választásokkor mennyire tudják majd megbénítani a hasonló rendszereket idehaza.
Ki?szóltak (vajon ki?)
Kik?A teszt lényege, hogy jövőre a választásokkor mennyire tudják majd megbénítani a hasonló rendszereket idehaza.
A könyvesboltok roskadoznak a "Hogyan csináljunk forradalmat?" típusú do-it-yourself könyvektől. Talán a kormányzatnak picit oda kellene figyelnie erre...
Én is pont ma láttam.A könyvesboltok roskadoznak a "Hogyan csináljunk forradalmat?" típusú do-it-yourself könyvektől. Talán a kormányzatnak picit oda kellene figyelnie erre...
Én is pont ma láttam.
Beleolvasva mondjuk nem egy kézikönyv, és a műveleti alapelgondolásai is csak addig működnek amíg ellenük nem fejlődik fel valami még abszurdabb, vagy valami ami ismeri őket és megpróbálja kibillenteni. Csak addig működik amíg újszerű, ez meg nem lesz az. Ha más nem, segítünk nekik pofára esni.
Nem, és a nemzetbiztonság sem intézkedhet törvényesen. Ezt muszáj lenyelni ha a szabályok szerint akarunk játszani.Több is van! Különféle passzív ellenállási, polgári engedetlenségi könyvek, +könyvek diktátorokról. Ma legalább 5-félét láttam egy kupacban. Azon gondolkozom, hogy a könyvesbolt (áruházlánc) ezért beperelhető-e?
Nem, és a nemzetbiztonság sem intézkedhet törvényesen. Ezt muszáj lenyelni ha a szabályok szerint akarunk játszani.
Egy fotót majd tudnál lőni? Én csak egyetlen kiadvánnyal találkoztam. Milyen üzletben láttad így kupacban?
Az egyik legnagyobb bolthálózatnál. Általában ott, ahol az újdonságok/politikai/történelmi (diktatúrákról szóló) könyvek vannak. Azért az ilyen típusú könyvek simán bujtogatnak arra, hogy pl. hagyjuk nyitva a csapokat, hadd follyon a víz, törjünk össze ezt azt, lopjuk el a szappant stb. meg hasonló "apróságokra", amelyek nem igazán büntethetők keményen, de bosszúságot tudnak okozni, amivel a közgangulat indulatossá tehető (pl. a mai "fakocka" - vagy inkább faék - az ajtóba is ennek tipikus esete: aki odatette, soha nem lesz meg, egy faék olyan egyszerű és általános, hogy az sem utal az elkövetőre stb.).
Ha pl. az öngyilkosság nem népszerűsíthető, vagy a gyerekek testi fenyítése (legutóbb ezért tiltottak be könyveket Magyarországon), akkor a forradalmi hangulat gerjesztése + szabotázs népszerűsítése se legyen már mentes a büntetés alól.