Tudj fene...94-ben már sok falusi suliban is volt net...Igy volt az altalanosiskolanknak koran ingyen internete.../!mashol evekre ra se volt mimden iskolanak meg csak szamitogepe se nem hogy internete./meg az iagzgatonal se nem hogy info orakra./
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudj fene...94-ben már sok falusi suliban is volt net...Igy volt az altalanosiskolanknak koran ingyen internete.../!mashol evekre ra se volt mimden iskolanak meg csak szamitogepe se nem hogy internete./meg az iagzgatonal se nem hogy info orakra./
94 akkor nektek is kellett csinalni. Biztosan. Webhej szerkesztes kellett csinali /majdnem mimden oran igaz akkor meg kommyebb volt./ gepeles oran ezekre kellett felgepelnetek a kulonbozo tankonyvekbol "munkafuzetekbol" az anyagot... Minden ora egy uj weboldal vagy mar meglevo weboldal bovitese... 30 perc melo 15 perc lehetett jatszani ora vegen szunetbe is /2 info ora volt egymas utan mimdig./keves volt a .hu s domain ezert a sulisokkal gyartattak azokat... Egy egy domain egy egy temakorrel foglalkozott elorre meg volt adva tanmenetbe... Hova mit kell gepelni /volt egy lany egy regenyt gepel .../Tudj fene...94-ben már sok falusi suliban is volt net...
Magyarországon emlékeim szerint 96-tól van internet.Tudj fene...94-ben már sok falusi suliban is volt net...
Akkor nem jók az emlékeid, mert 94-ben már kínlódtunk vele. Persze valami dosbox szerű valami volt.Magyarországon emlékeim szerint 96-tól van internet.
Akkor kereskedelmi termékké vált 95-től. Legalábbis egy gyors keresés nekem ezt dobta ki:Akkor nem jók az emlékeid, mert 94-ben már kínlódtunk vele. Persze valami dosbox szerű valami volt.
https://www.tankonyvtar.hu/en/tarta...erjedese_magyarorszagon_ypTpPpXKNFxO6fBF.htmlAkkor kereskedelmi termékké vált 95-től. Legalábbis egy gyors keresés nekem ezt dobta ki:
Valahogy így, mi sztem hamarabb, 92-93-körül, nyertünk pályázaton 3 Sun gépet, volt bérelt vonal a főiskolán, a könyvtárban, és egy megyei hivatalban. A rencergazda letolt egy gyorstalpalót, aztán egy hónap múlva már küzdöttünk a Unix-szal.Akkor nem jók az emlékeid, mert 94-ben már kínlódtunk vele. Persze valami dosbox szerű valami volt.
Én azon gondolkoztam, mi van ha kitör a balhé Kárpátalján, tőlünk meg "áttévednek" önkéntesek. A NATO azt mondja, hopp itt a magyar fél követett el agressziót, játsszátok le az ukránokkal kettesben.Ilyenkor remélem a kormány is elemzi a helyzetet, és megfelelő radar elleni fegyverzetet is beszerzi, illetve a légvédelem modernizálását is terítékre veszi... Arról nem is beszélve, hogy mindent is gatyába kellene rázni, nagyon érződik most ezen a helyzeten.
Ezzel együtt csak veszítenénk egy ilyen konfliktuson, az USA kesztyűbábját nem támadhatjuk meg, ha ők támadnak (amit úgysem tesznek meg), akkor a NATO segítség érkezéséig (ami amúgy kétséges, hogy milyen lenne, mert megosztott a NATO is a témában) sem tudnánk feltartani őket.
Gyászos a helyzet. Ezért mer egy olyan bukott állam is beszólni nekünk, mint Ukrajna.
Én max azt tudom elképzelni, hogy egy hajnalban megtámadunk egy rádióállomást az ukrán határ túloldalán. Aztán tudjuk mi következik...Én azon gondolkoztam, mi van ha kitör a balhé Kárpátalján, tőlünk meg "áttévednek" önkéntesek. A NATO azt mondja, hopp itt a magyar fél követett el agressziót, játsszátok le az ukránokkal kettesben.
mindjárt lemegyek, lejátszom ezt a videót a sarki gíroszosban... Aztán vagy kedvezményt kapok, vagy kést a hátambatelefonnal fevett
Nem jó az tény, de az ukránok mentalitását is érdemes megvizsgálni. A szovjet "gloire"-ban szocializálódott országot nem igazán tudnánk akkor sem jobb belátásra bírni, ha lenne három teljesen feltöltött páncélos dandárunk, 200e vérprofi szerződéses, mellé egy század Growler és öt század F-16 Block 60 estébé. Ők akkor is kis nudli országnak tartanának minket, holott az ukrán sereg is eléggé a tönk szélén áll, öreg szovjet technikát reaktiválnak, reszelgetnek.Gyászos a helyzet. Ezért mer egy olyan bukott állam is beszólni nekünk, mint Ukrajna.
indexes cikken kívül semmit nem találtam, de azt meg se nyitom szóval várok
Ha pocsék a védelem, akkor az ránk is rossz fényt vet (fogadó ország).
Erdogan védelme pocsék. 1 méterre megtudtam közelíteni ma.
Amugy a Putyin találkozó után szerintem eléggé egyértelmű, h miről tárgyalhatnak a színfalak mögött
Szerintem a gázvezetékről. És a benne lévő gázrol. Mert a délröl jövő gáz áráról a Törökökkel kell egyezkedni, hiába orosz a gáz benne. H jól emlékszem 2 éve Putyin kijelentette, h meddig adnak gézt az ukrán csövekbe. És álltalában ha ő azt mondja, akkor az úgy szokott lenni.Ha pocsék a védelem, akkor az ránk is rossz fényt vet (fogadó ország).
Megosztanád, hogy szerinted miről tárgyaltak? Kiváncsivá tettél.
Amugy a Putyin találkozó után szerintem eléggé egyértelmű, h miről tárgyalhatnak a színfalak mögött
Szerintem még ukrajna és a nato is szóba jöhetett.Amugy a Putyin találkozó után szerintem eléggé egyértelmű, h miről tárgyalhatnak a színfalak mögött
Ha pocsék a védelem, akkor az ránk is rossz fényt vet (fogadó ország).
Értem én, de azért ne komolytalankodjunk már.Mondjuk mitől kell védeni? Itt iszlám extremista csak annyi van amennyit hozott magával...