Eddig egyetértek. Most csak a győzelmi jelentések és a szarminden áll szemben egymással. Jó lenne, ha mindkét oldal visszatérne a valóság tálalásához, nem pedig a pártpolitizálást kellene olvasni még a médiafelületek hasábjain is. Ez persze utópia, sosem fog megtörténni. A két oldal egymást radikalizálja egyre inkább.
Ja, nem érdekel senkit a foci. Végülis csak a legnépszerűbb sportág itthon, ezt játsszák a legtöbben és ezt nézik a legtöbben. Egy nap alatt 25 000 jegy kelt el egy barátságos meccsre, de te kijelentetted, hogy nem érdekel senkit. Pont. Oké...
Azt megtudtuk legalább, hogy téged nem érdekel. Igaz senki sem kérdezte, de örülünk ennek az infónak. A kommented többi része is ennyire hiteles kb.
Nincs pénz háziorvosra??? Szeretnél te is, meg én is, meg sokan annyit keresni, amennyit egy akár csak kezdő háziorvos kap, igen, ÁLLAMI pénzből. Az hogy hiány van belőlük, mert elhagyják a pályát, vagy nyugatra mennek sokszoros fizetésért, azzal sem te, sem akármelyik nagyarcú hvg-s megmondóember nem tudna mit kezdeni. Képzeld el, még Németországból is elvándorolnak az orvosok a magasabb fizetésért.
Szóval ez is pont egy olyan 444-es szintű komment volt, mint amiről fentebb beszélt jurgenbauer. Én nem vagyok nagy rajongója ennek a mostani vezető "elitnek", van sok védhetetlen lépésük, de összevissza hazudozni, meg fake news-t terjeszteni nem kéne. Amikor pedig ez a 444-es drogos liberrált csűrhe lenne az alternatíva, akkor muszáj vagyok behúzni a kormányra az x-et.