Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A bajnai-gyurcsany paros hogyan lopata el a magannyugdij penzedet? Erről meg nem hallottam es tényleg erdekelne.Pontosan. Dolgozni kellett volna hivatalosan, teljes munkaidoben, rendes munkahelyen. Kollegam nyaron ment nyugdijba, egyszeru targoncaskent, tobb muszakban dolgozva 28 evet, kb 50 ev munkaviszonnyal. Erre kap nyugdijat havi 250000-et.
Az en magannyugdij penzemet meg pont a Bajnai - Gyurcsany paros alatt loptak el, kozel a negyedet egy ev alatt a befizetettbol mert xar volt a tozsde azon az even vagy mi. Na igy bizza ra ilyen koklerekre az ember a nyugdijas eveinek jovedelmet. Mi lenne ha addigra az egeszet eldorbezoltak volna a maganbiztositok?
Pl úgy hogy 10 év működés után akkora tőke halmozódhatott fel, hogy a befizetések nem pótolhatták a veszteségeket.A bajnai-gyurcsany paros hogyan lopata el a magannyugdij penzedet? Erről meg nem hallottam es tényleg erdekelne.
168 Óra. Felesleges a vita,amikor a másik fél,minden kormányzati megoldást félremagyaráz. Így nehéz.
2008-as vagy 2009-es evben mar nem emlekszem pontosan, kezdtem az evet kb 1300000 ft befizetessel, befizettem ev kozben kb 150-200000-et, aztan zartam az evet 1150000 ft korul. Az indok meg kb annyi volt hogy igy jartam. Az igazgatonak azert biztos futotta kurvazni akkor is a penzembol. Mi a garancia arra hogy nem baxxak elaz egeszwt mire nyugdijas leszek? Igy legalabb kaptam vissza 2011 korul 150000-et a tobbit meg betereltek az allami kasszaba. Ettol a svindlis maszek modszertol meg az is jobb. Az en olvasatomban igy Orban visszaszerezte a penzem.A bajnai-gyurcsany paros hogyan lopata el a magannyugdij penzedet? Erről meg nem hallottam es tényleg erdekelne.
2008-as vagy 2009-es evben mar nem emlekszem pontosan, kezdtem az evet kb 1300000 ft befizetessel, befizettem ev kozben kb 150-200000-et, aztan zartam az evet 1150000 ft korul. Az indok meg kb annyi volt hogy igy jartam. Az igazgatonak azert biztos futotta kurvazni akkor is a penzembol. Mi a garancia arra hogy nem baxxak elaz egeszwt mire nyugdijas leszek? Igy legalabb kaptam vissza 2011 korul 150000-et a tobbit meg betereltek az allami kasszaba. Ettol a svindlis maszek modszertol meg az is jobb. Az en olvasatomban igy Orban visszaszerezte a penzem.
A NATO főtitkára is felszólalt a kárpátaljai magyarok jogaiért!! Ez sztem nagyon fontos lépés volt.Ez nagy siker!!
A románok és a szlovákok is kiállnak a kárpátaljai magyarok jogai mellett!
https://m.kuruc.info/r/2/204394/
"A NATO-tagállamok és Ukrajna az utolsó utáni pillanatban, a hivatalos határidő lejárta után elfogadták a magyar javaslatot a NATO-Ukrajna közös nyilatkozattal kapcsolatban.
Végül mégis figyelembe vették a javaslatainkat, így a közös nyilatkozat határozottan kiáll a jogfosztott magyar közösség mellett, és felszólítja Ukrajnát a nemzetközi szabályok, valamint a nemzetközi szervezetek előírásainak betartására. Ez újra világossá teszi, hogy Ukrajnának a nemzeti közösségek elvett jogait az oktatás és az élet egyéb területein vissza kell adnia” – írta közleményében Szijjártó Péter."
Mellárt olvasd, ne azt nézd hol jelent meg. Miért nem az origo vagy a 888 készít vele interjút? De tudom, neked felesleges egyáltalán a vita mint fogalom, ha az kritikus a kormányra nézve, micsoda dolog ellentmondani az "aranykorszaknak"..1
168 Óra. Felesleges a vita,amikor a másik fél,minden kormányzati megoldást félremagyaráz. Így nehéz.
Jol van Peti, ugyes voltal. A pezsgot az elobb megittam de keresek erre egy sort.Ez nagy siker!!
"A NATO-tagállamok és Ukrajna az utolsó utáni pillanatban, a hivatalos határidő lejárta után elfogadták a magyar javaslatot a NATO-Ukrajna közös nyilatkozattal kapcsolatban.
Végül mégis figyelembe vették a javaslatainkat, így a közös nyilatkozat határozottan kiáll a jogfosztott magyar közösség mellett, és felszólítja Ukrajnát a nemzetközi szabályok, valamint a nemzetközi szervezetek előírásainak betartására. Ez újra világossá teszi, hogy Ukrajnának a nemzeti közösségek elvett jogait az oktatás és az élet egyéb területein vissza kell adnia” – írta közleményében Szijjártó Péter."
Miért isztok ti állandóan pezsgőt? Nincs pálesz?Jol van Peti, ugyes voltal. A pezsgot az elobb megittam de keresek erre egy sort.
Ez nagy siker!!
Az érted, hogy a 2 nyiilatkozat között mi volt az apró különbség?Nézzük a kronológiát:
1.: Készül a NATO csúcs után egy nyilatkozat hogy elküldjék a búsba az egyik diktatórikus államot a diktatórikus vezetőjével együtt de mi megvétózzuk.
2.: Másnap a meg nem nevezett diktatórikus állam fődiktátora kedélyesen parolázik a mieinkkel.
3.: Harmadnap elfogadjuk mi is a nyilatkozatot hogy elküldjük a búsba a diktatórikus államot a diktatórikus vezetőjével együtt.
Reálpolitika mi? Pragmatizmus mi? Tessék, lehet újra írni hogy bolond vagyok mert mással ellentétben én nem értem most ez így hogy?
Ez kristálytiszta számomra.Az érted, hogy a 2 nyiilatkozat között mi volt az apró különbség?
Az egyikben benne volt a magyar érdek, a másikban nem.
Ez kristálytiszta számomra.
De mit gondolhat rólunk a legutóbbi vendégünk? Amit nyilatkoztunk róla annak a mondanivalója ugyanúgy nyomatékosan ellenséges célú azzal együtt is hogy odebiggyesszük a mondat mögé hogy a magyarokat meg kell védeni.
Ez nem így működik. Nem lopott kacsintások alapján köttetnek barátságok meg szerződések.Azon te ne aggódj, hogy ő mit gondol rólunk. Feltehetően ő tovább lát az orránál.
Még szerencse, hogy te tudod, hogy "hogy működik". Én már csak reménykedni tudok, hogy a felsőbb vezetésből is olvassák a hozzászólásaidat s jegyzetelnek, hogy legközelebb már ők is megértsék, hogy hogyan működnek a dolgok... hja s a kárpátaljai magyarok meg amúgy is külhoniak nem? gondoskodjon róluk az ukrán állam, ha már Ukrajnában élnek...Ez nem így működik. Nem lopott kacsintások alapján köttetnek barátságok meg szerződések.
Ez a jómadár hazament alig hűlt ki a széke a Budai Várban és a kissé radioaktív népe azt látja hogy a vendéglátói utánaköpködnek már másnap.
Azután fapofával kell lenyilatkoznia hogy újabb barátság köttetett Vengrijában.
Figyelj, eddig én úgy tudtam, hogy üzleti-kereskedelmi szerződéseket írtak alá, nagy barátunkhoz az USA-hoz hasonlóan, akik (többek között!!) még az űrhajózási hordozórakétákat is az oroszoktól veszik - minden barátságtalanság és egymásra köpködés ellenére! Szóval én úgy tünik végzetesen tájékozatlan vagyok, így arra kérlek, írj már ide egy linket a napokban aláírt friss orosz-magyar barátsági szerződésről amit szerinted "Vengrijában" írtak alá.Ez nem így működik. Nem lopott kacsintások alapján köttetnek barátságok meg szerződések.
Ez a jómadár hazament alig hűlt ki a széke a Budai Várban és a kissé radioaktív népe azt látja hogy a vendéglátói utánaköpködnek már másnap.
Azután fapofával kell lenyilatkoznia hogy újabb barátság köttetett Vengrijában.