Sztem jól helytálltunk!
"Az utcai történésekről később, csak elvittek a pékek pár embert és nem akarok nagyon szövegelni. Egyáltalán nem volt darálás a Nagyváradon, egy perc kavarodás csak, mert egy rossz fordulás miatt pont a hátukba mentek az oroszok. Így is felállt a Fradi a túlerőnek, rövid box, sérültek itt is - ott is, aztán a rendőrök beszüntették a sportot. A Hungarian Fanatics oldalon lehet nézni a külföldi és hazai véleményeket (a Slaskét is) az esetről, mielőtt elkezdődik a mesegyártás.
Később kb 20-30 Widzew megtámadta a B közép bejáratát közvetlenül a meccs előtt. Bátor kezdeményezés volt (Fradit éltetve jutottak el odáig a kis rafkósok), de nem jöttek ki belőle jól. Pár emberünk lézengett már csak kint, de jó emberek, végül a létszámfölényük ellenére véresre lettek verve a widzewiek, pár lefeküdt pihengetni is, vagy csak közelről vizsgálták az aszfaltot, ki tudja. A többi behátrált a felüljáró alá, majd a rendőrök kivették őket. Azért ez eléggé csibészes megmozdulás volt a részükről, respekt, de benézték.
Nem tiszta CSKA brigád volt, hanem elhozták az isten faszát is (lengyelek vagy 100-an, szerbek, bolgárok, valami 5 csapat küldött embereket), ami nekem érthetetlen, mert magukban is nagyon jók, de biztos újabban ez a divat, vagy fene tudja, lemaradtam. Nyilván erősebbek mint mi (pláne ilyen vegyes brigáddal), de semmi szégyenkezni valója nem volt ma a Ferencvárosnak, jópár orosz (vagy hát aki velük volt) kapott ma, sálak is be lettek húzva, nem úgy mennek haza, hogy itt aztán parádéztak. "
https://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=152928387&t=9018131