a magyar építőiparnak akkor tennél jót, ha átalakítanád a szabályozást, és nem lenne biznic az alvállalkozónak kiadásból és annak átveréséből, végül is, 2. éves lehettem amikor elkezdték felújítani az egyetemet ahova jártam/járok, azóta két cég csődbe ment, az építkezés a felénél se jár, és az összes pénz elfogyott (pedig nem volt kevés, aki akar utánanézhet), mert a magyar építőipar annyira jól tud működni...no offense, de ezeket a kormánypropaganda szövegeket, te el is hiszed, vagy csak szimplán álomvilágban élsz? az a pár stadion egy valakinek tesz jót, a csókosoknak, nem az építőiparnak, tudod az a baj, hogy letolod aki aktuál politizál, holott az aktuál politikát pont te meg az a székely nevű fickó hozta be ide, tudom miről beszélek, sokkal régebb óta olvasom ezt az oldalt, mint amióta kommentelek (de minek), azóta van ez az állandó beleszövöm, hogy de jól dolgoznak dolog, de nyugi nem fecsérlem tovább a szót, mert már így is elég rossz fát tettem a tűzre a modiknál, csak majd kíváncsi leszek, mivel hozakodsz elő, amikor az általad nagyra becsült kormány és Hende, majd semmit nem fog tudni felmutatni, és a honvédség agonizálása tovább fog folytatódni, mint már sok-sok sok év óta, mert ezt a vak is látja, mármint, hogy messzemenő pozitív változás, ami valami jobb jövőt sejtetne nem igazán történt, persze lehet sorolni számtalan projektet amihez vagy nincs köze a MH-nak, vagy csak szóban létezik, meg apró félsikereket is, de tudod, ahogy a gazdaság, úgy sajnos a honvédségünk sem dübörög, ami elég kellemetlen dolog