czulu
<blockquote rel="czulu"> Akik ilyeneket hazudoznak azok vajon mit csinálnak?
Ezzel kire céloztál? Úgy érted, hogy bárki aki másként látja a világot, az hazudik? A Te felfogásod alapján akkor szerintem Te hazudsz! De én nem így gondolom, csak annyit gondolok, hogy más a véleményed...és ez nekem nem fáj, nem égbekiáltó, és nem hazaárulás!
))))
</blockquote>
Ezt írtad:
<i>A magyar egy csodaváró nép. Mindent, azonnal, ingyen... szerintem a legtöbbünk úgy van a nyugati életformával, hogy mint a kisgyerek a játékbolt kirakatát, csak nézi-nézi, vágyakozik, de <b>tenni nem nagyon akar</b> érte. Úgy érzi, alany jogon megérdemli azt, amit egy osztrák, angol, német. De ez nem így megy sajnos, itthon is és kint sokat kell érte dolgozni, vagy nagyon kell valamihez érteni. (Itthon leginkább a lopáshoz, az a legkifizetődőbb!) </i>
Minden bizonnyal az a "néhány" nyugati cég azért települt ide, mert szeretnék elszórni a pénzüket. Sőt külföldön is csak a csodavárásra fizetik a rendes nyugati fizetést a naplopó magyaroknak.
Ez nem felfogás vagy világnézet kérdése! Tények, melyeket nem lehet általános állításokkal megsemmisíteni szerintem.
Természetesen ha te vagy bárki másként látja a dolgokat az szuverén joga. Azonban ez számomra ilyen munkavállalói létszám mellett érthetetlen.