W
Wilson
Guest
Értsd már meg végre légy szíves Matolcsy és Varga is csak a magyar állampolgárok által megtermelt jövedelemből tud pénzt csinálni minden államnak így a magyar államnak is van egy éves költségvetése HA TE FELVESZEL 550 MILLIÁRD FORINT KÍNAI HITELT AZT VÉGSŐ SORON A MAGYAR ADÓFIZETŐK ÁLTAL MEGTERMELT PÉNZBŐL FOGJÁK KIFIZETNI olyan nincs,hogy például Matolcsy a jegybank nyereségéből előteremti a hitel fedezetét és akkor ezt senki sem érzi meg ilyen nincs azért nincs mert ezt a jegybanki nyereséget Matolcsy a forint leértékelődését lehetővé tévő pénzügyi politikájával generálja,és ennek az árát a magyar átlagember ilyen vagy olyan módon kifizeti,érdemes mindenkinek észben tartani olyan,hogy ingyen pénz nincsen,mint ahogy nincsen ingyen ebéd sem.Wilson!
Neked nagyon messze mentek otthonról. Én arra a proli rinyálásodra reagáltam, hogy atya Úristen a Fudant azt az adófizetők pénzéből csinálják és mind meghalunk és egyébként is és akkor holnap nem kel fel a nap.
Na én erre írtam egy példát, hogy szvsz te ezt nem fogod megérezni, mert majd Matolcsy és Varga megtalálja a módját és bemásoltam egy cikknek a részletét a portfolio.hu-ról, hogy akár úgy is lehet.
Még egyszer: Bemásoltam egy cikknek a részletét a portfolio.hu-ról, hogy akár úgy is lehet.
Akkor rögtön egybites fidesznyik lettem majd kb ugyanannak a cikknek folytatására kb egy tucatszor írtad, kérted: érdemben.
Mindezt csakis azért mert egy hozzá nem értő és nehéz felfogó képességű, cserébe viszont nagyon szorgalmas árokásó prosztó vén proli vagy.
Aki direkt megint a pénznél tart.
Erre megint csak azt tudom neked írni, majd Matolcsy és Varga megoldja, nem fog senkinek a zsebéből hiányozni semmi, felesleges a rinyálásod. De hát ez neked lételemed. Mert kb ennyit tudsz, tudtok. Pozitív értéktöblet nulla, rinyálás a maximumon.
Ezért sincs és nem is lesz közötök az égvilágon semmihez, pláne nem a kormányzáshoz.
Visszatérve a rinyálásra nem mondtam,olyat,hogy a Fundan egyetemre felvett hitel miatt mind meghalunk.azt mondtam,hogy ne a magyar adófizetők több száz milliárdjából finanszírozzuk a kínai felsőoktatás külföldi terjeszkedését,ha ide akarnak jönni,akkor tárt karokkal várjuk őket de csak akkor ha saját forrásból finanszírozzák ennek kivitelezését.Azon szerintem érdemes elgondolkodnod,hogy annak ellenére,hogy a Fundan egyetem már régóta szeretne az EU-n belül létrehozni egy ilyen Campust,de érdekes módon egy EU-s ország sem jelentkezett érte csak mi,és ennek az oka nagyon egyszerű egyik EU-s ország sem gondolja jó bulinak azt (rajtunk kívül),hogy a saját adófizetői pénzéből (+ a kínai hitel kamata) hozza létre ezt a létesítményt.
A személyemet pedig ne minősítsd,azt hiszem a minősíthetetlen hangnemedhez képest a maximális tiszteletet adtam meg neked.