Ez a kis humor had férjen már bele! (Ha langyi vagy akkor bocs...)Udvarias formában szeretnélek megkérni, ha a szexuális perverzióidat osztod a fórumon használd a spoiler funkciót!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a kis humor had férjen már bele! (Ha langyi vagy akkor bocs...)Udvarias formában szeretnélek megkérni, ha a szexuális perverzióidat osztod a fórumon használd a spoiler funkciót!
Némileg szélsőségesen látod ezt. Lehet ám azt is csinálni, hogy szilótól elveszik az internetet, de nem lesz drágább az energia, nem lesz magasabb adó és afgán fiú se megy az ágyadba.Folytasd bátran a sort...
háromszoros energia árak...
40%-os adó....
két afgán fiú az ágyadba.
Simán költözz ki a németekhez...már lehet...EU. Ott mindent megkapsz. Ez az ország meg maradjon magyar.
Ez a harc lesz a végsőDe az biztos hogy az eszetlen és korlátlan utazgatást rohadtul betiltanám
MZP nyílt programját soroltam ami megegyezik a német kormányéval. Szóval szerinted mindketten szélsősőgesek. Lehet benne valami.Némileg szélsőségesen látod ezt. Lehet ám azt is csinálni, hogy szilótól elveszik az internetet, de nem lesz drágább az energia, nem lesz magasabb adó és afgán fiú se megy az ágyadba.
Az egy dolog, hogy te nem irigyled senkitől a csillogást, de amikor az ellenzéki képviselő egy drága étterembe nem ülhet be, nem lovagolhat a tengerparton, amire azért még futhatja a képviselői fizuból, a kormánypárti képviselőktől meg nem sajnáljuk az osztrák luxusjetet, az adriai jachtot, a privát helikopterezést, több százezer értékű táskát, ruhát,...., az már kettős mérce! Amit ugye itt mindenki elítél!Nézd, én ilyesmin nem akadok fenn... Olyan politikus nem létezik aki ne urizálna, ne kedvezne valakinek ugyanis a politika olyan mint a háború, amihez mint tudjuk 3 dolog kell. Nem irigylem egyiktől sem ezt a fajta csillogást, mert abszolút nem az én műfajom az ilyesmi. Én akkor veszek ruhát vagy cipőt ha muszáj és nem akkor amikor kedvem tartja, akkor utazom ha muszáj mennem. Nem járok külföldre nyaralni mert kidobott pénznek tartom, nem mellékesen károsan kidobott pénz többezer kilométerre utazni kedvtelésből. Romlandó kaját is csak annyit veszek, amennyit épp szükséges és pl a házat sem fűtöm 18 fok fölé...
De az biztos hogy az eszetlen és korlátlan utazgatást rohadtul betiltanám, ugyanis többek közt épp ez az, ami a COVID villámgyors elterjedését is elősegítette.
Mert szerinted az jó dolog, hogy évente 2-3 (de sok esetben akár több) alkalommal többezer kilométert repül valaki? Biztosan jót tesz a környezetnek a keróégetés, miközben több helyen már a kéményre is katalizátort szereltetnekEz a harc lesz a végső
Ha hetente kettő ilyen jön, nem fogunk unatkozni a választásokig. És máris értelme lesz az esetleges/állítólagos lehallgatásoknak!Mandiner
mandiner.hu
a külföldi üzleti körök érthető módon ezért szeretnék, ha visszaállna a korábbi számukra előnyös állapot
Egyik oldalt sem ekéztem CSAK az életvitele miatt, mert ez tipikus bulvártéma amin az ócska prolik szeretnek csámcsogni. Az hogy idáig süllyedt a közbeszéd, köszönhető a dicsőséges nyugatnak* és az információáradatnak amit korunk az emberekre zúdít. Manapság már csak a szenzációhajhász címekkel lehet operálni, mert a moslékon nevelt népek másra már fel sem emelik a fejüket.Az egy dolog, hogy te nem irigyled senkitől a csillogást, de amikor az ellenzéki képviselő egy drága étterembe nem ülhet be, nem lovagolhat a tengerparton, amire azért még futhatja a képviselői fizuból, a kormánypárti képviselőktől meg nem sajnáljuk az osztrák luxusjetet, az adriai jachtot, a privát helikopterezést, több százezer értékű táskát, ruhát,...., az már kettős mérce! Amit ugye itt mindenki elítél!
Mandiner
mandiner.hu
a külföldi üzleti körök érthető módon ezért szeretnék, ha visszaállna a korábbi számukra előnyös állapot
Egy sör+egy feles! Igényes szuka na....
Nekem inkább a Borsodi + Louis Vuitton kombó tünt föl. Bár lehet csak kínai "Vuiz Luton"Egy sör+egy feles! Igényes szuka na....
Tilts le, sosem voltam a PC beszéd híveUdvarias formában szeretnélek megkérni, ha a szexuális perverzióidat osztod a fórumon használd a spoiler funkciót!
"Kurva kemény csaj" - mondták. De hogy gondolták? Kurva. Kemény csaj. ?Egy sör+egy feles! Igényes szuka na....
Én is nézegettem, de szerintem valami utánzat lesz.Nekem inkább a Borsodi + Louis Vuitton kombó tünt föl. Bár lehet csak kínai "Vuiz Luton"
trtollkodásból megbuktál.Az egy dolog, hogy te nem irigyled senkitől a csillogást, de amikor az ellenzéki képviselő egy drága étterembe nem ülhet be, nem lovagolhat a tengerparton, amire azért még futhatja a képviselői fizuból, a kormánypárti képviselőktől meg nem sajnáljuk az osztrák luxusjetet, az adriai jachtot, a privát helikopterezést, több százezer értékű táskát, ruhát,...., az már kettős mérce! Amit ugye itt mindenki elítél!
eljön pofavizitre, próbálja mutatni, hogy ő akarja átvenni Németország szerepét. Aztán hazamegy és fertőtleníti a kezét, Orbánnal aló kézfogás után. Ennyi
Orbán egyre inkább elszigetelödik a civilizált világban
vs
Macron is bejelentkezett Orbánnál – Francia kampánytényező lett a magyar kormány politikája - PestiSrácok
Mi lehet az oka, hogy a magyarországi látogatást évek óta halogató Emmanuel Macron francia államfő éppen a francia elnökválasztási kampány kellős közepén látogat hazánkba, hogy kezet rázhasson Orbán Viktorral? Bár a jövő hét hétfői látogatás középpontjában névleg a V4-ekkel való tárgyalás áll...pestisracok.hu