[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ranger

Well-Known Member
2021. szeptember 20.
1 333
2 585
113
Igazából Dél Korea akkor jön be, ha a gazdasági növekedésünk töretlen lenne. Lehet az is lenne, ha ez a háború nem üt be. Ott hibáztunk, hogy az energiafüggőségünket, az elmúlt 32 évben meg sem próbáltuk felszámolni. Nem a Fidesz kormány, egyik sem. Itt feltehetően nagyon elszúrtuk, mindenki. Most majd kapkodás lesz e téren. A választások után szerintem oroszellenes politikát fogunk folytani. Ezt gondolom.
Hát…
Ne haragudj.
Nem neked szól személy szerint.
Dél-Koreáról ne is álmodjunk. Ahhoz teljesen más kellene.
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 093
33 200
113
Viktor már nagyon rég kimondta, hogy kis fog alakítani egy magyar tőkés réteget, ami vetekszik a multikkal. Legalább nálunk. Nyilván ennek eredménye kétséges, de elkezdte kialakítani, ez tény.
Ez nem tőkés réteg,hanem familiáris járadékos réteg-illetve sima stromanok.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 035
87 885
113
Azért ez egy picit erős beszólás. Bármilyen meglepő (és valószínüleg erről Viktort sem tájékoztatták) is Zeléenszkíj is jogász, igaz kb két hónapot dolgozott jogászként, ami a vicces a dologban, hogy Viktor még ennyit sem. :)
Te is tudod, hogy Orbán 16 ève kormányoz. Van mellette 12 èv politikai pályafutás. Z pedig egy ripacs, aki fogoly legyilkoló nacikat véd.
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 910
56 805
113
És jó eséllyel nem hazudott. Csak éppen tudni kell értelmezni!

Aznap a holland gáztőzsdén (TTF) magas volt az ár, 900 ojró/1000 m3 körül. Ha mi halasztott áron fizetünk, 200 ojró/1000 m3 körüli áron, akkor egy épp aktuális 180 ojrós ár mellett pontosan megvan az ötszörös viszony.
Arra a napra.

És mi van a többi napon? Mondjuk akkor amikor a halasztásnak megfelelően épp nekünk csúszik be a magas ár?
Nem kéthónapos csúszó TTF âtlagon alapul az ârképzès esetleg?
 
  • Tetszik
Reactions: Tiria and honved

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 807
25 418
113
 
  • Tetszik
Reactions: aquarell

eszena

Well-Known Member
2021. április 3.
901
3 245
93
Ehez mit szól az Izraeli nagykövetség vagy a Mazsihisz, vagy bármelyik zsidó szervezet? Nem tiltakoztak? Én sértve érezném magam.
Felháborító.
 

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 056
18 767
113
Azt hiszem én most itt fejezem be.
Ha nem megy át hogy mi a különbség Bojár Gábor és a Mészáros Lőrincz hozzáadott teljesitmenye között…

Dehogynem. Ugye megvan, amikor a klasszikus megkérdezi az őt pápával riogatókat, hány hadosztálya is van a pápának ? Ki az a Bojár Gábor, Mészáros Lőrinchez képest valójában ?
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 231
113
Mikor volt ilyen ? Soha. Német megszállás és mindenben német döntés volt.
Hát, speciel a nyilasok szabadon tomboltak a németektől függetlenül. Ők csak a bábkormány alá tartoztak, civileket terrorizáló tevékenységük a németeket akkor érintette először, amikor fel akarták számolni a pesti gettót, ekkor avatkozott közbe a német katonai vezetés és tiltotta meg.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 231
113
Pontosan. Ez sokkal több annál mint a belpolitikába beavatkozás.
Ha a zsidókat nem érdekli, akkor mi miért foglalkozzunk vele! Felőlem fáklyás felvonulást is tarthatnak a horogkeresztesebb ukrán menekültek a cipőknél nagy Bandera képet cipelve a lembergi pogrom évfordulóján!

85894717-8239-443f-aa79-047cc08865e8.webp

bneGenericUkraineAzovnazi.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: Nero von Schwartz