A "Sláva Ukrayíni" milyen nyelven van egyébként?Sláva Ukrayini
Dicsőség Ukrajnának
Hú b+.......mindig emlékeztetnek, miért utálom őket!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A "Sláva Ukrayíni" milyen nyelven van egyébként?Sláva Ukrayini
Dicsőség Ukrajnának
Az osztrák olajtársaság szűkszavú közleményt tett közzé honlapján, mely szerint pénteken baleset történt a schwechati finomító karbantartása közben, két személy könnyebb sérülést szenvedett, és megrongálódott a fő nyersolajlepárló üzem.
A károk felmérése még folyamatban van, ám az már biztos, hogy az április 19-én elkezdett karbantartás tovább tart a tervezettnél, azaz a finomítás nem indulhat újra június 10-én.
A közleményben az OMV jelezte ezt is, hogy szorosan együttműködnek majd az ügyfeleikkel és a beszállítókkal annak érdekében, hogy minimalizálják a finomító kiesésének hatásait.
Ezért nem lehet újraindítani az OMV finomítóját - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Sláva Ukrayini
Dicsőség Ukrajnának
Én erősen kétségbe vonom a dolgot, a jelen hír és a lehetséges valóság(osztrák ipar: segítsééég, qrvára hiányzik az orosz olaj !!! ) közötti politikai kockázatot nézve!
Ez a feltételezett indokú politikai kommunikáció bőven igaz lehet a saját kerítés építésük kommunikációja alapján!!!
.
@dkes , @Giskard !
Látjátok pontosan erről beszéltem.
Orbánék alap terve az, hogy a kedvezőbben előállított finomított anyagokat akarta nagy haszonnal tovább adni. Azaz versenyelőnyben el tudták volna vinni az üzemanyagot akár a lengyelekhez, vagy a németekhez is.
És a 200km is csak akkor él, ha nem tudsz a piacinál lényegesen olcsóbb alapanyagot beszerezni.
A versenyelőny viszont ezt lehetővé tette volna.
Na erre akart az EU rátenyerelni. Ezért jött az újabb vétó.
De nem is értem a lengyelek hőbörgését. Ha a dízelt úgy is az oroszoktól hozzák, akkor nem az ő érdekük is lenne, hogy esetleg egy részét mondjuk EU-s finomítóból kapják? Akkor legalább a finomítói árrés nem Putyinnak menne, hanem nekünk.
Én így alapból azt gondolnám ukránul. De Fegyőrből kinézem van akkora kretén, hogy véletlen más nyelven posztolta.A "Sláva Ukrayíni" milyen nyelven van egyébként?
Nem.Sokszor gondolkodom azon, miért kell nekünk itt meg máshol, a jobb oldali médiának, reklámot adni ezeknek ? Annyira jelentéktelenek. Gondolok itt MZP esetére is. Rég vége a választásoknak, de még mindig róla is szól a média, a miénk is. Minek ? Semmi jelentőségük a társadalomra. Nullák. Reklámozzuk őket csak, mert a negatív reklám, is reklám. Szerintem felesleges.
Ukránul cirill betűkkel lenne. Ez az átírás sem a magyar szabályoknak, sem az angolnak nem felel meg. Vagy Slava Ukraini vagy Szlává Ukraínyi.Én így alapból azt gondolnám ukránul. De Fegyőrből kinézem van akkora kretén, hogy véletlen más nyelven posztolta.
Pedagógus bértábla 2024: ennyit keresnek a pedagógusok 2024-ben
Pedagógus bértábla 2024/2025: mennyit keresnek a pedagógusok 2024-ben? Összefoglaltunk mindent, amit a pedagógus béremelés 2024. évi mértékéről, a pedagógu...officina.hu
'82 környékén vettem még komolyan, de számomra hamarosan kiderült, hogy már akkor hiba volt.A HVG-t egyáltalán komolyan lehet még venni?
Igen, de ez most nem aktuális. Szerencsére legalább Orbán fizetését sikerült rendezni, már botrány volt milyen keveset keresett kormányfőként!Ez komoly, hogy egy kezdő egyetemi végzettségű pedagógus nettója 135 eFt, egy fősikolai végzettségű tanítóé 130 eFt?
Igen, de ez most nem aktuális. Szerencsére legalább Orbán fizetését sikerült rendezni, már botrány volt milyen keveset keresett kormányfőként!
EPSTEIN DIDN'T KILL HIMSELF!Milyen áron? A román diplomácia pl azért volt erős, mert gyereklányokat szolgált fel. (Tornászlányok, Caracal) Nem tudom, manapság változtattak-e a gyakorlaton.
Az eredmény számit.Milyen áron? A román diplomácia pl azért volt erős, mert gyereklányokat szolgált fel. (Tornászlányok, Caracal) Nem tudom, manapság változtattak-e a gyakorlaton.
"Tükör, fék és ösztöke."Sokszor gondolkodom azon, miért kell nekünk itt meg máshol, a jobb oldali médiának, reklámot adni ezeknek ?
Románul -mármint abban az állítólagos sztálini értelemben, hogy románnak lenni foglalkozás.Én így alapból azt gondolnám ukránul. De Fegyőrből kinézem van akkora kretén, hogy véletlen más nyelven posztolta.
Az a helyzet a pedagógusok szakszervezete most ignorálta magát a kormánynál, mert a kampány alatt sztrájkolt, megnyomva az ellenzéki kampánytIgen, de ez most nem aktuális. Szerencsére legalább Orbán fizetését sikerült rendezni, már botrány volt milyen keveset keresett kormányfőként!
RomulánfranciaÉn így alapból azt gondolnám ukránul. De Fegyőrből kinézem van akkora kretén, hogy véletlen más nyelven posztolta.
Zelenszkij ukrán elnök és háborús hős. Ez a címe neki, vagy csak egy, fegyőr által felállított aránypár az elektromos roller- atomerőmű analógiára?Sláva Ukrayini
Dicsőség Ukrajnának
Nem mindegyik pedagógus szakszervezeti tag és nem mindegyik pedagógus szakszervezet olyan mint a pdsz.Az a helyzet a pedagógusok szakszervezete most ignorálta magát a kormánynál, mert a kampány alatt sztrájkolt, megnyomva az ellenzéki kampányt