nem ez a csóka rontotta meg a saját lányát?Mandiner
mandiner.hu
(kérdezem)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem ez a csóka rontotta meg a saját lányát?Mandiner
mandiner.hu
denem ez a csóka rontotta meg a saját lányát?
(kérdezem)
És ez a kínai koma októbertől tagja a Politkai Bizottságnak, és a Központi Külügyi Bizottság igazgatója, szóval oda kell rá figyelni, hogy mit mond.Meghallgattátok ezt a videót?
Egész végig kölcsönös barátságról beszéltek és a kínai vezető utolsó mondata:
Kína segít Magyarországnak megvédeni a szuverenitását.
Szijjártó Péter fogadta Wang Yi kínai államtanácsost
Nyolc és fél évvel ezelőtt találkoztunk először, amikor friss miniszterként Pekingbe utaztam kínai kollégám meghívására. Azóta ez a 15. alkalom, hogy találkozunk és ezalatt a szakmai együttműködé...www.vadhajtasok.hu
Szerintem meg arról van szó, hogy a világ jelentős része már elfogadta, hogy a jövőben Mi leszünk a kapocs kelet és nyugat között.Az EU-ban szerintem mi vagyunk most Kínával a legjobb viszonyban. Ez láthatóan fontos nekik. A gazdasági együttműködésen túl szerintem azt is érzékelik, hogy egy tajvani buli esetén talán mi lennénk az egyetlenek az egész EU-ban, akik az ukrán háború mintájára nem ugatnánk bele a kínaiak dolgába sem. Szerintem egy USA puccsból simán kihúznának minket, ha azon múlik a dolog. Persze megkérnék az árát, de szerintem nem baj, hogy jó viszonyban vagyunk velük.
Nemhiába hánytak a Budapest-Belgrád vasúttól is.Szerintem meg arról van szó, hogy a világ jelentős része már elfogadta, hogy a jövőben Mi leszünk a kapocs kelet és nyugat között.
A nyugati keményvonalas elmeháborodottak még vonakodnak, őket kell már csak legyőzni.
Azért ellenzik, mert az nekik komoly Vám kiesés lesz.Nemhiába hánytak a Budapest-Belgrád vasúttól is.
Ettől igazából a kikötővárosok államai hánytak és minden pénzt megmozgatnak annak érdekében, hogy ne valósulhasson meg. Hatalmas bevétel kiesést jelentene nekik, ha ez az útvonal kiépül. Évente sok-sok Euro milliárd kiesést. A hajók nem fogják megkerülni Európát, ha a görögöknél is kipakolhatnak és fordulhatnak vissza. Az áru meg vasúton pár nap alatt eljut Nyugat-Európába,Nemhiába hánytak a Budapest-Belgrád vasúttól is.
na de ilyen vasút már van Északabbra a lengyelek felé az miért nem jó? lehet a nyomtáv?Ettől igazából a kikötővárosok államai hánytak és minden pénzt megmozgatnak annak érdekében, hogy ne valósulhasson meg. Hatalmas bevétel kiesést jelentene nekik, ha ez az útvonal kiépül. Évente sok-sok Euro milliárd kiesést. A hajók nem fogják megkerülni Európát, ha a görögöknél is kipakolhatnak és fordulhatnak vissza. Az áru meg vasúton pár nap alatt eljut Nyugat-Európába,
Mert a kínaiaknak Görögországba van kikötőjükna de ilyen vasút már van Északabbra a lengyelek felé az miért nem jó? lehet a nyomtáv?
Szaloniki-Belgrád-Budapest útvonalra tervezték a kínaiak a vasutat. Pesten meg egy depón szépen kirakodnak, és mehet minden áru Isten hírével.Mert a kínaiaknak Görögországba van kikötőjük
Persze, hogy egyes országok miért ellenzik, azt értem. Én a drága ellenzékünkre gondoltamAzért ellenzik, mert az nekik komoly Vám kiesés lesz.
Mert ők az Eu-t képviselik, nem Magyarországot!Persze, hogy egyes országok miért ellenzik, azt értem. Én a drága ellenzékünkre gondoltam
"Én a drága ellenzékünkre gondoltam."Persze, hogy egyes országok miért ellenzik, azt értem. Én a drága ellenzékünkre gondoltam
Javítás: nem a szalonikii, hanem a pireuszi kikötőből jönne a rakomány.Szaloniki-Belgrád-Budapest útvonalra tervezték a kínaiak a vasutat. Pesten meg egy depón szépen kirakodnak, és mehet minden áru Isten hírével.
Nélkülünk (vagy törökök nélkül) hogy veszik be őket?úgy fölfogják erősíteni az ukránokat hogy az oroszok legyőzése után megengedik nekik hogy elfoglalják Magyarországot mivel az oroszok mellé álltunk és utána NATO beveszi őket. Készüljetek a menekvésre.
Szorakoztato visszaolvasni az altalam par honapja alaposan kifejtett magyarazatot. Kar, hogy a felet sem ertetted meg, es igy marhasag lett a vege...Ettől igazából a kikötővárosok államai hánytak és minden pénzt megmozgatnak annak érdekében, hogy ne valósulhasson meg. Hatalmas bevétel kiesést jelentene nekik, ha ez az útvonal kiépül. Évente sok-sok Euro milliárd kiesést. A hajók nem fogják megkerülni Európát, ha a görögöknél is kipakolhatnak és fordulhatnak vissza. Az áru meg vasúton pár nap alatt eljut Nyugat-Európába,