Nem magánban leveleztük.Nekünk nincs magán levelezésünk tudtommal.
Én a helyedben elhívni, mindenenkívült, gorkamorkát és dudit
Nyitott kapuk: én örömmel megismerkedem bárkivel egy jó sör és csülök mellett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem magánban leveleztük.Nekünk nincs magán levelezésünk tudtommal.
Én a helyedben elhívni, mindenenkívült, gorkamorkát és dudit
Nem szeretem a töményet, a gyomorkeserűt depláne nem.Dr Zwack?
Akkor mindenképp fehér terrort kell innodNem szeretem a töményet, a gyomorkeserűt depláne nem.
Anno mikor a cél volt a lényeg, nem az oda vezető út, akkor 'fény' -t ittunkAkkor mindenképp fehér terrort kell innod
Na de sörből feledékenyre inni magát az embernek, elég megerőltető.Nem szeretem a töményet, a gyomorkeserűt depláne nem.
Ha nagyon muszáj, akkor esetleg brandy vagy metaxa.Na de sörből feledékenyre inni magát az embernek, elég megerőltető.
Meg csalóka a dolog, mert cseheknél a legutolsó helyen is annyira jó általában a sör, hogy az ember csak az íze miatt is sokkal többet legurít, mint itthon. Keresztanyám például nem szereti a sört, de Prágában meg Krumlovban mindig szívesen megivott párat.Prágában jópárszor jártam már, na ott mondjuk voltak embertelen lealjasodások.
Amikor pl már ebédre KO voltunk, jány kiszájfényezett és az utcán csókolgattam a Cseh TV fehér skodáját,
aminek nyomán roppant jót derültünk, hogy rajta maradt a száj lenyomatom.
Az mondjuk fura volt, hogy az őrség a Hradčany-ban meg se lepődött rajtam :/
Mondjuk akkor fernet-et /annál undorítóbb piát nem találtak még fel.../ is ittunk, nem csak sört.
De ami Prágában történik, az Prágában is marad
Nagyon jók a kínai vezető tweetjei a cikkben.
Orbán Viktor Kína legmagasabb rangú diplomáciai vezetőjét fogadta
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap magánvacsora keretében fogadta Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját – tájékoztatta az MTI-t Havasi Berta...www.vadhajtasok.hu
Ezen pörgök azóta, hogy mik lehetnek a stratégiai témák?
1, O.V. az évértékelőn mondotta, hogy erőműveket fogunk építeni, még ha Brüsszel nem is támogatja. Kínai atom?
2, Hitel? (Ugye az EU a közös hitelt sem adta még ide)
3, Bp.-Belgrád vasút?
4, Bármi más kínai beruházás?
5, Katonai téren várható esetleg valami?
Ötletek?
HírTV Bajer Show mai vendége Bobo lesz.
Ezek számomra teljesen távoli és tőlem abszolút idegen tevékenységek. Grrrr.Ha nagyon muszáj, akkor esetleg brandy vagy metaxa.
Amúgy is megerőltető: ha ivászat van, akkor evészet is van.
Viszont ha zabálódok, akkor nem baszódok be.
Prágában jópárszor jártam már, na ott mondjuk voltak embertelen lealjasodások.
Amikor pl már ebédre KO voltunk, jány kiszájfényezett és az utcán csókolgattam a Cseh TV fehér skodáját,
aminek nyomán roppant jót derültünk, hogy rajta maradt a száj lenyomatom.
Az mondjuk fura volt, hogy az őrség a Hradčany-ban meg se lepődött rajtam :/
Mondjuk akkor fernet-et /annál undorítóbb piát nem találtak még fel.../ is ittunk, nem csak sört.
De ami Prágában történik, az Prágában is marad
Irritaloan fogalmatlan. Ami a legrosszabb, hogy emiatt a pojaca miatt kuldtek el Marothot... a NER felfalja sajat magat, kozben a Honvedseg meg a helybenjarast gyakorolja. Ha legalabb DJ Bobonak lenne befolyasa a Karmelitaban, hogy elsobbseget elvezzenek a honvedelmi kiadasok, akkor valahol megertenem, meg duzzogva nem is szolnek semmit. De nem, leginkabb semmit nem inztezett es nem rendelt lassan egy ev alatt.Hát pfujj.
Ez valami olyan kommunista formatum, ez a musor, hogy elkepeszto.Időzítve:
szóval már megint madarasat játszunk, megint úgy fogadunk el valamit, hogy nem kapunk érte csak egy hatalmas szagló pacikukit...
Ugyanezt érzem.Irritaloan fogalmatlan. Ami a legrosszabb, hogy emiatt a pojaca miatt kuldtek el Marothot... a NER felfalja sajat magat, kozben a Honvedseg meg a helybenjarast gyakorolja. Ha legalabb DJ Bobonak lenne befolyasa a Karmelitaban, hogy elsobbseget elvezzenek a honvedelmi kiadasok, akkor valahol megertenem, meg duzzogva nem is szolnek semmit. De nem, leginkabb semmit nem inztezett es nem rendelt lassan egy ev alatt.