[BIZTPOL] Magyarország

Na de sörből feledékenyre inni magát az embernek, elég megerőltető.
Ha nagyon muszáj, akkor esetleg brandy vagy metaxa.
Amúgy is megerőltető: ha ivászat van, akkor evészet is van.
Viszont ha zabálódok, akkor nem baszódok be.

Prágában jópárszor jártam már, na ott mondjuk voltak embertelen lealjasodások.
Amikor pl már ebédre KO voltunk, jány kiszájfényezett és az utcán csókolgattam a Cseh TV fehér skodáját,
aminek nyomán roppant jót derültünk, hogy rajta maradt a száj lenyomatom.
Az mondjuk fura volt, hogy az őrség a Hradčany-ban meg se lepődött rajtam :/
Mondjuk akkor fernet-et /annál undorítóbb piát nem találtak még fel.../ is ittunk, nem csak sört.
De ami Prágában történik, az Prágában is marad :D

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: enzo and Kim Philby
Amikor pl már ebédre KO voltunk, jány kiszájfényezett és az utcán csókolgattam a Cseh TV fehér skodáját,
Mondjuk akkor fernet-et /annál undorítóbb piát nem találtak még fel.../ is ittunk, nem csak sört.
Meg csalóka a dolog, mert cseheknél a legutolsó helyen is annyira jó általában a sör, hogy az ember csak az íze miatt is sokkal többet legurít, mint itthon. Keresztanyám például nem szereti a sört, de Prágában meg Krumlovban mindig szívesen megivott párat.

Nagyon jók a kínai vezető tweetjei a cikkben.

Úgy tippelem, hogy Nyugaton, +"...az Óperencián-túl" pár gyomor előre is görcsbe-rándul!

...utólag meg majd főleg! ...remélem!!! :hadonaszos:

U.I.: ...mert: Azt az eredménytelenül eltapsolt 1.000+ választási-milliárd HUF-ot is vissza kéne már hozni Varga Misinek, mert "kicsit" hiányzik, de "csak" 5-6 helyről!!! :mad:
... kb. 150 Leo 2 ára!!! :oops: Hmmm... :hadonaszos:

.

Ezen pörgök azóta, hogy mik lehetnek a stratégiai témák?
1, O.V. az évértékelőn mondotta, hogy erőműveket fogunk építeni, még ha Brüsszel nem is támogatja. Kínai atom?
2, Hitel? (Ugye az EU a közös hitelt sem adta még ide)
3, Bp.-Belgrád vasút?
4, Bármi más kínai beruházás?
5, Katonai téren várható esetleg valami?
Ötletek?

Ez mind,+ dúskeblű,ázsiai kurvák,nehézgépkezelőknek állami költségtérítés mellett.
;)

Ha nagyon muszáj, akkor esetleg brandy vagy metaxa.
Amúgy is megerőltető: ha ivászat van, akkor evészet is van.
Viszont ha zabálódok, akkor nem baszódok be.

Ezek számomra teljesen távoli és tőlem abszolút idegen tevékenységek. Grrrr.

Irritaloan fogalmatlan. Ami a legrosszabb, hogy emiatt a pojaca miatt kuldtek el Marothot... a NER felfalja sajat magat, kozben a Honvedseg meg a helybenjarast gyakorolja. Ha legalabb DJ Bobonak lenne befolyasa a Karmelitaban, hogy elsobbseget elvezzenek a honvedelmi kiadasok, akkor valahol megertenem, meg duzzogva nem is szolnek semmit. De nem, leginkabb semmit nem inztezett es nem rendelt lassan egy ev alatt.

Időzítve:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez valami olyan kommunista formatum, ez a musor, hogy elkepeszto. :D :cool:
A beszedhibas Bayertol eltekintve - o egy kulon forumot megerdemelne :D -, utoljara anno a rendszervaltas kornyeken meg utan mentek ezek a rohejesen beallitott, 'kezzel installalt' kozonsegu, felig debileknek szant iszonyatosan szajbaragos-agymosos magyarazos musorok, a komcsi eraban szocializalodott musorvezetokkel...

Irritaloan fogalmatlan. Ami a legrosszabb, hogy emiatt a pojaca miatt kuldtek el Marothot... a NER felfalja sajat magat, kozben a Honvedseg meg a helybenjarast gyakorolja. Ha legalabb DJ Bobonak lenne befolyasa a Karmelitaban, hogy elsobbseget elvezzenek a honvedelmi kiadasok, akkor valahol megertenem, meg duzzogva nem is szolnek semmit. De nem, leginkabb semmit nem inztezett es nem rendelt lassan egy ev alatt.
Ugyanezt érzem. :(
Nem értem az egészet. Nincs infó. És az eredmény nem biztos, hogy jobb, mint volt.
MG-ről tudunk valamit azóta?

• Tetszik
Reactions: BJani and Pogány