Nem tudom, h mi a szakmád, mennyire vagy művelt vagy olvasott és intelligens. De nem ártana a "mi kis falunk" helyett valódi emberek példáját hoznod.
1, azt kellene elfogadni, h rengeteg protest szavazat van az ellenzékkel szemben (pl. az enyém). Soha az életben nem voksolok az egykori diktatúra működtetőinek/ügynökeinek/impexeseinek kölkeire, mindegy, h minek öltöznek át. Bővebben Mező Gábor, Borvendék Zsuzsa könyveiben olvashatsz. És ezt az idősek még át is élték.
2, Kásler tökéletesen leírta: "szellemi alvilág". Olyan szintű inkompetencia, képességhiány, mint az ellenzék csúcsvezetésében van, hajmeresztő. Hidd el, belülről is láttam.
3, hogy mi lett volna ha ők nyernek, nem tudom, mert 2 egymást követő nyilatkozatukban is ellentmondanak önmaguknak, programjuk meg komolytalanabb, mint a katica csoport levele a Mikulásnak.
4, azt meg megint nehezen emésztik meg sokan, hogy bármilyen magyar érdek felmerül (határon túliak, állami vagyon növelése, beruházások, stb.), ziher, h ellenében dolgoznak.
5, erkölcs, morál meg nem is volt, a gerinc meg kifogyott. Mennyivel többre mennénk egy Schiffer vezette liberális párttal, vagy Szili féle baloldallal (munkáspárttal). Legalább a nemzeti minimum meglenne.
Ígyhát -bár tv-n max meccset nézek- legközelebb is oda fogom az x-et tenni. Te meg faraghatod tovább a gyenge szóvicceket.