[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 832
47 144
113
Mert nehézkesen tudnak megélni a hírdetési piacból és az előfizetésekből? Elgondolkodtál azon, vajon mi lehet ennek az oka?
Mert nem érdekli az embereket az tarzalmuk?
De látod, hogy itt van nem?
Ezek, általában, nyilvánosak, szemben a megafosra meg a prostsrácokra költött kormányzati csilliárdokkal...
Ez egy véletlenül kikerült dokumentum.
Mint ahogy az orbán kurmány meg LePent pénzelte. Meg a koszovói fószert.
Akarod mondani kölcsönt kaptak!
LePen már tudtommal vissza is adta a finanszírozó banknak.
Tényleg, az nem beavatkozás a választásokba, ha kampánytanácsadókat küldenek egy szövi ország választása előtt az egyik párthoz (biztos ingyen), mint pl. lengyelekhez?
Az európai párt szövetségeshez? :cool:
 

Avtomat

Well-Known Member
2018. október 30.
1 555
4 366
113
Gondolom Putykó ügynökeinek időgépe is van. Te viszont felületesen olvasod az USA ügynökök közlönyét. :)
persze, mindenben putykót majmolja a dagi, és ehhez tapsoltok is, de mikor a putykó gyilkossági módszereit majmolja, az már a zusa vót
Tényleg, az nem beavatkozás a választásokba, ha kampánytanácsadókat küldenek egy szövi ország választása előtt az egyik párthoz (biztos ingyen), mint pl. lengyelekhez?
Vagy, hogy-hogynem, mgráncsok jelennek meg a magyar-szlovák határon a választások előtt, aztán a cimbi győzelme után, hipp-hopp, eltűnnek?
Ez a pénz fing a szélben a kormány médiagépezetének költségeihez képest, de ettől kell félteni a zországot mi?
Hát nertárs, most már lehet ballagni a szuverenitásvéselmi gittegylethez siránkozni...
A brüsszeli ,,gazdatüntetést" is orbán sleppje szervezte, hogy a főni kimehessen eléjük haknizni, és eljátszhassa a nagy europamegmentőt.

"The demonstration was organised by MCC Brussels, a think-tank backed by the arch-Eurosceptic Hungarian Prime Minister Viktor Orbán and chaired by his political director Balazs Orbán, of no relation. “We are here to create a coalition of farmers in Europe,” Mahe said."
 

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 127
4 161
113
Nem az összeg a lényeg, hanem az, hogy a felsorolt médiumokat nyugodtan tekinthetjük ezentúl hivatalosan is külföldi befolyás alatt állónak, idegen érdekek szócsövének. Persze eddig is nyilvánvaló volt a nyilvánvaló.
Na persze! 3-10 millió körüli pénzekért, idegen érdekek szócsövei. A megafosos pénznyelő íródeákok, egyesével is, ettől nagyságrendekkel nagyobb pénzekből garázdálkodnak, miközben csak falaznak a korrupt kormánynak és sleppjének!
Nekem az nem idegen érdek, hogy a hazai visszásságokra, korrupcióra felhívják a figyelmet! A korrupció, az ország tekintélyének aláásása, kivezetésünk az EU-ból, a felzárkóztatási alapokból, az idegen érdek, mert amit mi nem kapunk meg, az mehet egyenesen akár Ukrajnába is.
És az EU pénzek becsatornázása a NER-es magánszámlákra, az is idegen érdek, mert nem az ország, hanem csak a rablóbanda érdekeit szolgálja!
A fent említett médiák, alapítványok a fennmaradásukért küzdenek, ezért nem tehetik meg, hogy ne fogadjanak el akárcsak pár milliót is! Főleg amikor az állam rájuk küldi a kutyáit a NAV, KEHi, ÁSZ, stb. formában!
 

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 756
11 950
113
Mert nem érdekli az embereket az tarzalmuk?
Nem hát. Annyira nem olvassák őket, hogy a kormánypárt még mindig a baloldali médiatúlsúlyról óbégat...
Csak ugye a cégek nem nagyon hirdetnek náluk, nehogy mindenféle ellenőrzéseket kapjanak. De ilyen ugye nem fordulhat elő ebben az országban.
Ja, mindegyik elismeri, ha külföldről is kapnak pénzt.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 393
67 545
113
A pénzt Ukrajna így is, úgy is megkapta volna. Max nem 27, hanem 26 államtól. Cserében mi nem kaptunk volna pénzt, betámadják a forintot, megemelkedik az államkötvények kamata, akár a szavazati jogunk is rezgett volna. Ezért blokkoljunk???
Mit nyertünk volna vele? Semmit.

Most egy határozott felszólítást kapott Bizottság, hogy ne baszakodjon velünk. Ez nem jelent még semmit. De ha a decemberi megegyezésből indulsz ki, ott tartotta a Bizottság a szavát.
Majd elválik tavaszra most tartják -e.

Orbán nem az ukránok pénze miatt ment ki Brüsszelbe, vagy az oroszok jóindulata miatt. A mi pénzünk miatt.

Az orosz kommentelők lehet sírnak, de az orosz kormány látta, hogy elmentünk a falig. Tőlünk jobb partnert nem talál az Unióban. Úgyhogy Putyin nem fog pattogni, van elég ellensége és kellenek neki korrekt partnerek, mint mi. Nem szövetségesek. Mi továbbra is a nyugati klubban vagyunk. Csak a mi véleményünk kisebbségi vélemény. Ez 1 év múlva sokat változhat, de már a júniusi választások után is lesznek hangsúlyeltolodások. Nem véletlen melyik frakcióva ült a Fidesz. Az egyszerűseg kedvéért az a Trump frakció.
Több év szarul burkolt gennyes zsarolás után nyílt színi zsarolásig jutott az eu-s gazdasági és nato-s katonai barátainkkal és szövetségeseinkkel a kapcsolat.

Ezek után mekkora esélyét látod annak, hogy mi csicskítottunk rájuk és mostantól a mi jogállami értelmezésünk szerint vizsgálják önmagukat?

Mekkora esélyét látod annak, hogy az összes papírt és szerződést telibefosó gálástalan (magyarellenes, mi vagyunk a háború fő célpontja), mindkét oldalt megszállt, erőből elmebetegségeket is mindenkire erőszakoló gazemberek az összes, több körben egyre gátlástalanabbul új feltételeket szabó, a saját szavukat bármikor leszaró baromságaik után eeeezt most aztán nagyon be fogják tartani? Becsszóra? Meg aztán le is írták mi?

Mindezt nem jóvátételért, hanem az évek óta jogszerűen járó pénzeink általuk jóváhagyható engedélyezéséért. Úgy, hogy ezt kommunikálják is. Úgy, hogy a tökre megbízható bizottság ellen eljárást terveznek emiatt. Úgy, hogy préslény tovább is vitte a jogállamos fonalat kihagyás nélkül folytatva a démonizációnkat. Úgy, hogy a nyílt végrehajtás helyett kussban itt is százezres a behozott tömeg a nem számolt kínaiak mellett. Úgy, hogy az összes kívánalmuk teljesítve lett. Úgy, hogy ettől mindannyian tudjuk, hogy mit akarnak még. Szerinted mindennek vége és odabasztunk azzal, hogy lufipénzért minden eddigi szimpátiát és eredményt kidobtunk? Vagy esetleg most, hogy pár óra alatt 'helyre' lett téve az a hülyeség, hogy erő nélkül politizálunk, azt fogja magával hozni, hogy igazából most jönnek az ukázok, immár visszautasíthatatlanul? Szerinted melyik esélyesebb? o_O
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 533
8 870
113
Aztaaaaa!
De komoly pénzek! Vehet belőle egy jobb kamerát meg egy objektívet...
Havonta egy megafosos idióta fészbúk hirdetésére többet költ a kurmány, mint amit itt egy-egy szervezet kap.
Most aztán veszélyben a haza!
Dolgozol egy munkahelyez, te szerkeszted a faliújságot az ott megjelenő tartalomért a munkaadód fizet téged.
vs
Dolgozol egy munkahelyez, te szerkeszted a faliújságot az ott megjelenő tartalomért a konkurencia fizet téged.

Az elv számít nem az összeg nagysága. Aki fizet az rendeli a zenét.

Mert nehézkesen tudnak megélni a hírdetési piacból és az előfizetésekből? Elgondolkodtál azon, vajon mi lehet ennek az oka?
Zsebbe kell nyulnia a vörös báróknak, van ott lé bőven, és finanszírozni a nekik szimpatikus médiát, ahogy Széles Gábor is tette ellenszélben amikor megvette pl a Magyar Hírlapot, vagy megalapította az Echo tv-t, vagy ahogy a Hír tv indult.
Az A-Híd zrt. kezdheti is!

Hogy van az hogy 13 év NER után Magyarország sz*bb helyzetben van függetlenség meg gazdasági mozgástér terén mint előtte?
Az európai egyesült államokat akaró liberálbolsevikok szorítják a prést nem csak körölöttünk hanem az összes uniós ország körül, itthon ennek azért van nagyobb visszhangja mert itthon lehet róla beszélni, itthon fényt kaptak. Irtózatos présben vagyunk, kicsik és gyengék vagyunk MÉG, ezen csak a gazdasági erősődés - az pedig csak folytonosággal érhető el, de ebben az ellenzék nem partner a szervilis lakáj mentalitásuk okán - plusz EU szinten konzervatív fordulat segít.

És most ezt vesd össze a köz(bulvár)média 100 milliárd feletti FIDESZ-KDNP kampányával, a kormánypropagandára (plakátkampányok, nemzeti inzultációk, megyei lapok, országos lapok, bulvár, stb.) elköltött 100 milliárdokkal!
Pont mint 2010 előtt az bármelyik kormányok idején. Ez is a politika csinálás eszköze. Csak azok mindenhez is sokkal nagyobb balfaszok voltak.
És az EU pénzek becsatornázása a NER-es magánszámlákra, az is idegen érdek, mert nem az ország, hanem csak a rablóbanda érdekeit szolgálja!
A fent említett médiák, alapítványok a fennmaradásukért küzdenek, ezért nem tehetik meg, hogy ne fogadjanak el akárcsak pár milliót is! Főleg amikor az állam rájuk küldi a kutyáit a NAV, KEHi, ÁSZ, stb. formában!
Milyen jól teszi, hogy ráküldi!
Francia étkezési csekket akarok! Strabag építsen mindent akarok! Orosz MOL-t, külföldi tulajodoban lévő gáztározót, közművet akarok! Nulla tonna aranyat akarok!
Mindent vissza!

Tömény bizpol, hogy még egyszer semmi közük ne legyen itthon semmihez!
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 832
47 144
113
persze, mindenben putykót majmolja a dagi, és ehhez tapsoltok is, de mikor a putykó gyilkossági módszereit majmolja, az már a zusa vót

A brüsszeli ,,gazdatüntetést" is orbán sleppje szervezte, hogy a főni kimehessen eléjük haknizni, és eljátszhassa a nagy europamegmentőt.

"The demonstration was organised by MCC Brussels, a think-tank backed by the arch-Eurosceptic Hungarian Prime Minister Viktor Orbán and chaired by his political director Balazs Orbán, of no relation. “We are here to create a coalition of farmers in Europe,” Mahe said."
Sőt! Egész Európában Orbán szervezi! :D
 

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 127
4 161
113
Mert nem érdekli az embereket az tarzalmuk?
Nem, mert erre van keret!
A megyei lapok, a "köz"médiás bohócok, a kormány bulvár propi szócsöve a kutyát nem érdekli, ők pedig állami százmilliárdokkal vannak kitömve!
Az emberek nem azért olvasnak, néznek, hallgatnak médiát, hogy hírek helyett minden nap a szokásos Soros-migráns-Brüsszel-Gyurcsány-elmútnyócév.... sablonokkal találkozzanak, és a szart is sikerként tálaló propival, hanem valódi, nem kozmetikázott hírekért!
A kormány mellett még kitartóak sem kíváncsiak erre!
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 124
28 745
113
GFZhnH4WcAA5gVA

Nem kellett sokat várni....
Öööö. Egy diplomata az ellenzéki politikus? Várjáá, ha Orbán-párti volt, akkor nem az Obánputyin lökte ki, hanem épp ellenkezőleg. Egy cica-ügynök!
 

Jano64

Well-Known Member
2021. március 7.
346
2 016
93
Ha egy kicsit logikusan gondolkodunk, akkor vajon a nyugati vezetés küzdene-e ennyire az ukrajnai pénz kifizetéséért, ha az a "semmibe" menne. A utolsó információk szerint az ukrán költségvetés igényeit 45-50%-ban tudják belső forrásokból finanszírozni, teoretikusan ez fedezné a katonai kiadásokat, és a külföldi finanszírozás fedezné a társadalmi költségeket.
Hatalomgyakorlási szempontból ez teljes hülyeség, és biztos vagyok benne hogy fordítva van. A belső társadalmi békét biztosító költségeket nem engedik idegen kézbe, mert a belső stabilitást nem engedik bizonytalan forrásokra alapozni.
A nagy lelkesen megszavazott úniós pénzek döntő hányada el sem hagyja az EU területét(pont úgy mint Németország-Görögország viszonylatban a hitelválság idején), maximum az USA felé. Ezért nem probléma a 4 év, mert nem működést finanszíroz, hanem számlát fizet ki a fegyvergyártó felé.
 

Avtomat

Well-Known Member
2018. október 30.
1 555
4 366
113
  • Vicces
Reactions: megazez

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 124
28 745
113
Ja igen, hisz putyin sose ölette meg a saját holdudvarának tagjait, ha azok valami olyat csináltak, ami neki nem tetszett...
Aha, gyanús halálesetek. Most akkor nézzük a Clinton klánhoz köthető gyanús haláleseteket. Ha valaki orosz, akkor a szívroham is gyanús, ha amcsi, akkor kétszer fejbe lőtte magát, tragikus öngyilkosság. Igen, tudom, elvben mindkettő lehetséges, de azért ugye látod a tendenciát..
Egyébként van arra bizonyíték, vagy akár ráutaló jel, h a fószer olyant csinált, ami Orbánnak nem tetszett? Most épp azt bizonygatod, hogy azért piros az elefánt szeme, hogy jobban el tudjon bújni a cseresznyefán, és az, h nem látjuk, csak azt bizonyítja, hogy milyen jól csinálja.
 

Törppapa

Well-Known Member
2022. január 29.
803
1 564
93
A nagy lelkesen megszavazott úniós pénzek döntő hányada el sem hagyja az EU területét(pont úgy mint Németország-Görögország viszonylatban a hitelválság idején), maximum az USA felé. Ezért nem probléma a 4 év, mert nem működést finanszíroz, hanem számlát fizet ki a fegyvergyártó felé.
- Így van! Az USA-nak kifizetik az F-16-t, rakétákat, a Németeknek a Leopárdokat, meg a PZH-2000-t stb...! A többiek meg fizetik tovább a saját megrendelésüket! :rolleyes: Megy ez!
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 102
15 686
113
Az európai egyesült államokat akaró liberálbolsevikok szorítják a prést nem csak körölöttünk hanem az összes uniós ország körül, itthon ennek azért van nagyobb visszhangja mert itthon lehet róla beszélni, itthon fényt kaptak. Irtózatos présben vagyunk, kicsik és gyengék vagyunk MÉG, ezen csak a gazdasági erősődés - az pedig csak folytonosággal érhető el, de ebben az ellenzék nem partner a szervilis lakáj mentalitásuk okán - plusz EU szinten konzervatív fordulat segít.

Aztán meséld el, mitől fogunk mi erősödni ésaz EU-tól függetlenedni a következő 10 éven?

A konzervatív haverok akikkel összebújni készülnek a legnagyobb atlancsicskák.
 
Status
Not open for further replies.