Nekem meg török barátnőm van....
Ráadásul muszlim, élt is Magyarországon, beszél is magyarul, nem robbantott fel semmit, utálja a háborút, az erőszakot és a török kormányt is, de az Európai Uniót sem igazán kedveli.
De nagyon sok dolgot máshogy látunk. Van egy másik török lány (lakótárs), aki szintén kedves, aranyos és egy tündér. Imádom.
Nem az effajta emberekkel van a baj, hozzá tenném, hogy nem is nagyon vallásosak, figyelgetnek rá, de nem követik törvényszerűen.
Sokkal szabadabbnak tűnnek. Illetőleg van 1 gyrosos ismerősöm is, mindegyik nagyon barátságos. Bár az előző 2 egyetemet végzett és a békés részről valók. Az ilyenekkel nincs probléma, viszont azt én sem szeretném, hogy több száz idegen jöjjön Magyarországra, mert bármennyire lehet rasszistázni, az egyik legveszélyesebb emberek az iszlám követői, nagy kockázati tényezők.
Szerintem a bevándorlásnál igenis feltételeket kéne szabni és szerintem antigonosz tudja a legjobban, hogy mifélék jönnek.
Tegyük hozzá, hogy Magyarország elég sok JÓ arab orvos is volt / van.
Az illegális határátlépést alapból börtönnel kéne büntetni. Lehet elég sok menekült, de sokan láthattuk mifélék és mikre képesek. Aki beakar lépni Magyarország területére, vagy áthaladni annak igenis be kéne, hogy kopogtasson egy kérvénnyel, ezután pedig el kellene vinni, egy menekült táborba, monitorozni és ha minden rendben van, akkor beengedni. A monitorozás alapján azt értem, hogy kis, átlagos keresztény magyar falvakat létrehozni, ahol igazából 1 évig kéne élniük (dolgozni, megtermelni mindent maguknak), akiknek ez megy, az jöhet, aki háborog/lázong/ nem dolgozik, annak semmi keresnivalója itt.
Az illegális határátlépők soha sem kaphatnának vízumot, de ez érvényes lehet az egész schengeni területre, a bűntett előéletnél a bűntettől kéne függjön, például ha véletlen elüt valakit, az más kategória, mintha megölt volna valakit.
+ az iskolázottsági szintet is vizsgálni kellene.
A többi pedig, belügy ami minden állampolgára kellene vonatkozzon. (erős rendvédelem)