<blockquote rel="yangwenli"><blockquote rel="tarzaan">No akkor kérem szépen:
http://444.hu/2016/02/04/a-magyar-idok-szerint-romania-menekulttabort-epitene-a-magyar-hatar-melle
Én már november végén/december elején érdeklődtem, hogy mire várnak a román oldali zárással.
Akkor a sok fidesznyik okostojás jól lehurrogott, hogy nem kell az, a románok nem szeretik őket, majd ráérünk még vele.
Pár napja szintén feltettem a kérdést, ugyanaz volt a válasz.
Na most ez alapján a hír alapján úgy néz ki, hogy ismét számíthatunk egy két hónapos sáskajárásra - ami a mostani számokkal megint egy negyedmillió zozót jelent - csak most nem lesz oylan egyszerű továbbpasszolni őket.
Ha a horvát szakasz elkészülte után nekifognak a román oldalnak - legalább az oszlopokat leverik - annyira egyszerű dolgunk lenne most.
De nem, csak ültek a babérokon, ment a szájhősködés, mint a szerb zárás után.
Azert egy kis pihi tuti jol jott a katonaknak is. Elegge megfeszitett tempoban epult az anno.
</blockquote>
Jól van, magyarázd a bizonyítványt.
Semmi nem indokolta, hogy csak rendőrök és katonák építsék. Be lehetett volna vonni piaci cégeket is, csak vélhetően fillérbaszó üzemmód volt (lásd túlóradíjakkal való szórakozás).
Gondolom most majd sokkal jobb lesz feszített tempóban csinálni, miközben a zozók is folyamatosan jönnek majd.
December-januárban kényelmes tempóban lehetett volna végezni a dolgot, de nem történt semmi, egyedül a maros vonaláig mérték fel a terepet.
Gondolom nem véletlen hogy a románok Szatmárnál akarják csinálni a tábort.
Ui:
Megjegyzem nem lett volna szükség az ősszel sem megfeszített tempóra, ha komolyan veszik Torockay László és a Jobbik vészjelzéseit. Akkor kényelmes tempóban nyár elejére/közepére állhatott volna a kerítés. De nem az ország védelme volt a lényeg, csak a politikai haszonszerzés.
</blockquote>
Csak nyugika, szuuuuszaaaaa . . .
Nem kell nekem ugrani, nem magyarazok en semmit.
Akarki akarmit is cseszett el az nem valtoztat azon a tenyen, h. a katonaknak jol jott a pihi. Ennyi es semmi tobb.