Ausztria
A Patrióták vezetnek. 2 hónap múlva választás
A Patrióták vezetnek. 2 hónap múlva választás
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Orbánban az a legjobb hogy gondolkodik.Keményen beleállt a lengyelekbe és az amerikaiakba is - ez már a J.D. Vance-jelölés hatása is:
Te meg álszent vagy! Majd tudnád mi jár nekik, ha neked kéne a fost törölgetni a SETRA kárpitjáról!Grat, sikerült jól megragadnod a lényeget!
Én meg olyat láttam, hogy egy tiszta tudató de sötét bunkó honfitársunk odaszart a kórterem közepére, vagy előkapta ágyon fekve farkát és odahugyozott az ágy mellé. Minden népnek van legalja.Te meg álszent vagy! Majd tudnád mi jár nekik, ha neked kéne a fost törölgetni a SETRA kárpitjáról!
Igen, ez így van. Csak tudod megint azok a mocskos rasszista arányok!Én meg olyat láttam, hogy egy tiszta tudató de sötét bunkó honfitársunk odaszart a kórterem közepére, vagy előkapta ágyon fekve farkát és odahugyozott az ágy mellé. Minden népnek van legalja.
Ezzel az érveléssel csak az a baj, hogy ettől még a problémára nem ad mentséget.Én meg olyat láttam, hogy egy tiszta tudató de sötét bunkó honfitársunk odaszart a kórterem közepére, vagy előkapta ágyon fekve farkát és odahugyozott az ágy mellé. Minden népnek van legalja.
Ezzel az érveléssel csak az a baj, hogy ettől még a problémára nem ad mentséget.
Szép is lenne, ha egy anyagyilkos, asszonyverő, gyerekmolesztáló aberráltat a bíróság azzal mentene fel, hogy "mert máshol is van ilyen, annyi szörnyűség van a világban, sőt, a háborúkban egyenesen parancsra teszik az ilyesmit..."
Először is elmész a picsába a projektációddal, hogy bizonyára mert nem marhavagonozni akarnám a migránsokat mindjárt biztos bevándorlás párti vagyok.Te meg álszent vagy! Majd tudnád mi jár nekik, ha neked kéne a fost törölgetni a SETRA kárpitjáról!
Remélem be is fogadsz majd néhány családot, akkor is ha 5 katonakorú férfi testvér, mi baj lehet belőle?!
Még mindig az arányok. Persze van magyar állampolgár is aki néha odaszarik valahova, drogos tűt hagy szét maga után, mert egy retek drogos, van ilyen, igen. Csak hát az arányok, ugye...Először is elmész a picsába a projektációddal, hogy bizonyára mert nem marhavagonozni akarnám a migránsokat mindjárt biztos bevándorlás párti vagyok.
Sajnos napjainkban egyes hév vonalakon is előfordul az ürülék meg a drogos tűk. Budapesten mindennapi az utcán, aluljáróban szaró ember.
Egyébként meg ki engedett el vagy 2500 embercsempészt? Bizonyára az aki meg akarja állítani a migrációt..
Értem az indulatod, de pont ez az erőből nekifeszülő, majd mi megmutatjuk politika vezetett ide is.Még mindig az arányok. Persze van magyar állampolgár is aki néha odaszarik valahova, drogos tűt hagy szét maga után, mert egy retek drogos, van ilyen, igen. Csak hát az arányok, ugye...
Nem örülök az embercsempészek elengedésének én sem, csak hát van itt két dolog: az hogy itteni bűnözőnek sincs elég hely már sajnos, azt a Magyar féle libsi ügyvédek erre játszva perelnek minket, s fizetünk nem kevés pénzt a sok nyomorultnak - gyilkosoknak/rablóknak is! - mert kevés a légköbméter nekik a cellában, meg hát az EU os szopat minket ahol ér, nekünk járó zsetonokat visszatartja, talán tudunk nekik egy kis szeretetet visszacsordogáltatni, ha ezt a sok szép jómunkásember embör csempészt hagyjuk megint dolgozni!
Kölcsön kinyír visszajár, remélem még át is vonatoztatjuk őket a nyugati határra!
Nagyon szép gondolatok, de szopatnak minket igen régóta úgy, hogy mostanra csak a nagyon hülyéknek nem esett le az, hogy minden amibe belekötöttek az ürügy volt pusztán, ez a lengyel választások óta tiszta sor.Értem az indulatod, de pont ez az erőből nekifeszülő, majd mi megmutatjuk politika vezetett ide is.
Semmit nem old meg tovább provokálni. A Magyarországot ilyen mértékben elítélő és bűntető ítélet is erre reflektál, meg az egyes intézményi hianyossagokra. Az a diplomácia kudarca lessz ha migránsok ráengedésével vagy annak fenyegetésére kerülne sor.
Szerencsésebb lenne ebből minél jobban kimaradni.
Véletlenül sem a legalját akarom mentegetni.Ezzel az érveléssel csak az a baj, hogy ettől még a problémára nem ad mentséget.
Szép is lenne, ha egy anyagyilkos, asszonyverő, gyerekmolesztáló aberráltat a bíróság azzal mentene fel, hogy "mert máshol is van ilyen, annyi szörnyűség van a világban, sőt, a háborúkban egyenesen parancsra teszik az ilyesmit..."
Az lehet hogy kamionos volt, ők szoktak így kihugyozni a kamionbol.Én meg olyat láttam, hogy egy tiszta tudató de sötét bunkó honfitársunk odaszart a kórterem közepére, vagy előkapta ágyon fekve farkát és odahugyozott az ágy mellé. Minden népnek van legalja.
Vicces ezt tőlük hallani akik a ruszkiktól veszik a legtöbb uránt A képmutatás és az álszentség nagymesterei a srácokEközben a jenkik ezt a reklámot nyomatják az Ultrahangon:
Már nem veszik. Pár hónapja megtiltották.Vicces ezt tőlük hallani akik a ruszkiktól veszik a legtöbb uránt A képmutatás és az álszentség nagymesterei a srácok
Már nem veszik. Pár hónapja megtiltották.