Kissé elébe szaladtak a dolognakItt van a (16 perces) TV2-interju:
https://tv2play.hu/tenyek/beke_kolt...many___interju_orban_viktor_miniszterelnokkel
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kissé elébe szaladtak a dolognakItt van a (16 perces) TV2-interju:
https://tv2play.hu/tenyek/beke_kolt...many___interju_orban_viktor_miniszterelnokkel
És ezekkel a hurráoptimista költségvetésekkel 3. Évben esünk pofára zsinórban.Kissé elébe szaladtak a dolognak
Itt világbéke nem lesz a következő 20 évben, de ne legyen igazam.És ezekkel a hurráoptimista költségvetésekkel 3. Évben esünk pofára zsinórban.
Ez meg mind növekedési kilátásaiban mind pedig a hirtelen világbékére való építésében bukta....
Nem hogy nem lesz tartós béke, de jó eséllyel nem is annyira távoli jövőben lesz itt még szarvihar.Itt világbéke nem lesz a következő 20 évben, de ne legyen igazam.
Plusz a szomszédaink egy jó része az szarásig fogja magát fegyverrel vásárolni.
De így kell már megint sok szék közül seggre ülni.
Azért arra már tizenéve is járta az utakat eggyel a gazdája.Értem már honnan vannak a sárga Ferrarik amikkel rendszeresen találkozom Apc környékén.
Ha Trump befűt az európai (autó)iparnak a vámokkal, akkor az inkább 15 fok lesz...Hát kurvára nem mert közben nekünk már azt mondják hogy készüljünk a 18 fokra mert nem lesz pénz fűtésre...
Erre azt a megoldást találták ki, hogy megszabadulnak tőle.Főleg ha a jegybankelnök is erre figyelmeztet 2022 óta folyamatosan..
ha tényleg egy bábot tesznek helyére, akkor jön ám az igazi infláció! Kamatokat letekerik, árfolyam elszáll, infláció felpörög...Erre azt a megoldást találták ki, hogy megszabadulnak tőle.
konkrétabban: milyen hátránya lesz annak Trumpból, ha valamért soha többet szóba sem áll Orbánnal?majd jussak eszedbe
Igen. A nők képesek a világ összes pénzét elkölteni....Igazából feleslegesen dolgozol, egy feneketlen kútba lapátolsz.
Nem ez volt a kérdés, hogy kinek mi fáj.Ezt hogyan következtetted ki abból amit irtam? Pont a saját "sz@rukról" beszéltem...,de mindegy.
Tudom, hogy mennyire fáj, hogy Trump nyert. Na de ennyire?! Azért próbálok együtt érezni minden erőmmel, hidd el!
Nem ez volt a kérdés, hogy kinek mi fáj.
Hanem, hogy miért is szorul rá Trump Orbánra? Úgy tűnik te sem tudod ezt megindokolni...
Már megint nem tudsz olvasni,...vagy nem érted amit irok, de ez is megerősit csak abban, hogy igazából nem is akarod. Az én időm is drága...Látva az aláirásodat kétlem, hogy ebbe itt most méllyebben bele kellene mennem...
Vagyis te sem tudod, csak vakon hiszed hogy Trump rászorul Orbánra. oké...Már megint nem tudsz olvasni,...vagy nem érted amit irok, de ez is megerősit csak abban, hogy igazából nem is akarod. Az én időm is drága...
Ez akkoriban volt amikor rendőri felvezetéssel mentek a 600 SEL mercik drogot árulni vagy utána?Azért arra már tizenéve is járta az utakat eggyel a gazdája.
Na jóóó 18, de kint vagy bent?Hát kurvára nem mert közben nekünk már azt mondják hogy készüljünk a 18 fokra mert nem lesz pénz fűtésre...
Nem értem miért problem.Na jóóó 18, de kint vagy bent?
Izraelben nincs is hideg...Nem értem miért problem.
Én 18ra állítom be otthon a fűtést.
Az utoda is meg mondja sot lehet szarabbul jarnak.Erre azt a megoldást találták ki, hogy megszabadulnak tőle.
Miből gondolod? Varga Misi nem tűnik egy nagyon karakán ellentmondó figurának...Bár titkos fegyvernek ott van a még Németh "Gulyáságyú" Sziszi, Csepel kalapácsa vagy Tálai mester!Az utoda is meg mondja sot lehet szarabbul jarnak.