![www.facebook.com](https://scontent-iev1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/476405474_122243591786030140_6169396540192498295_n.jpg?cstp=mx1080x1080&ctp=s600x600&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=b96d88&_nc_ohc=dhAFG12LD28Q7kNvgGH2C42&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-iev1-1.xx&_nc_gid=A1LP9MkOZzq__MfAkMrHPq2&oh=00_AYD7jbaWiuTZczeJydLGGlHIKgel9qFF_JkLgyylyw7Pwg&oe=67B5DC4C)
Radiokoko.ro
European Passports Rank According to VisaGuide Passport Index as of November 2024 #eu #europe #eupassport #passport #passportindex #visaguideindex #map #infographics #schengenvisainfo #oligraf...
Ez vajon igaz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Soha nem fogom megérteni, ez a stat mégis mitől lenne nemhogy fontos, de akárcsak mérvadó bárkinek...![]()
Radiokoko.ro
European Passports Rank According to VisaGuide Passport Index as of November 2024 #eu #europe #eupassport #passport #passportindex #visaguideindex #map #infographics #schengenvisainfo #oligraf...www.facebook.com
Ez vajon igaz?
Akár igaz is lehet. Többször írtak már arról, hogy a magyar útlevéllel nagyon sok helyre lehet menni vízum nélkül.![]()
Radiokoko.ro
European Passports Rank According to VisaGuide Passport Index as of November 2024 #eu #europe #eupassport #passport #passportindex #visaguideindex #map #infographics #schengenvisainfo #oligraf...www.facebook.com
Ez vajon igaz?
Nem tök mindegy?Soha nem fogom megérteni, ez a stat mégis mitől lenne nemhogy fontos, de akárcsak mérvadó bárkinek...
Arra gondolsz, hogy a NER-hez köthető cégek, többször az alacsonyabb árral megnyernek 1-1 projektet, majd mire az elkészül, végül a többszörösét zsebelik be az eredeti ajánlatnak? (Duna Aréna, stadionok, autópályák...Persze ez nagyon jól eladható “főcím”, h az olcsóbb ajánlatokat kiszórják és a “jóval” drágább ajánlatot hozzák ki nyertesnek. Mindenesetre javaslom, h tájékozódj egy kicsit a jelenleg hatályos jogszabályi környezet előírásairól arra vonatkozóan, h mit is jelent ez a bizonyos “aránytalanul alacsony ár” és, h mi indokolja azt, h erre hivatkozással egy ajánlat érvényteleníthető.
Tett feljelentést is? Ha igen, akkor a magyar hatóságok nem "mozdultak rá", már csak a feljelentésből adódó kötelezettség végett is?Hadházi Ákos már 7 évvel ezelőtt feltárta a szabálytalanságokat
Zsebben vannak, mit mozogjanak!akkor a magyar hatóságok nem "mozdultak rá", már csak a feljelentésből adódó kötelezettség végett is?
Az nem zavar, hogy az említett tahóságok nemhogy nem indítottak vizsgálatot, hanem úgy kellett kiperelni tőlük a részleteket?Tett feljelentést is? Ha igen, akkor a magyar hatóságok nem "mozdultak rá", már csak a feljelentésből adódó kötelezettség végett is?
Mindenféle "előjel" nélkül kérdeztem. Nem tudom, hogy miért kell a benned lévő prekoncepciók alapján, támadólag fellépni a válaszban, mikor csak annyit kérdeztem, hogy történt e feljelentés akkor és indult e nyomozás? Két kérdés volt.Az nem zavar, hogy az említett tahóságok nemhogy nem indítottak vizsgálatot, hanem úgy kellett kiperelni tőlük a részleteket?
Ezek alapján tavaly nyáron tettek feljelentést.
A NAV Bűnügyi Főigazgatóság pedig még vizsgálódik, mert 2 céget még nem sikerült felszámolni a háromból, eltüntetve minden pénzt.![]()
10 milliárdos lopás a rászorulóktól: még nem gyanús a brutális túlárazás | 24.hu
A kristálycukrot például a piaci ár ötszörösével árazták túl. A rászorulóknak így 1,4 millió csomaggal kevesebb jutott.24.hu
Ez vélemény, vagy tény? Az állítás mire van alapozva?Zsebben vannak, mit mozogjanak!
Elolvastad a cikket, amit linkeltem?Mindenféle "előjel" nélkül kérdeztem. Nem tudom, hogy miért kell a benned lévő prekoncepciók alapján, támadólag fellépni a válaszban, mikor csak annyit kérdeztem, hogy történt e feljelentés akkor és indult e nyomozás? Két kérdés volt.
A cikk alapján, az OLAF 6 év alatt milyen eredményre jutott, mi lett a következménye? (Kerestem az OLAF honlapján, de nem találtam túlárazással kapcsolatban. -Köszönöm ha valaki tudja linkelni a vizsgálatot, vagy eredményét.)
(Nem vagyok sem rendőr, sem jogász, de úgy tudom, hogy feljelentést nem szoktak ignorálni és valamilyen féle eljárás indulni szokott. -De a tévedés jogát fenntartom.)
Ez vélemény, vagy tény? Az állítás mire van alapozva?
Ki van a zsebben? Kinek a zsebében?
Elolvastad a cikket, amit linkeltem?
Szerinted az normális, hogy többek közt 5X-ös áron adták a cukrot a segélycsomagba, ami "nem tűnt fel a minisztériumban, a hatóságnál?
Ott gondolkodás nélkül kifizetnek mindent? Ennyire nem lehetnek debilek!!! Hány kézen keresztül kellett ennek átmennie, és mégsem buktak bele?!!
Nem ignorálnak feljelentést? Épp egy ilyen ügy miatt hoztam fel újra ezt is!
Ha tagjai lennénk az Európai Ügyészségnek, automatikusan indult volna ott a vizsgálat, és már lett volna eredménye. De persze ilyenről szó sincs, nem véletlenül.Nem, egyáltalán nem normális. Nem is mondtam, vagy utaltam ilyenre.
Elolvastam, annak alapján tettem fel a kérdéseket.
Kérdést tettem fel, meg segítséget kértem megtalálni az OLAF határozatot.
"Többek között "aránytalanul alacsony" ár miatt zárják ki a tenderekből a jelentkezőket, ""Nem találta “vertikális” vagy “horizontális” korrupció jeleit a rendőrség a Mathias Corvinus Collegium egyes közbeszerzéseinél, ezért elutasította a DK-s Vadai Ágnes feljelentését, bár megjegyezték, hogy valamiféle összejátszás azért nem zárható ki. "
Gondolom nem vetted a fáradságot, hogy utánna nézz a feltételeknek, nyilván egyszerűbb csak hőbölögni!Erre van pénz , B+!
Míg egy magyar fiatal tízmilliókat kénytelen kiköhögni, addig Orbán migránsai:
http://www.aeromagazin.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=1471:nemzetközi-professional-pilot-képzés-a-stipendium-hungaricum-program-keretében-debrecenben&Itemid=79
Hát szerinted mennyi a tandíj a pilótaképzésre?Tuition-free education – exemption from the payment of tuition fee
Elobb keveredhetunk haboruba egy szomszeddal,mint kitor az a NATO-orosz haboru.Én támogatom a MH fejlesztését - jobban mint a jelenlegi kormányzat teszi!
Csak épp REÁLIS forgatókönyvekre kell készülni!
Pl. mivel NATO-orosz konfliktus a legvalószínűbb (bár ez sem túl magas), így SOKKAL jobban megtolnám a légvédelmet. Ha az oroszok bepróbálkoznak valahol az inkább a Baltikumban lesz vagy Moldovában és nem nálunk. Ebben az esetben légi támadásra számíthatunk: rakéták drónok minden mennyiségben infra és hadiipar ellen.
Ezek ellen védekezni nagyobb prioritás szerintem mint, hogy legyen még 100 harckocsink - például.
Ha meg szárazföldi támadástól tartunk akkor meg ATGM-ből és aknánkból meg tüzérségből kell SOKKAL több.
Sajnos nem igazán veszünk semmit belátható időn belül, szóval mindegy is...
Elobb keveredhetunk haboruba egy szomszeddal,mint kitor az a NATO-orosz haboru.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..