[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Valami adót kéne kivetni, lehetőleg visszamenőleg.
Ez gonosz volt! :D És ne kiabáld el, mert még előveszik ezt:

hadikc3b6lcsc3b6n-jegyzc3a9s-plakc3a1t.jpg

Valami adót kéne kivetni, lehetőleg visszamenőleg.
Egyébként ezért is írtam a "béke"költségvetés kitrombitálásakor, hogy talán hamari dolog ennyire elébe szaladni a dolgoknak.
Most ez megint kissé disszonáns kommunikáció. Én jobban figyelnék a mondandóm validitására ilyen felelős pozícióban. Helyette minden féle baromságokat kiabálnak bele az éterbe.

Egyébként ezért is írtam a "béke"költségvetés kitrombitálásakor, hogy talán hamari dolog ennyire elébe szaladni a dolgoknak.
Most ez megint kissé disszonáns kommunikáció. Én jobban figyelnék a mondandóm validitására ilyen felelős pozícióban. Helyette minden féle baromságokat kiabálnak bele az éterbe.
Annyi mentség legyen, hogy időrendben hamarabb volt költségvetés, mint engedély, rakétàzni.

Annyi mentség legyen, hogy időrendben hamarabb volt költségvetés, mint engedély, rakétàzni.
Nincs mentségük. Akkor kellene ilyen lózungokat kikukorékolni, amikor már megszáradt a tinta Trump és Putyin, meg az aktuális ukrán valaki aláírásán.
Addig meg mindenki hülyét csinál magából, aki kihírdeti a világbékét.

Last edited by a moderator:
A honvédelmi miniszter ennek következtében rendelte el a légtérellenőrzési és légtérvédelmi eszközöknek és a rájuk épített képességeknek az északkeleti országrészbe történő telepítését.

Ezekkel az eszközökkel képesek vagyunk növelni a légtérellenőrzés terén az észlelés pontosságát, és lerövidíthetjük a reagáláshoz szükséges időt

- mondta a honvédelmi miniszter.

Hangsúlyozta: a Magyar Honvédség kijelölt erői jelenleg is készenlétben állnak. "Minden erőnkkel, minden eszközünkkel védjük Magyarország és a magyar emberek biztonságát!" - mondta a miniszter.

A honvédelmi miniszter ennek következtében rendelte el a légtérellenőrzési és légtérvédelmi eszközöknek és a rájuk épített képességeknek az északkeleti országrészbe történő telepítését.

Ezekkel az eszközökkel képesek vagyunk növelni a légtérellenőrzés terén az észlelés pontosságát, és lerövidíthetjük a reagáláshoz szükséges időt

- mondta a honvédelmi miniszter.

Hangsúlyozta: a Magyar Honvédség kijelölt erői jelenleg is készenlétben állnak. "Minden erőnkkel, minden eszközünkkel védjük Magyarország és a magyar emberek biztonságát!" - mondta a miniszter.
És ez bejelentve a legbiztosabban védett. :D Valahogy nem merül fel bennem, hogy dezinfó.

• Tetszik
Reactions: enzo
Amúgy h elmondja valaki, hogy nálunk nincs háború miért jön rá a kontra, hogy még? Az az elképzelés, hogyha ezt folyton hozzáteszi, akkor a történelemből kiindulva egyszer csak bejön a jóslata azon az alapon, hogy egyszer végetér a béke?

Status
Not open for further replies.