Mármint a hódmezővásárhelyi ménesben.... mert a harcjárművet még mindig nem gyártjuk és lehet hogy ha gyártanánk se lenne exportengedélyünk abba a térségbe.A Gidránok szépek meg aranyosak...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mármint a hódmezővásárhelyi ménesben.... mert a harcjárművet még mindig nem gyártjuk és lehet hogy ha gyártanánk se lenne exportengedélyünk abba a térségbe.A Gidránok szépek meg aranyosak...
Meg amúgy is több van nekik mint nekünkMármint a hódmezővásárhelyi ménesben.... mert a harcjárművet még mindig nem gyártjuk és lehet hogy ha gyártanánk se lenne exportengedélyünk abba a térségbe.
Nem hiszem, hogy bármit is bele kellene látni ebbe a találkozóba, pláne hogy a miniszter már nem bír jogkörrel a hadiiparral és beszerzésekkel kapcsolatban.Mármint a hódmezővásárhelyi ménesben.... mert a harcjárművet még mindig nem gyártjuk és lehet hogy ha gyártanánk se lenne exportengedélyünk abba a térségbe.
Négy lábúakra gondoltam nem a négy kerekűekreMármint a hódmezővásárhelyi ménesben.... mert a harcjárművet még mindig nem gyártjuk és lehet hogy ha gyártanánk se lenne exportengedélyünk abba a térségbe.
Bahreinnek? Ők nem inkább Otokar termékeket vesznek?Meg amúgy is több van nekik mint nekünk
Jaaa azt hittem, hogy a katariak jöttekBahreinnek? Ők nem inkább Otokar termékeket vesznek?
A LYNX-et is nézegették.Bahreinnek? Ők nem inkább Otokar termékeket vesznek?
Lynx nekik minek egy 700 egynehány nm2 országba? Éppen hogy nagyobb az országuk mint Budapest! Vagy mennyi kellene nekik?A LYNX-et is nézegették.
Sajnos már nem elérhetőek azok a Twitter posztok, ahol olvastam erről. Bár azért nem tuti infók voltak.Lynx nekik minek egy 700 egynehány nm2 országba? Éppen hogy nagyobb az országuk mint Budapest! Vagy mennyi kellene nekik?
Hop-hop!!!
Katar
Yalcin upgrade,Lynx beszerzés a porondon
Nem tudtam, kié ez a Twitter fiók, de arab military témában tolja.
Most így értelmezve kicsit. Lehet Bahrein nézegeti, de a katari RM cégen keresztül szereznèk be.
Najó! Megnézve a csávó tweetjeit kezeljük erős kritikával.A kínai csapatok ukrán bevonulásáról is posztolt....mindenesetre egy makettet vagy Katarban, vagy Bahreinben mutogattak. Azt tudjuk, hogy Maróth is begyűjt ilyeneket, aztán beszereztek.
Hogy hol?Mármint a hódmezővásárhelyi ménesben..
Egy Magyarország elleni támadás esetén hasonló reakcióra, az ellenállás szinte teljes hiányára, az ellenség rohamos előretörésére számítanék.
Nemrég tért haza Észak-Karolinából, az amerikai tengerészgyalogság kiképzéséről Szécsi Balázs törzsőrmester, az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonája. Élményeiről beszélt a fiatal altiszt...
„Amerikából jöttem…”
Nemrég tért haza Észak-Karolinából, az amerikai tengerészgyalogság kiképzéséről Szécsi Balázs törzsőrmester, az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonája. Élményeiről beszélt a fiatal altiszt.honvedelem.hu
Délután családi disznóvágás Hatvanpusztán, díszvendég: Basser el-Asszád (aka. Damaszkuszi HENTESHozzánk jött Assad????
Csak nem, nekünk csak terhet jelenteni az ittléte.Hozzánk jött Assad????
Úgy kell nekünk ő, mint egy darab szar a zsebünkbe.Ha tényleg ide jött, akkor ki kell tessékelni a Befogadó Központba, hogy törvényesen kérjen menedékjogot..... Különben illegális bevándorló...
Én nem vagyok hajlandó elhinni hogy Orbán ennyire hülye lenne.Úgy kell nekünk ő, mint egy darab szar a zsebünkbe.
Ennek mi értelme van a részünkről?Vki landolt a Liszt Ferenc reptéren. A TEK várta.
Titokzatos szíriai repülőgép landolt Ferihegyen – Reuters: Aszad elmenekült
A gép érkezését szigorú biztonsági intézkedések előzték meg, állítólag a reptéri dolgozókat sem engedték a közelébe.hang.hu