Ráadásul,ha jól tudom Isztambulban.a kép 2012-ben készült
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ráadásul,ha jól tudom Isztambulban.a kép 2012-ben készült
"A legtöbb rémhír, vagy ahogy a propi gyár hívja fake-news,"A legtöbb rémhír, vagy ahogy a propi gyár hívja fake-news, a kormányoldali bulvár média, és a köz(röhely)média nevéhez fűződik!
Hogy miért tiltakozik az ellenzék 1 rémhír terjesztőket elítélő törvény ellen? Hát pont azért, mert ezek a rémhír gyárak továbbra is érinthetetlenek lesznek. Nevetséges büntivel megúsznák, ahogy eddig, míg a néhány ellenzékit egyből bedarálnák, akarmilyen súlytalan álhírről is lenne szó a részükről.
Véleményem szerint a Magyar Hangot csőbe húzták, az Aszaddal kapcsolatos hírrel, ami ettől még tényleg fakenews volt.
És hogy ez kinek-kiknek állt érdekében, azt mindenkinek a fantáziájára bízom.
Sztem akkor veto lesz számukra a schengeni csatlakozási szavazáson
Az a helyzet, hogy a kormány részéről is erős a fogalomzavar, illetve a szándékos terelés, hazudozás!"A legtöbb rémhír, vagy ahogy a propi gyár hívja fake-news,"
Nem véletlen, hogy a rémhír szót kerülik, mint ördög a tömjénfüstöt. Minden nyelven megtalálható a rémhír szó. Mindenhol elítélendő értelmű. Minden nyelven a szó mögötti jelentés, rémületet, félelmet kelteni.
A fake-news az már olyan megbocsájtható, mert álhír, megtévesztő, ami akár tévedésből is létrejöhet. Általánosságban nem vonható felelősségre aki hamis hírt ad tovább, terjeszt.
Ezért is, amikor Mo-n a rémhírekről törvényt akartak vagy talán hoztak is, külföldön vért izzadtak, hogy nevetségessé tegyék a magyarokat, milyen hülyék, hogy a fake-news híreket büntetni akarják. Még véletlenül sem használták az adott ország nyelvén használatos rémhír kifejezést. A fake-news szó takarása alatt próbálják a rémhír terjesztőket mentegetni.
A szír repülőgép híre szerintem és ezek szerint mások is ezt gondolják, beletartozik a rémhír kategóriába, az esetleges kihatása horrorba fulladhat. Rémhír: "az ország gazdasági v. kül. politikai érdekeit veszélyeztető megtévesztő hír, híresztelés."
Ugyebár a Charlie Hebdo szerkesztői is humorosnak találtak dolgokat.
A buzikat nem kell összemosni senkivel, mert tényszerűen azok.Az a helyzet, hogy a kormány részéről is erős a fogalomzavar, illetve a szándékos terelés, hazudozás!
Kezdve a melegeket pedofilokkal összemosó törvénytől, folytatva a nemzeti konzultáció hazugságairól......
Mint például ez is:
A szexuális betegségek empírikus tapasztalás szerint sokszor halmozódnak.A buzikat nem kell összemosni senkivel, mert tényszerűen azok.
Lásd az utolsó 5 magyarországi botrányban érintett szereplőket.
Ez rossz példa.
A szexuális betegségek empírikus tapasztalás szerint sokszor halmozódnak.
Ezzel persze nem mondom azt hogy minden buzi pedofil is, csak erősen felülreprezentált az elő halmaz a másodikban.
Amúgy ez hogy jön ahhoz, hogy MP még az után is hajtja a faszságokat hogy 100% nem volt itt Asszad, és b3szopta a 12 éves török képet?!
Erre reagáltam.Az a helyzet, hogy a kormány részéről is erős a fogalomzavar, illetve a szándékos terelés, hazudozás!
Kezdve a melegeket pedofilokkal összemosó törvénytől, folytatva a nemzeti konzultáció hazugságairól......
Mint például ez is:
Bazzz, azt nem is neked akartam írni, összement a kettő !Erre reagáltam.
A focista feleséggel meg nem foglalkozom.
Az EU szavazás 12-én lesz, a Gazprombanknak 20-ig lehet fizetni.Sztem akkor veto lesz számukra a schengeni csatlakozási szavazáson
"Az a helyzet, hogy a kormány részéről is erős a fogalomzavar, illetve a szándékos terelés, hazudozás!"Az a helyzet, hogy a kormány részéről is erős a fogalomzavar, illetve a szándékos terelés, hazudozás!
Mint például ez is:
Folytatódik a eszigetödés! A rohadt életbe.
A 13. havi nyugdíj jól hangzik, de nagyon egyszerű lenne kiváltani egy 8.3%-os nyugdíjemeléssel, ami már kevéssé hangzik jól. És hát a propaganda-érték az elsődleges. A nemzeti konzultáció is csak az.a nemzeti konzultáció hazugságairól......
Mint például ez is:
Igen, egyrészről hülyeség a 12. hónapon felül minden 13. 14. havi juttatás, a nyugdíj esetében is, azonban teljesen más a szájíze, ha a gazdaság helyzeténél fogva nincs 13. havi nyugdíj, mint ha azt mondanák, hogy 8,3%-al csökkentik a nyugdíjat.A 13. havi nyugdíj jól hangzik, de nagyon egyszerű lenne kiváltani egy 8.3%-os nyugdíjemeléssel, ami már kevéssé hangzik jól. És hát a propaganda-érték az elsődleges. A nemzeti konzultáció is csak az.
Kíváncsi vagyok, a nemzeti konzultációkra (és egyéb állami önpropagandára) költött pénzből mennyi nyugdíjemelés jönne ki...Igen, egyrészről hülyeség a 12. hónapon felül minden 13. 14. havi juttatás, a nyugdíj esetében is, azonban teljesen más a szájíze, ha a gazdaság helyzeténél fogva nincs 13. havi nyugdíj, mint ha azt mondanák, hogy 8,3%-al csökkentik a nyugdíjat.