Biztos most ért oda a postaMost is allomasozik itt sot anno vanoltam is nekik szoval ez az allitas megdolt.
Mas ha mi kerjuk anno emlekeim szerint 56ban kertuk oket hogy jojjenek…hat most jonnek.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos most ért oda a postaMost is allomasozik itt sot anno vanoltam is nekik szoval ez az allitas megdolt.
Mas ha mi kerjuk anno emlekeim szerint 56ban kertuk oket hogy jojjenek…hat most jonnek.
A történelmet egy kisebbség írja.Szerintem ez eldőlt, itt a nép nagy része le se fogja szarni ha jönnek, fel sem fogják hogy ez mivel járhat, hogy mekkora célkeresztet raknak vele Magyarországra! A maradék akinek egyáltalán eljut az ingerküszöbéig, NAGYOBBIK része tapsolni fog hogy jönnek, majd meglátod!![]()
Azok írják, akiknél a hatalom van. Azok nem a MiHazánk szavazók, jelenleg te álomvilágban élsz. Én MH szimpatizáns vagyok, de fegyverrel eszembe sem jutna a hatalomra törni, sőt ha SAJNOS az a többségi magyar választói akarat hogy jöjjenek az amcsik, bár én úgy érzem rajta fogunk veszteni, el fogom fogadni.A történelmet egy kisebbség írja.
Egy fenét!Azok írják, akiknél a hatalom van. Azok nem a MiHazánk szavazók, jelenleg te álomvilágban élsz. Én MH szimpatizáns vagyok, de fegyverrel eszembe sem jutna a hatalomra törni, sőt ha SAJNOS az a többségi magyar választói akarat hogy jöjjenek az amcsik, bár én úgy érzem rajta fogunk veszteni, el fogom fogadni.
Az idő majd eldönti, látom nagyban gondolkodsz. Szkeptikus vagyok, szerintem marad lényegében az érdektelenség a tömegek szemében.Egy fenét!
Már csak azért is érdemes beszállni most a történelemcsinálásba, mert egyfajta örökösödési háború lesz az, ami itt jön. Orbán egy egyre jobban eltévedő vénember, a pártja rothadt, tele kontraszelektált hülyékkel és egyre mohóbb és butább tolvajokkal. Most olyan helyzetben vagyunk, hogy a semmiből lehet az új hatalmi klikket felépíteni. Ilyen helyzetből emelkedett fel Orbán is, nézd csak meg ezt a képet, itt kezdett történelmet írni:
![]()
Senki és semmi volt akkor, csak éppen bomlott fel körülötte a rothadó rezsim és végül tíz év múlva már ez volt az új realitás azoknak akik időben bátrak voltak és léptek:
![]()
Ez a TISZA sikerének is az oka: bármi csak változás legyen, mert ezt, hogy most valaminek vége van, a nép is érzi. Bármiből lehet most Duna-kör, vízlépcső helyett amerikai bázisok. Tökéletes! Ha pedig a dolog radikalizálódik, akkor nem lesz demokratikus utódlási küzdelem sem, mint 1989-2000-ig nálunk, mikor eldőlt, hogy ki szilárdítja meg a tradícionális magyar paternalista berendezkedést (ez a konszolidáció minden új versenyző álma is, mert a paternalista rezsim tartós köznyugalma a magyar fejlődés egyetlen valósága), hanem gyorsabban is eldőlhet ki lép teljhatalommal a rezsim helyébe. A váltás mindenképp bekövetkezik, a NER elaggott, már csak katalizálni tudja a rendszer maga.
Magyarországon soha nem csináltak politikát tömegek. Ötvenhat is egy pár ezres kisebbség belügye volt, a többiek -akikkel látszólag tömeget alkottak- akkor is csak katasztrófaturisták voltak, mint 2006-ban. A rendszerváltást meg pár száz, bizonyos csoportoknál csak tucatnyi számú kis klikkek kiegyezése hozta össze, akik mellé művészek segítségével szerveztek tömegrendezvényeket (újratemetés, stb), hogy ne nézzen ki olyan szarul a háttérben boltolás.Az idő majd eldönti, látom nagyban gondolkodsz. Szkeptikus vagyok, szerintem marad lényegében az érdektelenség a tömegek szemében.
gyerekkoromban voltak mindig azok a tavaszi ünnepélyek amikre kivezényeltek az iskolaudvarra, örültünk mert addig se kellett a tanteremben punnyadniDe nem fogják tudni. Ez megszállás lenne. Ilyen nincs, Nulla külföldi katona állomásozhat Magyarországon!
A rendszerrel annak ellenzéke is bukni szokott. Nálunk az SZDSZ vált súlytalanná elsőnek, azok akik a kádári titkosszolgálat révén egyfajta irányított, néhány valós taggal is bíró álellenzék voltak, de ők voltak a nyilvánosság, a tömegek számára a rendszer ellenzéke. Pár évvel a rendszer bukása után már törpepárt voltak, pedig a bukás pillanatában még azt is hihették, hogy nekik áll a zászló. Az, akikre te gondolsz, hogy három évvel ezelőtt, lehet pár év múlva már ugyanabban az emigrációban lesznek, mint a fideszesek. Nem voltak opcionális választás soha és már nem is lesznek. Az biztos, hogy a magyarországi ellenzék nem éli túl Orbán bukását, már most is alig létezik, utána pedig a létezése válik véglegesen okafogyottá, hiszen csak az O1G tartja őket a valóságban. Ráadásul közben az a Nyugat is kicsúszott mögüllük, amire létezésüket építették legnagyobb részben!Örülök, hogy páran megvilágosodtatok!
Mondjuk jobb lett volna legalább 3 évvel korábban!
Akkor Magyarország nem lenne most ennyire súlytalan, elmaradott, megosztott!
Örülök, hogy páran megvilágosodtatok!
Akkor Magyarország nem lenne most ennyire súlytalan, elmaradott, megosztot
Magyarországon soha nem csináltak politikát tömegek. Ötvenhat is egy pár ezres kisebbség belügye volt, a többiek -akikkel látszólag tömeget alkottak- akkor is csak katasztrófaturisták voltak, mint 2006-ban. A rendszerváltást meg pár száz, bizonyos csoportoknál csak tucatnyi számú kis klikkek kiegyezése hozta össze, akik mellé művészek segítségével szerveztek tömegrendezvényeket (újratemetés, stb), hogy ne nézzen ki olyan szarul a háttérben boltolás.
Sőt!Már a Honfoglalás is egy törpe kissebbség műve volt!A többi meg csak katasztrófa túristáskodott ottan!Ne ragadjunk le a felvilágosodásban!Már ott el lett ba@va sz egész!Kukázni mindent!Igazán boldog vagyok ,hogy ilyen puzsér szintű idegb...izé ragyogó elmétöl végre megkaptam a megfejtés!Magyarországon soha nem csináltak politikát tömegek. Ötvenhat is egy pár ezres kisebbség belügye volt, a többiek -akikkel látszólag tömeget alkottak- akkor is csak katasztrófaturisták voltak, mint 2006-ban. A rendszerváltást meg pár száz, bizonyos csoportoknál csak tucatnyi számú kis klikkek kiegyezése hozta össze, akik mellé művészek segítségével szerveztek tömegrendezvényeket (újratemetés, stb), hogy ne nézzen ki olyan szarul a háttérben boltolás.
A honfoglalók igencsak kevesen voltak az itt talált tömegekhez képest.Sőt!Már a Honfoglalás is egy törpe kissebbség műve volt!A többi meg csak katasztrófa túristáskodott ottan!Ne ragadjunk le a felvilágosodásban!Már ott el lett ba@va sz egész!Kukázni mindent!Igazán boldog vagyok ,hogy ilyen puzsér szintű idegb...izé ragyogó elmétöl végre megkaptam a megfejtés!
Én annak örülnék ,ha te világosodnál meg felnőtt ember létedre és megértenéd,hogy az egyik 19 a másik 1 híján 20.Örülök, hogy páran megvilágosodtatok!
Akkor Magyarország nem lenne most ennyire súlytalan, elmaradott, megosztott!
Attól tartok mégis utólérhetőek, sőt lekörözhetők.Benyalásban utolérhetetlenek: Nobel-békedíjra jelöli Trumpot a bukaresti Politikatudományi és Közigazgatási Egyetem
Nagyon helyes.Már régen ki kelet volna.Teljesen átideológizált,korrumpálódott ez a gittegylet.Attól tartok mégis utólérhetőek, sőt lekörözhetők.
![]()
Kilép Magyarország az ICC-ből? | 24.hu
Gulyás Gergely ezt támogatja, mert a testület a jogi helyett politikai tevékenységet lát el.24.hu
Gondolom a magyar topik ennek kapcsán, hirtelen lezárult.
Még van egypár ilyen:Nagyon helyes.Már régen ki kelet volna.Teljesen átideológizált,korrumpálódott ez a gittegylet.
A magyar topik az egyre nyíltabb belpol miatt zárult be. Én persze nem zártam volna be. Kitiltottam volna azokat akik nem bírják ki e nélkül.Gondolom a magyar topik ennek kapcsán, hirtelen lezárult.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..