[BIZTPOL] Magyarország

Egyszerű.
Hatalommegtartás mindenek felett (ami a szociális osztogatás féktelenségét indukálja, a szekértábornak való teljes megfelelés mellett ami mindent felülír) és annak az ábrándnak a kergetése, hogy majd csak lesz valahogy és úgyismegússzuk csak a következő 4 év legyen meg...
Nagyon diplomatikusan le irtad ami most zajlik, gyakoroltad?:D

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ha nincs eros hadsereged nem tudsz lavirozni/kimozogni.
Ha van egy eros sereged akkor nagyon sokaig tudsz mozogni anelkul hogy tenyleg be kene vetned, es ez az amit sokan itt es fent a politikai vonalon nem ertenek meg, aki meg erti es szova is teszik kirugjak a picsaba.
Hiába beszélsz, soha nem fogják ezt megérteni. Túlságosan is képzettek hozzá ideológiailag

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: honved and Kávé
nem sugok meg nagy titkot o mar csak ezt a 4 honapot akatja skipelni es a mar lezsirotott uj melohelyen lenni mert kurvara nem akarja ezt csinalni.
Minek vállalta el?!
Senkinek nem volt ez jó - neki sem, MH-nak sem, a Köbcös sem volt vele elégedett...
Mint ahogy meg rajta kivul 2 miniszter.
Remélem mindegyiktől megszabadulunk... :P

• Robot
Reactions: megazez
Makkmarciról hallottam olyat, hogy inkább menne már mostanság, de ez mindig spekuláció, Pintér is már pletykailag vagy 4x nyugdíjba ment 2016 óta. De ezt majd úgyis meglátjuk
Ja áprilisban megint átrendeződés lesz ez a biztos a változás. De Nagy egye meg szépen amit főzött.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Aladeen
Ha a foni azt momdja ezt fogod csinalni nincs valasztasod vagy kiesel a belso korbol

Azert probalt o lobbizni de nem sikerult…

ok is ezt kivanjak

Már csak pletyka szinten dobjátok be a két nevet. Én nagyon kíváncsi lennék.
Tippem, Pintér tuti nyugállomány már, hisz lassan 80 éves lesz. Gulyás Gergelynek szerintem tele a hócipője, nekem ő kilóg a sorból. Lázár is kilépne ebből, de ő majd vezér akar lenni szerintem, a Viktor után. Így ő szerintem marad a hatalomban, akkor is ha képviselőként nem indul.
A többi miniszternek semmi jelentősége.

Pár hónappal a választás előtt sosincs csere sehol.

Ilyenkor már nem illik elhagyni a hajót. Két évvel ezelőtt, ha valaki lemondott volna, talán elengedik, de most ? Pár hónappal a választások előtt ilyesmit nem lehet megtenni már. Végig kell csinálni annak, aki ott van a hatalomban, bármit is gondol.