[BIZTPOL] Magyarország

Grönlandért Donbaszt kölcsónösen elismerni? Én még Kubával megfejelném.

Nem tudom. Szted mikorra van arra esély, hogy a Patrióták és a Konzervek átvegyék a brüsszeli gyeplőt?? Ezek a maiak ennyit tudnak. Velünk szívózni a kispályán, de a nagypályán csak a cserepadról figyelhetnek.
Gondolat kísérlet: mit csinálnának a "Patrióták és a Konzervek" másként a jelenlegi helyzetben?
Mindenben engednének Trumpnak? Akkor újabb követelésekkel állna elő - ez egy ilyen csávó.
Felvennék a kesztyűt? Harcolnának?

Valahogy mindig abszurdnak találtam hogy a nacionalista pártokkal a kormányon majd jobban működik Európa. Ha mindenki szerint ő országuk az első, abból konfliktus, szélső esetben háború lesz, nem együttműködés...
Mind az AUR mind Fico totál magyarellenesbe ment át - hiába cimbik (paíron) Orbánnal...

Szóval vezesd már le hogy mitől lennének jobbak!
A mostaniakkal van probléma, de mit kínál az alternatíva?

Nem velünk van közös céljuk. Te tényleg azt hiszed, hogy ebben a játékban van olyan mi, ahol az USA és Oroszország mellett Magyarország tényező? Mi mindkettőnek a hasznos hülyéje vagyunk. Ez nem mi, hanem a két állam és egy harmadik ami seggnyaló.
Félreérthetően írtam, de nem baj, mert kicsit kiengedhetted a gőzt. o_O

@Aladeen leírta mi a 3 ország közös célja. Ez az európai elit menjen.
Mi ehhez törpék vagyunk, de ezek ketten....

Csak nem látom milyen jobb(!) alternatívánk lenne. Patriótáknál mindenkinak a "saját országa az első", hiszen nacionalisták...ebből nem sok jó sülne ki...

Remélhetőleg belhajítjàk a zöldeket a La Manche csatornàba és elkezdenek kurva gyorsan atomerőműveket építeni.
Hát erre már Merz is kezd rájönni hogy hiba volt leállítani őket...
Ez mondjuk csak egy sok problémából és nincs is gyors megoldása.

Mi a megoldás és kitől várjuk, hogy meg állítsa Európa széthullását és hogy ne lehessen vele felmosni a padlót?
Valahogy nem látom ezt a szándékot és képességet @SilvioD kedvenceiben...

EU-nak legalább az oroszokat képesnek kellene lennie sakkban tartani, hogy maradjanak seggükön illetve földközi tengert uralni, hogy ne jöjjön át senki. Továbbá (ha már ezeket minimumokat megugrotta), akkor egyenrangú félként tárgyalni az USA-val és Kínával.
Sztem ennek kellene lenni végcélnak. Nem látok olyan politikai erőt az EU-ban vagy azok nagyobb államaiban aki ezt hozni tudná...

Enélkül marad az alárendelt szerep és a lassú széthullás, ami senkinek nem lesz itt jó...

Nem. a cséljuk egy szegény és kiszolgáltatott Európa és van egy rossz hírem, egy szegény és kiszolgáltatott Európában mi magyarok (te is) az egyik legszegényebb és legkiszolgáltatottabbak leszünk. De azért drukkolj csak vén felhülyének meg a zsebdiktátornak.

Grönlandért Donbaszt kölcsónösen elismerni? Én még Kubával megfejelném.

Nem tudom. Szted mikorra van arra esély, hogy a Patrióták és a Konzervek átvegyék a brüsszeli gyeplőt?? Ezek a maiak ennyit tudnak. Velünk szívózni a kispályán, de a nagypályán csak a cserepadról figyelhetnek.
0 százalek egész konkrétan.