Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A románok szlovákok nemsipitoznának.Szerinted nem sipítozna románia, szlovákia, meg a horvátok egy etnikai rendezés miatt? A legnagyobb félelmük, hogy valaki elkezdi a dominót, és véletlenül felszínre kerül komolyabb körökben a magyar etnikai határok rendezése is. Ne ezért nem valószínű, hogy meglépjék. Pedig bosznia egy veszélyes képződménnyé válik a következő 1-2 évtizedben.
Egy szlovák kormanyváltás sztem betenne a V4 egységének. Vagy???Nagyon jó cikk a szlovák - magyar gazdasági helyzetről:
https://ma7.sk/piac/a-forint-es-a-szlovak-lassulas
Egy szlovák kormanyváltás sztem betenne a V4 egységének. Vagy???
Szlovákok kb az örökös gyenge pont a V4-ben.Egy szlovák kormanyváltás sztem betenne a V4 egységének. Vagy???
Be. Jó eséllyel marad a Smer, de úgy àll a dolog, hogy a parlamentbe az elaprózódott 5 magyar párt közül senki sem kerül be. Maradnak a szlovák nacionalisták és a liberálisok. Magam sem tudom mi a rosszabb...Egy szlovák kormanyváltás sztem betenne a V4 egységének. Vagy???
Be. Jó eséllyel marad a Smer, de úgy àll a dolog, hogy a parlamentbe az elaprózódott 5 magyar párt közül senki sem kerül be. Maradnak a szlovák nacionalisták és a liberálisok. Magam sem tudom mi a rosszabb...
Mi a roszabb? Magyarország szempontjából az a jó, ha az egységes V4 fennmarad. A mai nacionalista-Smer koalával meglepően jól működik.Be. Jó eséllyel marad a Smer, de úgy àll a dolog, hogy a parlamentbe az elaprózódott 5 magyar párt közül senki sem kerül be. Maradnak a szlovák nacionalisták és a liberálisok. Magam sem tudom mi a rosszabb...
Egyetértek veled, de az MKP nem lesz bent, ezt most borítékolhatod. Az egykori stabil 10%-koknak már híre hamva sincs... Mindannyiunknak egy erős V4 az érdekünk.Mi a roszabb? Magyarország szempontjából az a jó, ha az egységes V4 fennmarad. A mai nacionalista-Smer koalával meglepően jól működik.
Ha cinikus ajarok lenne, akkor a második legjobb ha patthelyzet alakul ki és működésképtelen, román viszonyokhoz hasonló kormány lesz. Ez felértékel egy stabil Magyarországot, lehúzza minden szempontból Szlovákiát.
Én már csak a felvidéki magyarok miatt is egy stabil V4 párti szlovák kormányt szeretnék erős magyar érdekképviselettel. Ez csak az MKP lehet.
En is erre látok nagyobb esélyt. Ha Bugárék kihullanak, akkor talán az MKP romjain egy új magyar partot újjá lehet szervezni.Egyetértek veled, de az MKP nem lesz bent, ezt most borítékolhatod. Az egykori stabil 10%-koknak már híre hamva sincs... Mindannyiunknak egy erős V4 az érdekünk.
Miért találkozik annyit Orbán Viktor a boszniai szerb vezérrel, Milorad Dodikkal?
https://index.hu/kulfold/2019/10/06...r_a_boszniai_szerb_vezerrel_milorad_dodikkal/
Igazából a kérdésre nem ad választ a cikk. De a további balkáni gazdasági befolyásszerzés lehet a válasz. Ehhez kellene nagyon a bővítési biztosi poszt
Mi a roszabb? Magyarország szempontjából az a jó, ha az egységes V4 fennmarad. A mai nacionalista-Smer koalával meglepően jól működik.
Ha cinikus ajarok lenne, akkor a második legjobb ha patthelyzet alakul ki és működésképtelen, román viszonyokhoz hasonló kormány lesz. Ez felértékel egy stabil Magyarországot, lehúzza minden szempontból Szlovákiát.
Én már csak a felvidéki magyarok miatt is egy stabil V4 párti szlovák kormányt szeretnék erős magyar érdekképviselettel. Ez csak az MKP lehet.
Szerintem a csonka országból kellene megszervezni az elszakított részek magyar pártjait. Leginkább Felvidéken és Délvidéken lenne erre szükség. Felépíteni pár arcot Budapest irányítással, alakítanak egy-egy mozgalmat, ami 3-5 év múlva párttá alakul, ezzel egy időben a régebbieket elsorvasztani. Pénzt is innen osztani, mert a budapesti pénz lenne a gyeplő.
Mondom ezt úgy, hogy köpnöm kell a pártpolitikától.
Szerintem a csonka országból kellene megszervezni az elszakított részek magyar pártjait. Leginkább Felvidéken és Délvidéken lenne erre szükség. Felépíteni pár arcot Budapest irányítással, alakítanak egy-egy mozgalmat, ami 3-5 év múlva párttá alakul, ezzel egy időben a régebbieket elsorvasztani. Pénzt is innen osztani, mert a budapesti pénz lenne a gyeplő.
Mondom ezt úgy, hogy köpnöm kell a pártpolitikától.