Eleve vizes oltóberendezés egy szerverszobában Halon vagy HFC helyett? Az komoly...szerverszobában
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eleve vizes oltóberendezés egy szerverszobában Halon vagy HFC helyett? Az komoly...szerverszobában
"A Jobbik szerint a munkatársuk leltározás közben akadt rá a füstgránátra. „Mivel nem sejtette mit tartalmaz a sztaniolpapírba csomagolt tárgy, óvatlanul nyúlt hozzá. Örömteli, hogy nem sérült meg senki, csupán vagyoni kár keletkezett, amit az időközben beindult oltóberendezés okozott. Érdemes hangsúlyozni, hogy a leltározó kollégák lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem keletkezett nagyobb kár, hiszen a beindult füstgránátot azonnal kihelyezték az ablakpárkánya. Segítséget ők maguk kértek az őrszolgálattól” - írja a párt."
Édes jó istenem.Tehát a Jobbik szerint egy fustgránátot könnyű összetéveszteni egy szaloncukorral.Biztos a sztaniolpapír tehet róla.
Lehet valaki vagy valakik ostromra készültek,én azért körülnéznek alaposabban az irodaházban hátha megbújik valamelyik sötét sarokban pl egy ilyenÉn azt nem értem, hogy hogyan került az egyáltalán oda. Alapvetően mondhatjuk, hogy jogos feltételezés, hogy ott csak nem találnak olyat, ami robban, füstöl és a többi. Ez még ennyiből lehet hihető is, akármilyen idióták is Jákobék. Valaki f*szolni fog.Gondolom.Meg remélem is, hiszen ez nem a 823. levéltár pincéje, hanem annál komolyabb épület.
Jó, ha valamit nem ismerek nem b*szogatom.Lehet valaki vagy valakik ostromra készültek,én azért körülnéznek alaposabban az irodaházban hátha megbújik valamelyik sötét sarokban pl egy ilyen
De könyörgöm egy újjal se nyúljanak a staniolpapírhoz
Amúgy valamit bővebben kommunikáltak az esettel kapcsolatban?Jó kérdés amúgy a füstgránát nem a szerverszobában volt a szerverszobát a füst miatt műküdésbe lépő tűzoltórendszer nullázta le.
Lehet, hogy fedősztori az egész csak, és valami oltári cselszövés övezi a szerverszobát valójában!Amúgy valamit bővebben kommunikáltak az esettel kapcsolatban?
Mondjuk az általam elsőre feltett kérdésre?
Viszont ha véletlen működtették el, akkor valójában mikor és mire akarták azt használni?
Hogy juttatták be azt az eszközt?
Várjál most jön a legjobb rész Teljesen kész vagyokAmúgy valamit bővebben kommunikáltak az esettel kapcsolatban?
Mondjuk az általam elsőre feltett kérdésre?
Viszont ha véletlen működtették el, akkor valójában mikor és mire akarták azt használni?
Hogy juttatták be azt az eszközt?
Hogy lehet egy ilyen eszközt véletlenül elműködtetni? Az egész sztorinak szándékos szabotázs szaga van.Viszont ha véletlen működtették el,
Igen, én is erre akarok célozgatniHogy lehet egy ilyen eszközt véletlenül elműködtetni? Az egész sztorinak szándékos szabotázs szaga van.
Ráadásul leltározás közben lehet egy ilyen helyen csak úgy füstgránátot találni...Hogy lehet egy ilyen eszközt véletlenül elműködtetni? Az egész sztorinak szándékos szabotázs szaga van.
Én az asszonyt alig ismertem, de már baszogattam. Igaz, nem sztaniolba volt csomagolva.Jó, ha valamit nem ismerek nem b*szogatom.
Bár léteznek nagynyomású vízköddel oltó rendszerek, melyek alkalmasak elektromos berendezéseknél keletkező tüzek oltására is, de itt valószínűleg oltógáz volt (legalábbis én sehol sem olvastam vízről). Az így keletkező kár akkor is lehet milliós nagyságrendű, ha a szerverteremben önmagában a gáz nem tett tönkre semmit, de gáz ára, az újratöltés költségei, meg a szerverek leállításával/újraindításával járó kiesés és munkák költségei elérhetik ezt a nagyságrendet.Eleve vizes oltóberendezés egy szerverszobában Halon vagy HFC helyett? Az komoly...
Főleg, hogy a szerverek látták a kárát. Elsőre viszonylag ártalmatlannak tűnhet a dolog, de így tönkre lehet tenni szervereket, adatokat.
A Jobbik tulajdonkepp a DK egy ideje mar.Abban a DK-nak van nagy múltja, ők is szeretnek gyújtogatni.
A DK az összefogásban mindenkit bekebelez, kit lassabban kit gyorsabban. Be kell vallani, ehhez gy.feri nagyon ért. Még a momentum sem lesz kivétel, pedig az EP választáson még kb. ugyanakkorák voltak. Az mszp lassan már csak nevében létezik, a jobbik meg a leg szolgalelkűbb az összes közül. Az lmp már lassan nevében se létezik, a párbeszéd meg az elejétől arra volt csak kitalálva, hogy valaki hátán bekapaszkodjanak a parlamentbe. 2%-nál többre sosem futotta nekik.A Jobbik tulajdonkepp a DK egy ideje mar.
A Jobbik tulajdonkepp a DK egy ideje mar.
A DK az összefogásban mindenkit bekebelez, kit lassabban kit gyorsabban. Be kell vallani, ehhez gy.feri nagyon ért. Még a momentum sem lesz kivétel, pedig az EP választáson még kb. ugyanakkorák voltak. Az mszp lassan már csak nevében létezik, a jobbik meg a leg szolgalelkűbb az összes közül. Az lmp már lassan nevében se létezik, a párbeszéd meg az elejétől arra volt csak kitalálva, hogy valaki hátán bekapaszkodjanak a parlamentbe. 2%-nál többre sosem futotta nekik.
Miután a momentum a dk kvázi ifjúsági tagozatává vált, így kimondható, hogy gy.feri eddigi számításai elég jól bejöttek a baloldalon.
Jákob rabbi kalandjai a majdnem pappal.
Idézek valakitől: "A KISZ-esek közül nincsen normális tárgyalóképes ember.Egyetlen normális ember van a KISZ-esek közül, akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal, mert az próbára teszi a képességeit, az a Gyurcsány nevű ember"-->Magyarország jelenlegi kormányfője.
A KISZ-ben nem lehetett volna vezető szerepkörben, ha nem lett volna ekkora taktikus. Gyurcsány 2010 óta érti, hogy győzni csak akkor lehet egy nagy párt ellen, ha egy nagy párt indul vele szemben. Ő meg nem hülye (mármint ilyen téren) és pontosan egy ilyen lehetőségre várt, ahol a Jobbik és MSZP gyakorlatilag kiesés szélén lesz*, a többi pedig küszöb alatt. A Momentum saját magát zabálja fel, már láttuk ugyanezt az embert itthon, mint most Fegyőr, tőle idéztem fentebb.Megbukott, nincs rá itthon valódi kereslet. Egy ideig "divatos" mert mégis csak új, meg "trendi", de ebbe nincs nagyon több. Ráadásul hülyék a politikához, ezért ellenzéki vezető erő soha nem lehet belőlük, csak mázlijuk van, mert megzuhant a DK-n kívül mindenki.Amúgy is érdekes, de a DK-val mozognak sokszor a felmérésekben.
*Élvezi ő ezt, hogy a seggét nyalják az MSZP-sek, akik kib*szták a pártból anno, hogy most felkerülhessenek a DK-listára. A Jobbik elkurvulása meg nagyobb győzelem neki, mintha választást nyerne.Egy párt, ami egykor majdnem a legtámogatottabb volt, és kifejezetten Gyurcsány ellen jött létre, ma ott kopogtat a DK-székház ajtaján, hogy ott maradhassanak a politikában.