Ja nem azert irtam, csak egyetertek, hogy akar fel is oszolhat.Bocs, nem figyeltem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja nem azert irtam, csak egyetertek, hogy akar fel is oszolhat.Bocs, nem figyeltem.
Egyre inkább az érdekel, milyen információk birtokába juthattak a francia szolgálatok?!A NATO megalapításának 70. évfordulójára készülve Makaróni rendesen bele.art a ventillàtorba.
https://www.defense-aerospace.com/articles-view/release/3/207878/macron-says-terrorism,-not-russia-or-china,-is-nato-allies'-common-enemy.html
- kiàll azon véleménye mellett továbbra is hogy a NATO agyhalott
- szerinte nem Orosz o. és Kína a NATO ellesége hanem a terrorizmus és e gondolat keretében Török i. felelősségét firtatja.
Érdekes lesz az évforduló..
Nem is tudom hova tegyem... Kelet vagy kozel kelet? Passz... Inkabb ide ha mar egy Nato tag, es egy nato aspirans kozti eset ez, az ukranok nem osztottak meg egy fejlesztest a torokokkel, pedig errolkorabban megallapodtak.
https://www.nordicmonitor.com/2019/...hnology-for-turkeys-aviation-engine-projects/
Tehát akkor kiderült, mi az oroszok célja vele. Vétók.....Kijelentette azt is, hogy nem támogat semmiféle NATO tervet a lengyeleknél és a balti államoknál mindaddig, amíg az ő terrorellenes harcát nem támogatják......
Egyre inkább az érdekel, milyen információk birtokába juthattak a francia szolgálatok?!
Lehet, mert a népszerűsége igen alacsony odahaza!Szerintem csak De Gaulle-t akar most játszani Macron Napóleon után, a "változatosság" kedvéért. Francia gloire, önálló külpolitika stb. mint régen.
Sztem ez nem elsősorban az amcsikról szól.Erdogan javasolta Macronnak, vizsgáltassa meg nem agyhalott-e.
Kijelentette azt is, hogy nem támogat semmiféle NATO tervet a lengyeleknél és a balti államoknál mindaddig, amíg az ő terrorellenes harcát nem támogatják.
Amikor már ilyen stílusú sajtón keresztüli üzengetés folyik, akkor nem nehéz észrevenni, hogy a NATO is túl van a csúcson.
Ehhez persze sok köze van az amcsiknak akik az afganisztáni kalandba berángatták a NATO-t (már 18 éve!) és azóta sincs érdemi eredmény.
Románia 2.0 végülis az csak egy török-fatty nép...... A kérdés mi a jobb, egy megbízhatatlan szövetséges vagy egy kiszámíthatatlan ellenfél.......
Azt hiszem valamilyen szinten ehhez kapcsolódik...Sztem ez nem elsősorban az amcsikról szól.
Az a helyzet, hogy Törökország idegen test a Naton belül, amit csak a hidegháború kényszerített bele. A kérdés mi a jobb, egy megbízhatatlan szövetséges vagy egy kiszámíthatatlan ellenfél.... A masodikkal tiszta vizet öntenénk a pohárba, de túl nagy lenne az ár. Feket tengeri bejárat meg a törökországi Nato támaszpontok, ahol atomfegyvert is tárolnak. Ez csapda...
Komor időket élünk, nem kellene halogatni Ukrajna és Grúzia NATO csatlakozását tovább.https://kitekinto.hu/2019/12/04/eur...illiard-dollarral-novelik-kiadasaikat/177807/
"Több száz milliárd dollárral emelkedik a következő években a NATO-tagországok összesített védelmi költségvetése – jelentette be a szövetség Londonban tartott vezetői találkozójának végén a NATO főtitkára."
Hát muszáj is lesz felkötni a gatyát, ha egyszerre rángatjuk a medve bajszát és tapossuk a sárkány farkát...
https://kitekinto.hu/2019/12/04/eur...ehetseges-fenyegetesnek-tekinti-kinat/177786/
"A NATO-tagállamok kedden előzetesen megállapodtak a jubileumi csúcstalálkozó zárónyilatkozatának szövegéről. A nyilatkozatban első ízben értékelték lehetséges fenyegetésként Kínát, mint feltörekvő katonai hatalmat."
Ha nincs ellenség akkor majd csinálunk...Ez aztán az épeszű hozzáállás. Ez sem az EU érdekét szolgálja, hanem az USA-ét.
Ezzel csak az a gond, hogy így Oroszország és Kína egytáborba szorítását fogják elérni. A két nagyhatalom ideológiai alapon volt már szövetséges most majd újra összeborulnak, csak nehogy kínője magát egy Eurázsiai katonai szövetség amely aztán jól bekavar a nagyarcú NATO-nak.