[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 397
58 523
113
Verba és Metisz csemege (Kornetet küldeni ilyen puhatestűekre méltóságon aluli lenne). Nem mintha az oroszoknak ne lenne jó néhány a Verbánál és a Metisznél komolyabb eszköze is ezeknek a leamortizálására.

Komolyan gondolják, hogy ettől majd megrémülnek az oroszok?

A hadi beszállítók,és lobbistáik mindenképpen....:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: lgabo and wolfram

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 864
32 141
113
Két bombázó kazettásokkal megrakva úgy lenullázná ezeket 10 másodperc alatt hogy hirtelen nem tudnák eldönteni 1 2 vagy 3 mld dollár kár jött össze.

• Tetszik
Reactions: lgabo

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 540
12 779
113
Mondták ezt a fideszesek, mert nem voltak önálló gondolataik. /T.i. 1 felcsúti putrilakó mondja nekik, hogy mit kell godolniuk./
Én inkább maradok a saját gondolataimnál és így magam döntöm el, hogy ki az "idióta".
Nem érdekel, hogy a fideszesek mit mondtak, attól a HVG még a kretének lapja. Ahogy a legtöbb ma kapható sajtótermék szintén az. A klaszikus újságírás halott. Minden médiumban holdkóros büdös bunkók ülnek, akik újságírónak hiszik magukat, de egy épkézláb, objektív, pártatlan, kizárólag a tájékoztatásra fókuszáló cikket én már évek óta nem láttam sehol.

T

Törölt tag 008

Guest
.... Minden médiumban holdkóros büdös bunkók ülnek, akik újságírónak hiszik magukat, de egy épkézláb, objektív, pártatlan, kizárólag a tájékoztatásra fókuszáló cikket én már évek óta nem láttam sehol.
Azé senki sem fizet. Ma már csak megrendelésre mennek a cikkek. :(
OEqqAoHvqh.gif

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 140
4 998
113
Szerintem sokaknak ismerős az ilyen hülye duma, mert ekkora riogatós baromságot a fidesz pártirodán szoktak alkotni. Ám mint a HVG-ből kiderül, egyre kevesebb fogyasztója van az efféle hülyeségeknek.
Az eddigi baloldali gyakorlat ez volt, ahányszor csak bekerültek a hatalomba. Ennyire rövid az emlékezeted ?
A HVG-vel a s****met se törölném ki, a véleményük kb annyira mérvadó mint egy madagaszkári disznótenyésztő kisiparosé.
A körúti inkompetens idióták, levitézlett libsik, exkomcsik kölkeinek gyülekezőhelye. Elég beleolvasni Tóta, TGM baromságaiba. Szörnyű, mivé tették ezt a lapot.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
  • Tetszik
Reactions: borisz

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 709
2 362
113
http://www.hidfo.ru/2017/02/amerika-ellenesseg-helyett-europa-halas-kellene-legyen/

Mi kelet uerópai népek megettük a kenyerünket a 2 vh után most a nyugatikanak kéne :cool: De folyamatban van hála istennek
Már nem látnak ezektől a nyugat európai népek
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jó napot mindenkinek héten sok volt a munka. De legalább fizetés emeléssel indul az év:)

Az nem tudom mért öröm ha Nyugtat-Európai népek nemzet halál fél rohannak.
Mert akik a helyükbe lépnek rosszabbak lesznek.
Jelenleg nemzet halála minket is fenyeget, még úgy is hogy migránsokat nem szeretjük. Lakosság csere folyik! Ég a ház a miénk is csak kisebb lánggal.
Youtube van egy viszonylag objektív videó arról mi lenne ha Osztrák-Magyar Monarchiát vissza állitanák. A cseh, osztrák és magyar nemzetiségűnek aránya a teljes népességre vetítve 1917- hez képest jelentősen csökkent! 40% körülre ment le 60%-ról. Ami nagy baj!

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
...
Youtube van egy viszonylag objektív videó arról mi lenne ha Osztrák-Magyar Monarchiát vissza állitanák. A cseh, osztrák és magyar nemzetiségűnek aránya a teljes népességre vetítve 1917- hez képest jelentősen csökkent! 40% körülre ment le 60%-ról. Ami nagy baj!

Már csak ezért sem szabad visszaállítani az O-M Monarchiát (magyar népesség aránya kisebb lett). A másik pedig, hogy ahogy az oroszellenesek nem akarnak az oroszokhoz visszatérni 1956 miatt, kérdem én, 1848 már nem probléma? A probléma az, hogy 400,000 megtekintés mellett 13,000 like-ot kapott az ötlet a YouTube-on vs. 500 dislike.

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 709
2 362
113
Már csak ezért sem szabad visszaállítani az O-M Monarchiát (magyar népesség aránya kisebb lett). A másik pedig, hogy ahogy az oroszellenesek nem akarnak az oroszokhoz visszatérni 1956 miatt, kérdem én, 1848 már nem probléma? A probléma az, hogy 400,000 megtekintés mellett 13,000 like-ot kapott az ötlet a YouTube-on vs. 500 dislike.
Igen mert nagy a külső nyomás! Térségünk Eu-n belül még tartja magát.
Aki 56 miatt orosz ellenes az ostoba.
56-os töri versenyen volt szerencsém részt venni középiskolásként. Azóta utálom hogy egy moldvai románt dicsőitenek mint nagy 56-os hő Pongrácz Gergelyről van szó.
Aki az államokban verte a nyálát. De valójában 14-16 éves gyerekeket küldött tankok ellen puskával.
Kovács Istvánra meg nem akarunk emlékezni aki egy ludovikás tiszt fia volt! Aki nem akarta a gyerekek halálát!
Valamint arról is hallagnak hogy orosz kiskatonák nem harcoltak a magyarok ellen sőt egy részük az emberek védelmére kelt. Miközben a magyar néphadsereg tétlenül nézte a drámát!

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 864
32 141
113

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 873
12 631
113
Nem érdekel, hogy a fideszesek mit mondtak, attól a HVG még a kretének lapja. Ahogy a legtöbb ma kapható sajtótermék szintén az. A klaszikus újságírás halott. Minden médiumban holdkóros büdös bunkók ülnek, akik újságírónak hiszik magukat, de egy épkézláb, objektív, pártatlan, kizárólag a tájékoztatásra fókuszáló cikket én már évek óta nem láttam sehol.

Szerintem pártatlanul nem is lehet.
A szerzőnek ígyis-úgyis belekerül a világképe, értékrendszere a műbe.

fishbed

Well-Known Member
2013. július 5.
819
816
93
Valamelyik idei Hvg-ben olvastam egy cikket az ukrán belpolitikai helyzetről, hát porosjankóékról leszedték a keresztvizet rendesen. A cikk végén simán leírták, hogy az európai értékektől fényévekre vannak.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113
Valamelyik idei Hvg-ben olvastam egy cikket az ukrán belpolitikai helyzetről, hát porosjankóékról leszedték a keresztvizet rendesen. A cikk végén simán leírták, hogy az európai értékektől fényévekre vannak.
Miutan mostanra mar mindenki megismerte Porosekat (az alternativ mediabol:D), igy mi mast irhattak volna? Ezen a teren elegge lecsokkent a balliberalt sajto mozgastere, de ne tegyunk ugy, mintha ok maguktol is a korrekt tajekoztatasra torekednenek. Szo sincs rola. A HVG 2006 ota csak vergodik a baloldalon. Kar erte.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 889
20 190
113
http://www.hidfo.ru/2017/02/amerika-ellenesseg-helyett-europa-halas-kellene-legyen/

Mi kelet uerópai népek megettük a kenyerünket a 2 vh után most a nyugatikanak kéne :cool: De folyamatban van hála istennek
Már nem látnak ezektől a nyugat európai népek

Ezzel az a bajom, hogy habár én is elégedett mosollyal az arcomon nézném végig a nyugatiak vergődését, csak azt mis is megszívnánk. Ha ők káoszba zuhannak azt gazdaságilag nagyon megérezzük. A világ (és benne Európa) túlságosan is összefonódott. 1929-ben a nagy USA tőzsde krachot is már megérezte a világ. Ez ma még inkább így van.

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 873
12 631
113
Ezzel az a bajom, hogy habár én is elégedett mosollyal az arcomon nézném végig a nyugatiak vergődését, csak azt mis is megszívnánk. Ha ők káoszba zuhannak azt gazdaságilag nagyon megérezzük. A világ (és benne Európa) túlságosan is összefonódott. 1929-ben a nagy USA tőzsde krachot is már megérezte a világ. Ez ma még inkább így van.

Az lehet, viszont ilyen tendeciák mellett lehet, hogy elfogynak a fojtona deviánsok jogaiért ajvékoló nunusok, aztán itthon végre rendet lehetne rakni. esetleg Nyugaton is. majd meglátjuk.