1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Fizették volna meg őket, ha meg kevés a bevétel és nem tudják kigazdálkodni akkor végképp nincs értelme nyitva tartani.
   
  borisz, vendég3 and szuvorov like this.
 2. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ejnye, bezzeg mikor a riporternő rúgta meg a Nuszrás fószert Röszkén...
   
  blitzkrieg, borisz, zeal and 2 others like this.
 3. MuldR

  MuldR Well-Known Member

  Akiről másik kameraállásból kiderült, hogy meg sem rúgta, hanem a nuszrás attól esett el, hogy kitépte magát a jogeszerűen intézkedő rendőr kezéből elveszítette az egyensúlyát és elesett, miközben megpróbált elmenekülni .
  Khmm....
   
  blitzkrieg, borisz, minszk2 and 3 others like this.
 4. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  És ez ellen semmit nem lehet tenni... ez így normális...?
   
  blitzkrieg likes this.
 5. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  + Nem nagyon láttam köztük nôt! Sem öreget vagy gyengét! Így könnyen juthatunk olyan következtetésre is, hogy nem is olyan szép lassan egy inváziós sereg jön át.
   
  blitzkrieg and tindalos like this.
 6. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Hát igen... de továbbra is nem tudom elhinni, hogy ez ellen tényleg semmit ne lehetne tenni? Ezt így el kell fogadni, ez van és kész?
   
  blitzkrieg likes this.
 7. fapp_supervisor

  fapp_supervisor Well-Known Member

  Igen, máskülönben náczi vagy.
   
 8. renascentia

  renascentia Member

  Üdvözletem!

  Qrvakemények ezek az olaszok!!
  Videó: Migránsbanda támadt olasz katonákra
  Egy csoport migráns támadt rá olasz katonákra Nápolyban, mivel azok le akarták tartóztatni egyik illegális bevándorló társukat.


  http://www.hirado.hu/2017/08/10/video-migransbanda-tamadt-olasz-katonakra/

  Megfutamodtak a katonák a migránsok elől!!! Ez a jelzés nem volt más, mint az, hogy mostantól tudvalevővé tették a számukra, hogy ők az urai a területeknek!!!
  Az a duma a meghátrálásra, hogy a média miatt nem tehetnek ellenük semmit, mert rasszistának minősítené őket, ha az agressziójukra, agresszióval válaszolnának! Baz+, milyen világot élünk, ha ez megtörténhetett??? Vajon, mi jöhet majd ezután, mert már tudatában vannak a migrák annak, hogy semmilyen karhatalom nem léphet fel ellenük??

  Az EU?? Mi az az EU, hogy tennie kéne valamit is egy adott tagország esetében, ahol, ha tenne, beleszólna az adott ország belügyébe, amibe az ország katonai védelme is beletartozik? Képtelen vagyok felfogni, hogy a csőd-tömegemberek képtelenek felfogni azt, hogy a regnáló hatalmak a vesztükért dolgozik mindenhol, és csak szopatós duma az, hogy valamivel is fellépnek a területfoglalókkal szemben. Ha valamiben mégis, az még a nagyonkoraszülött, inkubátoros kismoly fingjának nagyságát sem éri el!
   
 9. blogen

  blogen Well-Known Member

  Jó, dehát mégiscsak olaszok. Mit kellett volna tenniük, győzni?
   
  blitzkrieg, svajcibeka, fip7 and 3 others like this.
 10. joker

  joker Well-Known Member

  Akkor hogy van ez? Ha a média nem látja akkor lehet, ha látja akkor nem lehet? Valami illegálisra készültek vagy más törvény vonatkozik arra a helyzetre ha látják és arra ha nem látják? A mai világban mikor nem fogják látni, amikor mindenkinél okostelefon van kamerával meg mobilnettel és egygombos azonnali posztolással? Tisztára mint valami idióták. Ezeknek nem tanították meg a helyszínt biztosítani vagy magától nem jön rá? Nem kell ott lökdösődni, elöveszik az AK-t vagy M4-et vagy ami van, s az egy bíztos jelzés, hogy ne tovább, 10 méternél ráfogod a másikra, ha nem értené elsőre, 4 méternél meg lábonlövöd, ha tömegével jönnek hármat agyonlőssz és kész, a többi elhúz. Megkönnyítené a jövőbeli intézkedéseket is, így meg csak mégszarabb lesz. Unom már felhozni, de vajon Oroszországban vagy Izraelben is így menne a baszakodás vagy eltekintenének a polkorrekt szivárványzászlós safe space-es hülyeségektől és tennék a dolgukat ahogy kell ha van kamera ha nincs.

  Közben az Orvosok Határok Nélkül névválasztásának okára is rájöttem, mert úgy néz ki az olaszoknál összejátszodtak az embercsempészekkel, nemigazán érdekelte őket az olasz határ.
  http://www.origo.hu/nagyvilag/20170...-osszejatszhattak-a-migranscsempeszekkel.html

  Egy iraki keresztény szerint 20 év mulva Ausztria olyan lesz mint Afganisztán.
  http://www.origo.hu/nagyvilag/20170811-ausztria-afganisztan-migracio.html
  Azt hiszem nem náluk a legdurvább a helyzet, de akkor mi lehet a németeknél vagy a svédeknél és mi lesz ott a jövőben?
   
 11. renascentia

  renascentia Member

  Nem hiszem el, hogy ezt komolyan kérdezed!
   
 12. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  Nem azt mondtam hogy kemények, de kormányzati szinten hajlandóak voltak elmozdulni a nulláról. Egy kicsit.
  Viszont mostanra már eléggé demoralizáltak lettek a beosztottak. Meg úgy az egész társadalmuk. Innen elmozdulni nem könnyû.
  És ismét megerôsítést nyert, a törökök miért nézik le az EU-t katonailag.
   
 13. joker

  joker Well-Known Member

  Nekik komoly lépésekre van szükségük nem pedig kis elmozdulásra a nulláról. Teljesen mindegy, hogy 2024-re vagy 2025-re döglenek bele a jelenlegi politikájukba. A beosztott morálján meg lehet javítani, egyszerűen egyértelmű parancsot kell adni nekik. Behozod Alit, 3 elfogja, 3 a helyszínt biztosítja, ha kell ütöd-lövöd vagy flammenwerferrel tömeget oszlatsz, nem olyan bonyolult ha mindenki teszi a dolgát és nem azon agyal helyette, hogy vajon a média látja-e és rasszistázik-e miatta.
   
  borisz, svajcibeka, fip7 and 3 others like this.
 14. MuldR

  MuldR Well-Known Member

  Mond, hogy ez lángszórót jelent! :)
   
 15. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  Az a baj, hogy max néhány éven belül eljutunk oda, hogy látni fogjuk, nekünk Kelet- Európának teljesen le kell mondanunk Nyugat-Európáról. És erôs határokat és védelmet kiépítenünk nyugat felé. ( írtam errôl korábban.) Egyszerûen szurkolok nekik hogy sikerüljön, de gyakorlatilag jelenleg esélytelenek. Ha a geopolitika változik, és / vagy fellázad a lakosságuk, akkor van esélyük.
   
  tindalos, svajcibeka, fip7 and 2 others like this.
 16. joker

  joker Well-Known Member

  [​IMG]
   
 17. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  http://www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/2554720-eszre-kell-venni-hogy-invazio-folyik-europa-ellen
  "Nem normális, hogy békeidőben katonákra támadnak – értékelte a nagy nyilvánosságot kapott nápolyi esetet Földi László. A polgári titkosszolgálatok volt műveleti igazgatója kifejtette, hogy nagyon gyorsan rendet lehetne tenni Európában, ha a politika azt hagyná...
  ...A szakértő kifejti, hogy észre kel venni: invázió folyik Európa ellen. Egyre gátlástalanabbá válik a tömeg, olyan dolgokat is megtesznek, ami hazájukban meg sem fordulna a fejükben – utalt a katonákat ért támadásra Nápolyban...
  ...Európa elvesztette védekező készségét
  Példaként hozta fel, hogy hazánkban az „utcai cirkuszokat” a kormány, óvatosan, de kezeli. Ugyanakkor Európában ennek az ellenkezőjét látjuk, hiszen a rendvédelmi szervek keze meg van kötve, nem vethetik be azt, amire ki lettek képezve.
  „Ha végre a politika egy normális stratégia mentén megengedné a szerveknek, hogy intézkedjenek, akkor nagyon gyorsan rendet raknának” – emelte ki. Hozzátéve: ha migránsok azt tapasztalnák, hogy a rendet be kell tartaniuk, akkor lehetne egymás mellett élni...'
   
  fip7 likes this.
 18. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazda...e=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
  "A mai huszonéves németek a 12 éve regnáló Angela Merkel kancellársága alatt váltak felnőtté, ezért van, aki úgy gondolja, hogy a 63 éves politikus egy egész generáció nagymamája. A 18-21 éves korosztályban nagyobb a támogatottsága az országos átlagnál...
  ...A Merkel sikere a fiatalok körében újabb bizonyítéka annak, hogyan tudja kiszélesíteni alapvetően jobbközép támogatói bázisát. A fiatalok többsége szemben az idősebbekkel - pozitívan fogadta, hogy két éve a nyitott kapuk politikáját folytatta az Európára zúdult több százezer bevándorlóval szemben..."


  Merkel kettő rétegre alapvetően számíthat
  1.) A szavazó joggal rendelkező muszlim/arab és nagyobb részt az egyéb bevándorló több generációs rétegekre is. (Németország lakosságának már elismerten közel negyede bevándorló- azért nem mindenki állampolgár- tehát szavazóképes közülük.
  http://hungarian.cri.cn/1321/2017/08/02/134s201658.htm " A német szövetségi statisztikai hivatal augusztus 1-jén hozta nyilvánosságra a lakosság körében szúrópróbaszerűen végzett felmérés eredményét, amelynek alapján Németországban a migráns hátterű vagy származású személyek száma öt egymást követő évben sorra történelmi csúcsot ért el. 2016-ban közel 18,6 millió volt a bevándorlóktól származók száma, ami Németország lakosságának 22,5 százalékát teszi ki...."
  Én ehhez még hozzátenném, hogy azt nem hiszem hogy ebben az adatban benne lennének az illegális bevándorlók )
  2.) A még éretlen fiatal felnőttekre.
   
 19. wolfram

  wolfram Well-Known Member


  Ha tényleg belerúgott volna, akkor eltört volna a lába, mint a példa is mutatja. :D Amúgy a Petra-ügy(ek) is egy érdekes szitu... A nuszrást tényleg nem rúgta fel. Másokat viszont igen. Hogy aztán ezt jogos védelemnek, állampolgári kötelességnek, vagy a "kurvának állok, aztán sírok"(szándékosan ment a tűzvonalba, a munkájából kifolyólag)-szitunak értelmezzük-e, az már mindenkinek a hitétől-meggyőződésétől-értékrendjétől függ.

  Szia cagna. Újra itt?
   
  tindalos and 2ndt like this.
 20. renascentia

  renascentia Member

  Nem nevezhető bevándorlónak az, akinek nincs meg az állampolgársága. Ha dolgozókorú, akkor vendégmunkás a megnevezése, azaz vándormunkás, így a bevándorlók létszámába nem számolhatóak bele! Ahogy ezek velük élő leszármazottaik sem, akik szintén nem az adott ország állampolgárai. Bevándorló, vagyis szimplán, ráutaló szókiegészítés nélkül, bevándorlónak az nevezhető, az adott kimutatásnak megfelelően, akinek van joga szavazni.

  Azta!!! Rekorddöntések egymást követő években? Naná, mivel egyre többen vannak már, és ennek folyománya, hogy egyre többen is lesznek, ahogy az idő telik. A születési rátájuk alapján, ez természetes folyamat, ami lassan, de biztosan eléri majd előbb azt a kritikus, majd az azt túlhaladó létszámot!
  A bevándorlóktól származók száma = bevándorlók utódai. Ez a 22,5%! Hányan vannak a szülők, akiket kötelezően be kell számolni a bevándorlók létszámába? Azaz, mennyi is az a 22,5% + szülők összege? Na, ennyien vannak már összesen a bevándorlók!
   

Ezen oldal megosztása