Na ne szórakozz velem! Baromira nem fogok belemenni a játékodba, mert már vagy 20 éve elfogyott az ilyesféle türelmem.
"Ha másokat tényleg felrúgott, akkor azokkal, miért nem egészítették ki az ellene megírt vádiratot, ami így, ha pert nyert lesz, súlyosabb ítéletet hozható, ha olyan oldali születik, ami nem azt hozza ki, hogy csak az állampolgári kötelességét teljesítette a megtétellel? Ha egy fehér állampolgár társaddal, vagy egy nem azzal, de megegyező bőrszínűvel szemben viselkedsz így, segíted vele a rendőrség munkáját, mert hozzájárultál a menekülő elfoghatóságához!"
https://forum.htka.hu/threads/biztpol-nyugat-európa.639/page-363#post-360155
Erről ennyit.
Azért röhejes, mert már ismerlek annyira, hogy ezt megállapíthassam. Szépen bemutatkoztál itt, többször is. Az oldal üzemeltetőit fenyegeted? Most komolyan, ha engem valahol nem látnak szívesen, akkor csakis azért mennék oda, hogy bosszantsam őket. Te miért vagy itt? Komolyan!
Cimbi, ha azt gondolod, hogy okosan cselekedtél, hát azt rosszul gondolod! Előreborítékolhatom azt, hogy nem az történt volna meg, ha válaszolsz az írásomra, mint amilyen mesetartalmat felállítottál róla magad által és magadnak, és így, arra reagáltál.
Tudod, ha valami még nem történt meg, de azt megtörténtnek képzelve reagálod le, akkor magaddal beszélgettél, és a beszélgetésed végére mutató eredmény szerintit írtad le felém. Tudod, a puding próbája is az evés, mert a nélkül, képtelenség arról olyan értelmes véleményt alkotni, ami az ízéről szól. Legközelebb kóstolj bele, hogy tudj, ne csak az általad írt mese általit cselekedd le.
Valószínű, hogy nem tudtam róla, hiszen semmiféle említést nem tettem ott erről, és csak az írásom után tetted be a vádiratot róla. Tudod, nem vagyok jövőbe látó, vagy olyanról tudó, amiről fogalmam sincs, hogy annak megfelelően legyek képes véleményezni, látásmódot alkotni, így az vagy azok abban a megnyilvánulásomban képesek is legyenek megjelenni.
Rágalmazol, mikor azt írod, hogy fenyegettem is itt valakit! Majomka, ha a viselkedésed miatt kijárót közlik veled, az nem a te általad annak tartott fenyegetés megvalósulása! Ha az lenne, tudatlankám, akkor a Btk meg a Ptk nem lenne más, mint a fenyegetések jogtára. Meg kellene tanuljatok értelmesen gondolkodni, mert e nélkül a cselekedeteitek is értelmetlen, értelmezhetetlen zagyvaságok lesznek!!!
Egyébként, ha szülő vagy, akkor megfenyegetted a gyerekedet akkor és azzal, mikor közölted vele azt, hogy megvered, ha eltöri a kezében tartott vázát? Vagy fenyegetésnek vetted gyerekként azt, ha valamelyik szülőd, vagy bárki más, egy ilyen esetben, így szólt feléd??? Egyébként, a fenyegetés is két oldalról értelmezendő!! Nem mindegy, hogy azt melyik oldal és mikor is, miért is mondja oda a másiknak!!! Ha nem érted, szánalmas, mert akkor az Ablakzsiráf tartalma is komoly anyagnak minősül a számodra. Amit egyébként az is bizonyít, hogy képtelen vagy értelmezni a kezdetektől bármit is, mert buta vagy ahhoz, hogy így tegyél, mert a jelent értelmezed csak le, figyelmen kívül hagyva magát az okot, ami azt az okozatot létrehozta!!!
Tanulj!!!
Ha meg akarsz érteni valamit, figyeld a kezdetét, és kövesd a fejlődését. - Arisztotelész
A tegnapot a tegnap előtt, a mát a tegnap, a holnapot a ma, vagyis, a jövőt a múlt eseményeinek hatásai hozták létre. Így alkotva meg az EGÉSZ-t.
Mindennek van eredője, és minden az általa kitűzött, előtte haladó cél felé halad.