Mi történt itt ? Kihúztam véletlenül egy fasiszta tartály dugóját, hogy kiömlött ez a rakás fasiszta komment ? Itt valami fasiszta csopprt székel, csak én nem tudtam róla ???
Egyébként semmi ilyen zsidó gyülölet irányú aspektusra nem gondoltam, de itt 10-ből 8-an antiszemita kirohanásokat intéztek AZONNAL ! Én csak meglepődve nézem hogy mi történik itt ! Mindenesetre levonom az egyértelmű tanulságot, hogy egy rakás rejtett szélsőjobber félfasiszta van akikről én mem is gondoltam volna hogy azok ! Nem árt tudni erről, megjegyzem.
Akkor további sikeres összeesküvés elméletet kívánok a félfasiszta fajelméleteikhez ! És ne felejtsétek el feltenni a fóliacsákókat sem az antennákkal !
Ha jól értelmeztem a mondandót egyeseknél, egy rakás magyart még szeretne kiirtani egy rakás nyilas ivadék. Sajnálattal kell közölnöm hogy az én vérvonalam echte magyar és sváb döntően. Ezért majd a lövészárok két oldalán fogunk állni ha sor kerül a háborúra, és mindent fel fogok követni, felhasználni eltüntetni a nyilas utódokat és ezt a szégyent amit Magyarországra hoztak a történelem során. Ez csak úgy megy majd mint ahogy szíriában, addig kell menni előre amíg el nem fogynak a csatákban. A megvadult állatokat sem lehet többé visszatéríteni a békés útra, azokat is úgy lehet csak megállítani, ha elfogynak.
Én semmiképpen nemtárgyalok ilyen megvadult félfasisztákkal, mert "aki a korpa közé keveredik, azt felzabálják a disznók", ezért ezt számomra kizáró tényező. Van sok ember a világon ma is, akinek ilyen gyilkosnézetei vannak mint itt soknak. Pld. az ÖSSZES szervezett maffia ilyen, náluk nem gond embereket gyilkolni akár tömegesen sem. De én elhatárolódom az ilyen emberektől, ahogy az őseim sem voltak hajlandók ilyenekre SOHA. A vér pedig kötelez engem is, a példamutatásuk, a génjeim, a családfáim. De amikor kell harcba szállunk. Ezért ez a nickem is. Kemény okokos és bátor ellenfelek vagyunk olyankor, és akkor nincs kegyelem az ellenfeleknek, a halálig küzdünk ha kell. Megadás nincs, akár a spártaiaknál. Utolsó csepp vérig harcolunk ha kell. Ezt örököltem egészen messze a múltból. Szóval a gatyát fel lehet kötni mindenkinek, ha felébreszti a őseim szellemeit. Egyébként nincs mit szégyellnem a távoli őseimen sem, akár verhetném a mellem is miattuk, mert előkelő bátor és híres családfából származom, de ezt még említés szintjén sem mondtam el senkinek eddig életemben. Nem is fogom. Most csak bosszantásból árultam el ennyit belőle. Az unokatestvéreim is ilyenek. Nem jó ha valaki felébreszti bennünk a tigris, de előfordult már. Amúgy békések vagyunk és békében szeretünk élni. Amíg hagynak. Kb. mint Rambo a filmen, csak ne húzzák ki nálunk a gyufát, mert nem látszik semmi abból ami utána jön. Addig fát is lehet vágni a hátunkon. Mondjuk az valamennyire látszik. Fiatal koromban bulizáskor az alvilág emberei is mind tiszteltek és jó kapcsolatban voltak velem. Pedig én nem csináltam ezért semmi különöset, csak híre ment amikor néhol kiakasztottak a patkányok és rendet csináltam köztük.
Akkor ezennel kivonulok egy rakás embernek a diskurzusból, persze ez nem azt jelenti hogy nem fogok soha ide írni, vagy hogy ignorra tenném őket, de megjegyzem ki a "korpa".