Lehet persze felháborítónak nevezni, amit mondott, de hogy ezért börtönre ítéljenek valakit?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ha mondjuk magukat kutyaként identifikáló queereket alkalmaznának?Az új állatvédelmi törvény miatt leszerelik a német rendőrkutyákat
Immár állatkínzásnak minősül az a mód, ahogy kiképzés és akció közben bánnak velük.index.hu
Ez már tényleg kezd szürreális lenni.
Mire gondolsz???És ha mondjuk magukat kutyaként identifikáló queereket alkalmaznának?
Ez már tényleg kezd szürreális lenni.
Napjaink mutatják meg tisztán a németeken keresztül, hogy miért NEM SZABAD elveszíteni egy világháborút! Teljesen végük van...
Összességében jogos, de azok szerintem a volt gyarmatok lakossága miatt vannak inkább rottyon.Én nem látok nagy különbséget az állítólagos győztes nemzetek és a németek esetében a folyamatokat illetően.
Mert a világháborút Európa veszítette el.Én nem látok nagy különbséget az állítólagos győztes nemzetek és a németek esetében a folyamatokat illetően.
Mert a világháborút Európa veszítette el.
Összesen két ország van, ahol állítólag a fehérek is szaporodnak. Az USA és Fracia. Ámbár én az utóbbit nem hiszem.Akkor nézzük meg az USA-t...
Összesen két ország van, ahol állítólag a fehérek is szaporodnak. Az USA és Fracia. Ámbár én az utóbbit nem hiszem.
Gondolkoztam azon, hogy ide vagy a Humor topicba tegyem:
„Az Európai Unió olyan, mint egy osztály. Nem tudják eldönteni, hova menjenek kirándulni, mi legyen a szalagavatós tánc, mennyi legyen az osztálypénz. Íme a szerepek:
Belgium: a kövér kisfiú, akivel a rosszak szemétkednek, az apukája amúgy gazdag ügyvéd. Fontoskodik, mert diákönkormányzatos.
Olaszország: a szegény srác, aki jól focizik, ezért választják be a csapatba.
Franciaország: a nagyképű és öntelt lány, aki mások szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem.
Svédország: a gazdag szülők, szőke hippi lánya.
Görögország: a csóró fiú, aki jó töriből és irodalomból.
Lengyelország és Magyarország: a srácok, akik hátul ülnek a buszon és az osztályteremben is, keménykednek.
Románia: a kislány, akinek a szülei sose fizetik be az osztálypénzt.
Bulgária: A srác, akinek az apja német gyerek szüleinél dolgozik, ő szokott cigit és alkoholt hozni a buliba.
Németország: a leggazdagabb gyerek az osztályban, Audit kapott születésnapjára, jól focizik.
Észtország, Litvánia és Lettország: ő az a három csaj, akik csak egymással beszélnek, és mindenki összekeveri őket, és még a hetes sem tudja, ha hiányoznak.
Horvátország: csak azért barátkoznak vele, mert fasza nyaralójuk van.
Írország: munkásszülők gyermeke, szeret inni meg verekedni.
Finnország: a legokosabb tanuló az osztályban, mindig tablettel a kezében járkál és biztos szemüveges.
Málta: a tornasorban az utolsó, de mindenki szereti, mert nagyon kedves fiú.
Ausztria: Nem olyan gazdag, mint a német, nem olyan csibész, mint a magyar, ezért állandóan komplexusai vannak. Sok hangszeren játszik.”
A britek másnaposak, a csehek kocsmáznak.A Britek és a Csehek kimaradtak
Egy jó rendőrkutyát szívesen veszek igaz nem tudok jól németülAz új állatvédelmi törvény miatt leszerelik a német rendőrkutyákat
Immár állatkínzásnak minősül az a mód, ahogy kiképzés és akció közben bánnak velük.index.hu
A rendőrkutyákat is utolérte az új német kormány.
Nem biztos. A munkakutyák nagyon sok foglalkozást igényelnek, engem attól is óva intettek, h olyan tenyésztőtől vegyek kutyát, akiktől a rendőrség is vesz.Egy jó rendőrkutyát szívesen veszek igaz nem tudok jól németül