K
kamm
Guest
A katolikus irek? Alig 10-15 eve van egyaltalan legalis abortusz talan...?Wow, ez nekem kicsit meglepő. Én úgy tudtam, hogy ott eléggé tolva van a PC, ami nem igazán hat jól a népszaporulatra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A katolikus irek? Alig 10-15 eve van egyaltalan legalis abortusz talan...?Wow, ez nekem kicsit meglepő. Én úgy tudtam, hogy ott eléggé tolva van a PC, ami nem igazán hat jól a népszaporulatra.
Miss Ireland 2021:A katolikus irek? Alig 10-15 eve van egyaltalan legalis abortusz talan...?
Valoszinuleg a britek karibi csillioja kozul valo. Mondjuk a tenyeres-talpas, gyakorlatilag alkoholista huszoneves ir csajok kozott biztos kitunt...Miss Ireland 2021:
És szerintem még csak nem is szép, de mindegy.
Hiánypótló győzelem volt ... (Jól látom, hogy még a hónalja is szőrös?)Miss Ireland 2021:
Miss Ireland 2021:
Hat jah, nekem egyik se megy...Az is valami.
Aztán el lehet képzelni micsoda hiszti lenne ha ezt Kína csinálta volnaNyolcszázezer Mercedes éghet porrá, a gyártó már értesítette a tulajokat
A vízpumpa szivárgása okozhatja, ami miatt némely alkatrészek túlhevülhetnek.index.hu
Ezek a 'németek' micsoda népség. Vajon hogy fognak ebből is a fehér szélsőségesek jelentette veszélyre asszociálni?Ausztria:
Lövöldözés a Wr Neustadti pályaudvaron. Két csoport "szólalkozott össze" (min 10 ember). 2 embert letartóztattak.
https://www.krone.at/2597599
Törökök, csecsenek, szírek.
#napigermánAz új állatvédelmi törvény miatt leszerelik a német rendőrkutyákat
Immár állatkínzásnak minősül az a mód, ahogy kiképzés és akció közben bánnak velük.index.hu
2020ban a covid miatt nem volt verseny, de íme legutóbbi öt:
Amerika nem integet vissza: valóságfröccs az új német kormánynak
Mandiner
mandiner.hu
Találó az egyik komment.Na és, ezek olyan hulyék, hogy azt sem tudják milyen hulyék, mennek a pofonért ha kell, ha nem.
Ezzel annyi gond van hogy egy megnyert üzletet buktak el. 600 Leo2 nem kevés meg a németeknek se.ezt a minden téren-t nem tudom értelmezni...a németeknek baromi nagy külker többletük van az USa-val szemben (meg azért azt is elérték, hogy ne szankcionáljanak EU-s vállalatokat a NordSteam2-ért)
arról nem az USA tehet, hogy európa EF-el meg Rafival bohóckodik miközben ők F35-öt árulnak