Én fél éve írok ide, úgyhogy engem biztosan nem láttál itt évek óta imádkozni. Amit én látok itt az olvtársaktól, az egyébként inkább jóslás, mint ima. Vannak trendek, ezek közül a legjelentősebb a demográfiai zsugorodás, ami konkrétan a nyugatot alkotó etnikumok eltűnését fogja jelenteni, ha ez a trend nem változik meg. Ez a nyugat fizikai megsemmisülését jelenti, abban az esetben, ha nem hiszel abban a tézisben, hogy a fehér embert úgy lehet lecserélni macsétás bantu négerekre, hogy közben a nyugat esszenciája nem változik meg. Vannak egyéb negatív trendek is, de jelentőségükben eltörpülnek a fentihez képest.
A másik dolog, hogy a nyugat képes arra, hogy saját magával rántsa a világot a pusztulásba. Jelenleg ezt látjuk az USA viselkedésében. Az USA legnagyobb problémája, hogy az általa megszállt területeken ideológiai alapokon pszichikai hadviselést folytat a fehérbőrű lakosság ellen, aminek hatására a nemzetek a fizikai testük reprodukcióját már nem tudják elvégezni, az szélesebb tömegek mentális állapota és a társadalmak szerkezete, anyagi állapota, az oktatás minősége pedig annyira leromlott, hogy hosszabb távon alkalmatlanná vált a birodalom arra, hogy az elhibázott, kapzsi politikája miatt a megerősödött kelettel hosszabb távon felvegye a versenyt.
Az USA felismerte ezeket a folyamatokat, de a negatív trendek és az önpusztító gondolati áramlatok már olyan régóta jelen vannak a társadalmában, annyira meggyökeresedtek, hogy gyakorlatilag kiirthatatlanok. Ezért az USA egy olyan taktikához folyamodott, ami nem a saját megerősödését, hanem az ellenlábasok gyengítését és a káoszteremtést helyezte előtérbe.
Gyakorlatilag felgyújták a világot. Bevonulnak valahova, megsemmisítik a társadalmi struktúrákat, majd kivonulnak; menekültáradatokat hoznak létre, politikai rendszereket destabilizálnak, forradalmakat robbantanak ki, bombáznak, szankcióznak, fenyegetnek, terrorista sejteket támogatnak, olyan országokban gyilkolnak katonai eszközökkel, melyekkel nem állnak háborúban. A viselkedése egy pszichopatáéra emlékeztet, aki már eljátszotta a szerepét minden közösségben, mindenki szabadulna tőle, de még nála van a pisztoly.
A világ népei abban reménykedtek, hogy még azelőtt felmondja a szervezete a szolgálatot, mielőtt egy végső pszichotikus rohamban mindent felgyújt maga körül. Sajnos nem jött be, most készülhetünk a legrosszabbra.